clema senzor temperatura, hi priority
![]() ![]() ![]() |
clema senzor temperatura, hi priority
starman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- B 77 RVS
1998
|
|||
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Conform datelor din Profilul tau, chiar daca am vrea nu te putem ajuta pentru ca nu ai scris macar motorizarea, mai poti pune si o poza din respectiva zona a motorului. Cu cat mai multe date cu atat mai mult poti primi ajutor!!!
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
starman |
![]()
|
corect, motorizarea este de 2.0 dti, benzina , 130cp, 80 kw. am descoperit un cod original de renault, o sa mai sun la ei poate gasesc multumesc. o sa postez si foto.
|
--------------------
renault
megane
- B 77 RVS
1998
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
nu exista 2.0 dti cu 80kw la reno.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca nu exista nici la alte marci 2,0 dti benzina si nici 130cp, 80kW
130cp=97kW, 80kW=107cp La mine clema aia e asemanatoare, dar metalica... incearca in targ Vitan. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
starman |
![]()
|
ma scuzati, motorizarea exacta este 1998cc, 80 kw si intradevar are 130 cp, este o motarizare preaparata, serie pt Austria. referitor la clema aia am gasit'o de cumparat la un pret derizoriu.... 3,50 lei.... cine are nevoie de piese ieftine de renault originale, pt bucuresti recomand http://www.srcpieseauto.ro/, sunt seriosi si prompti. eu tot iau dela ei de ceva timp si sunt foarte multutmit.
|
--------------------
renault
megane
- B 77 RVS
1998
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
19vik are dreptate (cu mentiunea ca aia sunt hp (horse power) - unitate britanica, CP-ul nostru e putin mai mic). Masina poate fi preparata si pentru Afganistan, relatiile intre unitatile de masura sunt aceleasi. Probabil un idiot (nu neaparat roman) a completat talonul ala, ca banuiesc ca de acolo ai luat datele.
This post has been edited by betamax: 26 Mar 2010, 09:52 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:08 |