Problema directie ?, Orice recomandare e binevenita !
![]() ![]() ![]() |
Problema directie ?, Orice recomandare e binevenita !
ricochet2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|||
danni_swn |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 26 January 10 From: deta,timis ![]() |
Am si eu probleme cu ,,Babuta''
![]() |
--------------------
renault
laguna
- tm 09 swn
1995 rt 2.0
|
|
ufolaguna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 20 August 09 ![]() |
salut tuturor,
daca s-a confruntat cineva cu urmatorea problema: pe drumuri rele se aude un troncanit pe fata si nu stiu de unde poate sa provina (am facut verificari si unghi de fuga la service si nu au fost depistate probleme) de asemenea se simte si in coloana de directie si in volan. Ce poate fi ? Exista vreun chit de reparatie pentru caseta de directie? Va doresc un Paste fericit tuturor si vacanta placuta! |
--------------------
laguna
RXE 1.8-2000
- MH 03 XTM
2000
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Si la mine se aude.Cred ca este bucsa aceea din crucea de la volan.
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
si la mine se aude multe
![]() ![]() This post has been edited by deng3l: 2 Apr 2010, 15:04 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
chrest70 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 18 April 09 ![]() |
Verificati cu mare atentie capetele de bara .
La mine nu erau duse de tot dar pe drum pietruit se simteau denivelarile in volan. |
--------------------
Renault
Megane III Break
- 9389HGJ
2011/110cp/Fap
|
|
alsk |
![]()
|
![]() LagunaR ~ Group: Members Posts: 121 Joined: 29 March 10 From: JB ![]() |
si eu am incercat toate modalitatile...nu stiu ce sa mai fac cu ea
![]() |
--------------------
Renault
Laguna I
- SJ-03-NUU
1999 1,6 16V 107CP
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Sa tragi de volan in stanga
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
alsk |
![]()
|
eu tre sa trag in dreapta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna I
- SJ-03-NUU
1999 1,6 16V 107CP
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Da, spre dreapta. Mea culpa
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
alsk |
![]()
|
nu ai zis o prostie, am verificat in doua zile la rand si am observat ca roata din stanga scapa oleaca de aer si m-am gandit ca de asta trage spre stanga, insa am zis sa le inversez insa tot asa e , tot spre stanga trage
![]() |
--------------------
Renault
Laguna I
- SJ-03-NUU
1999 1,6 16V 107CP
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Daca tot scapa, nu cumva freaca roata stanga in caroserie ? Nu se aude nimic ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
alsk |
![]()
|
nu, nu freaca doar ce am scris si mai sus ca atunci cand vreau sa invart discul de frana , nu mi se misca usor fata de cel de pe dreapta...merge mai greoi...
|
--------------------
Renault
Laguna I
- SJ-03-NUU
1999 1,6 16V 107CP
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Poate ca e roata stanga mai infranata decat cea dreapta.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
alsk |
![]()
|
asta ziceam si eu , cred ca ceva buba la partea din stanga....
|
--------------------
Renault
Laguna I
- SJ-03-NUU
1999 1,6 16V 107CP
|
|
jiku |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
salutare tuturor
am o problema:- bate cind dau in gropi pe partea dreapta,chiar si in gropi mici. am verificat tot si am descoperit un joc nefiresc la partea unde se prinde telescopul de caroserie in partea de sus. ati patit? ce se poate face?cit costa? multumesc |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
pixule |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 25 February 06 From: Zalau ![]() |
e posibil sa iti fie dus rulmentul din capatul telescopului..exista kituri de reparatie, separat nu stiu,,,,
|
--------------------
Renault
Laguna 1ph2 RXE
- SJ69LOL
1.6/16v/107 Cateodata ajungi la concluzia ca e mult mai bine sa fii prost.Desi la mine e cam tardiv acum sa ma mai gandesc la asta.Altii insa o pot face cu succes
|
|
ufolaguna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 20 August 09 ![]() |
In cazul rulmentilor daca ridici masina si actionezi volanul stinga, dreapta si se aude un scrisnet metalic atunci sunt dusi si trebuie inlocuiti, in jur de 100 lei buc. (de fapt se livreaza si protectia de cauciuc impreuna cu rulmentul)
|
--------------------
laguna
RXE 1.8-2000
- MH 03 XTM
2000
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Eu am schimbat si rulmentii+ tampoane si telescoapele+ un pivot anul trecut si acum dupa 2500 de km se aude iar ceva pe dreapta la denivelarile mici...cred ca e capatul de bara,is curios tare
![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
Capatul de bara il verifici usor: virezi roata spre interior ca sa ajungi la el si incerci sa il misti cu mana.... si daca se misca...il schimbi:D
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- NT 07 EZY
1994/1.8 RT
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
Jiku sa stii ca ti-i dus rulmentul, pentru ca si eu am avut aceeasi problema si l-am schimbat ieri si pe stanga si pe dreapta, 120 RON bucata am dat pe el in BM. Manopera pentru schimbat: 50 RON. Atat mi-a luat un mecanic pentru asta. Acum nu mai bate nimic in ea........Sa vedem cat va dura.....
