Cablu kilometraj - merge in gol
![]() ![]() ![]() |
Cablu kilometraj - merge in gol
grimm 1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|||
baiatbelea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 9 August 07 ![]() |
are o siguranta peste el din cauza asta nu il poti scoate;
sunt ca 2 "urechi" undeva la 2cm desupra intrarii in ceasuri; tre sa apesi pe alea si sa tragi in acelasi timp sa iasa; sper ca ai inteles cat de cat ce am vrut sa spun; bafta ! |
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
grimm 1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
siguranta te referi la cracii de plastic
2 Feb 2010, 11:51: site cineva ce sunt cele 3fire de pe cablul de kilometraj si daca pot sa pun cablu simplu? This post has been edited by grimm 1: 2 Feb 2010, 10:51 |
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
cele 3 fire sunt pentru calculatorul de bord :0 poti cumpara fara mufa si sa o instalezi pe cea evche
![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Pe cablu trebuie sa mai fie un "muscoi" din care ies cele 3 fire. Se numeste traductor. Acesta impreuna cu "volumul de benzina" din rezervor iti arata pe dispaly-ul digital (cred ca ai asa ceva), cat mai poti merge cu benzina aceea, consumul instant ..... Eu as scoate cablul din cutie si as invarti de el sa vad daca primeste semnal continuu kilometrajul. Atentie cum il manevrezi; genul asta de cablu este foarte scump daca il cumperi de nou. Spor!
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
grimm 1 |
![]()
|
eu nu am computer de bord , probabil ca a fost pus pentru modelele mai avansate. Deci in concluzie ar merge si cablu simplu . are cineva idee pe unde intra in cutie ? Sunt multe piese pe masina care sunt puse pentru mode le mai avansate de exemplu panoul de sigurante.
3 Feb 2010, 10:19: Ce intelegi prin semnal continuu , adica sa invart de el (eventual cu o bordmasina ) sa vad daca se misca kilometrajul si acul de la vitezometru ? This post has been edited by grimm 1: 3 Feb 2010, 09:19 |
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|
aliynutz_84 |
![]()
|
![]() renault 19 Group: Members Posts: 184 Joined: 4 November 07 From: ZALAU ![]() |
sal. si eu am avut problema asta cu cablu. daca zici ca tacane cand se invarte e de la mufa care intra in ceasuri, e un fel de patrat de plastic. eu am pus un pic de poxipol da un pic, pe varfu cablului care intra in ceasuri si lam lasat sa se intareasca in forma de patrat si gata merge.
This post has been edited by aliynutz_84: 3 Feb 2010, 20:39 |
--------------------
renault
19
- SJ 65 ALY
1991 benzina 1721 cm F3NL740 54 kw
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
1. Din cate stiu eu nu are nici o legatura calculatorul de injectie cu , calculatorul care iti face calculul pe care ti l-am spus. Daca ai display in bord inseamna ca e nevoie de cablul ala.
2. Cand am zis semnal continuu, m-am referit ca atunci cand invarti cu mana de el sa "creasca viteza" pe vitezometru. Tacane in bord sau la cutie? |
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
grimm 1 |
![]()
|
eu nu am injectie si nu am nici diplay ,este model 92 cea din avatar . Mie mi se pare ca tacanitul se aude in bord nu la cutie .
4 Feb 2010, 11:05: Poate cablul a fost pus pentru modelele care au avut computer de bord This post has been edited by grimm 1: 4 Feb 2010, 10:05 |
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|
aliynutz_84 |
![]()
|
![]() renault 19 Group: Members Posts: 184 Joined: 4 November 07 From: ZALAU ![]() |
tacanitul se aude in bord chiar la ceas...mufa se invarte in gol
|
--------------------
renault
19
- SJ 65 ALY
1991 benzina 1721 cm F3NL740 54 kw
|
|
grimm 1 |
![]()
|
sa incerc cu poxipol sau sa cumpar alt cablu?
|
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|
SM-89-CRB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 16 December 08 From: Satu Mare ![]() |
salutare, si eu am patit-o cam la fel, cand e frig rau afara , de la minus 5 grade in jos...imi tacane ceva in bord, cum ma duc de tare asa tare imi si tacane, sa fie cablu de la kilometraj???
|
--------------------
Renault
19
- SM 89 CRB
1989 motor:1237cmc , carburatie
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Identic si similar si pentru mine , doar ca pe o astfeld e eprioada "neglijam" orcum are valori astronomice
![]() ![]() Zgomotul se aude la 20-30-40km si la cateva minute dupa incalzire se ami reduce un pic . Am mai miscat de cablu pe sub bord si parca 2-3 zile nu ss-a mai auzit nimik , doar dupa a revenit zgomotul ![]() Urmeaza sa vina caldura ils coatem din bord , analizam si vedem cum remediem ![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
eu am cablu nou si ceasuri noi de origine.
pe frigul acela mare am dat o fuga la Ploiesti, nicio pb masina statuse in graj incalzit. cand m-am intors, dupa ce a stat afara vreo 4 orea la -20 grade primii 20 km facea un zgomot infernal si arata corect pana la 60 si din cand in cand ajungea la 130:) brusc. este normal, cablu s-a scurtat de la ger sau nu a fost bagat pana la capat in cutie.... nu era bagat pana la capat in cutie, am verificat ieri cu mare rabdare si acum functioneaza. @grimm, verifica prima oara sa fie bagat bine in bord, sa stea in ambele urechi. ai putea chiar sa-l scoti de acolo sa vezi cum arata patratul. e simplu de scos, desfaci capacul de sub bord si cu o surubelnita dreapta mare faci o parghie pe cablu (are un capac alb chiar la intrarea in bord) Ca sa iasa mai usor da inainte cu putin, foarte putin spray gen WD 40 pe zona de imbinare bord, cablu daca demontezi, poti sa-l cureti in zona aceea cu un bat de urechi si apoi gresat usor cu un spray de silicon . nu tb sa ramana lichid acolo ci doar pelicula altfel va oscila tare. verifica asta si mai vb. succes. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
cosmin90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 March 10 ![]() |
k veni vorba de vitezometru si turometru...de cateva zile am si eu ceva probleme cu turometrul.dak am viteza di pun frana brusca o ia de nebun ca si cum as tura-o de la 1000 la 6000 de ture asa de bolanda fara sa acelerez sau ceva de genu si cand plec de pe loc tot asa imi face si dak acelerez brusc isi revine si imi arata bine turatiile pe moment.pana pun din nou frana,sa fie rupt cablul si sa se mai tina in cateva fire??poate ajuta la ceva aceasta informatie de cateva zile am schimbat toate bucsele din fata,discuri de frana,placute cu senzor cu tot,si de cand am schimbat toate acestea face figurile astea.o parere dak va rog sau un sfat ce s ii fac.ms mult
|
--------------------
renault
R19
1994 cabrio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:08 |