Problema clio - stie cineva ce este?, semana cu un buson
![]() ![]() ![]() |
Problema clio - stie cineva ce este?, semana cu un buson
serban24 |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) 11.jpg ( Size: 214.51k ) Number of downloads: 795 22.jpg ( Size: 246.48k ) Number of downloads: 929 33.jpg ( Size: 272.48k ) Number of downloads: 909 44.jpg ( Size: 228.3k ) Number of downloads: 917 |
||
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Si problema din titlu cam care ar fi??...dupa problema clio mergea si un ajjjutorrrrr!...ca tot e la moda.
Cred ca ai descoperit canistra de carbon. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
pai problema ar fi ca nu stiu ce este si a cam batut si ninsoarea cat a stat fara faruri...nu stiu daca am scoso eu din greseala sau era scoasa si cam ce s ar putea intampla daca a stat desfacuta...
mersi pt raspuns. This post has been edited by serban24: 9 Feb 2010, 16:58 |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca e vorba de canistra de carbon si "a stat desfacuta" cum zici tu, singurul lucru neplacut ar fi ca a intrat zapada in ea.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
adimoshu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 July 08 From: hunedoara ![]() |
Salutare,
Am si eu o interbare. Pe langa canistra de carbon, exista vreun motoras sau vreun releu ? Ideea e ca la mine dupa ce opresc motorul se aude un tacanit ca si cum ceva s-ar invarti prin zona aia pe langa canistra de carbon. Dureaza vreo 2 minute dupa ce am oprit motorul, iar apoi se opreste. Aveti idee ce ar putea fi ? |
--------------------
renault
symbol
1,2
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Aceea este o supapa electromagnetica - un electroventil.
Cand se acumuleaza vapori de benzina in rezervor, deoarece acesta e sub presiune, acei vaporii sunt dirijati in aceasta canistra de carbon, unde are loc procesul invers vaporizarii (adica o condensare). Computerul controleaza acea supapa electromagnetica, iar continutul canistrei este tras in admisie si in final ajunge la ardere in motor. Uite schema de alimentare la motorul D4F. 1. Rampa injectoare (fara retur si fara regulator de presiune) 2. Linie alimentare care vine de la rezervor 3. Pompa de alimentare in rezervor 4. Regulatorul de presiune (acesta este integrat in pompa insa schematic sa pus separat) 5. Filtrul de benzina (situat sub masina) 6. Canistra de carbon This post has been edited by bubu782001: 24 Mar 2010, 11:24 Attached thumbnail(s) Schema_alimentare.jpg ( Size: 35.62k ) Number of downloads: 575 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
catuta |
![]()
|
![]() Membru care uraste "porumbeii"!! Group: Members Posts: 509 Joined: 27 May 09 From: Galati ![]() |
Si eu care credeam ca dracia aia e o alta pompa de benzina...
|
--------------------
Honda
CB 1000 Big One
- GL 53 ROC
16v 130CP Avem o tara superba,pacat ca e locuita de..
|
|
adimoshu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 10 July 08 From: hunedoara ![]() |
@bubu782001
Zici ca este controlat de calculator. Te referi la calculatorul de injectie sau la alt calculator ? Ideea este ca din ce mi s-a spus la service, eu am probleme cu calculatorul de injectie (mai mult ca sigur trebuie schimbat). Caut de 3 luni si nu am gasit si in timpul asta am miscat masina doar de 2 ori si de fiecare data s-a auzit sunetul ala acolo. Poate sa fie din cauza ca a stat mult nemiscata sau din cauza ca este calculatorul de injectie stricat ? Mersi |
--------------------
renault
symbol
1,2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 00:01 |