Respect ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
1998/ motor 1.9 DTI "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
jiku |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 1 February 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Alexandru multumesc pt raspuns.
Am sa fac acelasi lucru. Multa stima |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Poate sa fie si bieleta de directie sau bieleta antiroliu.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
2000 PH2 1.9 DCI Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
Bieletele antiruliu si flansele amortizor sunt principalele suspecte de zgomote pe drum denivelat la masinutele astea.
This post has been edited by Lupan Daniel: 12 May 2010, 17:56 |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
jiku |
![]()
|
bieleta nu este dusa
care este flansa amortizor? ce se strica la ea? |
--------------------
Renault
Laguna
1999-combi
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
sau pivotul...cind am miscat cu mana de roata suspendata nu s-a simtit nimic...dar cind am bagat un levier intre brat si fuzeta...surpriza,juca pivotul.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
alsk |
![]()
|
am schimbat cauciucurile si problema a disparut, strange
![]() Off:scz de double post This post has been edited by alsk: 16 May 2010, 13:37 |
--------------------
Renault
Laguna I
- SJ-03-NUU
1999 1,6 16V 107CP
|
|
ionutzcioby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 19 August 09 ![]() |
cand virez stanga,chiar si foarte putin,se aude un huruit puternic,ca de rulment.Am fost le service si m-am interesat de rulmenti,dar ca sa fie sigur mecanicul a ridicat-o si a invartit de roti.Nici urma de zgomot in rulmenti.A zis sa verific cauciucurile.Nu am cauciucuri de vara asa ca am incercat sa pun roata de rezerva pe stanga dar zgomotul tot se aude.E un huruit destul de puternic si parca il simt putin si in volan.Adica ,daca virez cat de putin stanga parca volanul opune rezistenta.In rest masina nu trage nici stanga nici dreapta.Stie cineva ce ar putea fi.Nu am chef sa dau banii si pe cauciucuri si pe rulmenti si sa nu rezolv nimic.
|
--------------------
renault
laguna
- cs 05 rcm
1999
|
|
ionutzcioby |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 19 August 09 ![]() |
![]() Problema persista si mecanicii nu isi dau seama daca e rulmentul sau altceva.Ma scoate din sarite ![]() Si inca o intrebare? daca stie cineva,ce rulmenti se potrivesc?la piese auto mi-au aratat doua feluri ![]() exista rulmenti cu ABS si fara ABS la lagune dupa '98? Intreb toate astea ca mecanicii cam dau din umeri.Si cum as putea sa verific eu rulmentii in afara de metoda cu ridicatul masinii si invartitul rotilor?Am tot incercat dar cand e suspendata nu face nici un zgomot. |
--------------------
renault
laguna
- cs 05 rcm
1999
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Rulmenti cu ABS sunt la lagune inainte de 98 si dupa 98.Marea majoritate au in dotare ABS.
Mecanicul normal ca nu are idee ce rulment ai nevoie.Daca esti decis sa cumperi rulment mergi cu actele masinii la un magazin de piese auto unde dai toate datele , an fabricatie, motorizare, dotari si iti zice acolo exact ce tip de rulment ai nevoie.Daca ai surpriza sa nu se potriveasca ar trebui sa-l schimbe(oricum ai de asteptat cam 3-4 zile ca aduce pe comanda). Cat despre huruila de care zici pot sa-ti confirm faptul ca: laguna mea urcata pe elevator la intoarcerea stanga - dreapta manuala a rotilor se aude un huruit (motiv: masina a stat io perioada foarte indelungata parcata.ar trebui schimbati dar nu e urgent).Unde doresc sa ajung: desi la mine rulmentii respectivi trebuiesc schimbati in mers la viraj nu se aude nimic.Deci nu sunt rulmentii astia la tine. Nu am idee de la ce ai huruitul respectiv.Banuiesc ca servo merge bine din moment ce nu ai zis nimic. |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
- ----
--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 12:31 |