zgarieturile ft fine, normal la toata lumea??
![]() ![]() ![]() |
zgarieturile ft fine, normal la toata lumea??
dani21 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 19 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan
2007 Pack
|
|||
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Stai linistit... e normal. Pe langa cele provocate de carpa cu care usuca masina la spalatorie, stai se vezi in timp zgarieturi (fine, ce-i drept) la portiere, provocate de haine, fermoare, obiecte contondente pe care incerci sa le bagi in masina si nu nimeresti din prima...
![]() |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
detailing scrie pe tine...
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
Eu am ajuns la concluzia ca aceste zgarieturi fine sunt neevitabile,cum zicea si RamsesII ies usor la polisare
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
donoviddiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 June 07 ![]() |
zgarieturile astea ff fine sunt perfect normale ........ iar renaultul este predispus acestor zgarieturi mai mult decat alte masini... o spun cu parere de rau dar asta e.....
ar fi o varianta, un lac special care se aplica peste vopsea... ce-i drept te costa 200 de euro dar iti confera un luciu foarte frumos si zgarieturile nu mai apar deloc... ( doar daca sunt facute cu cheia apar ) nu ma intreba unde ca nu stiu sa iti spun unde se poate face asta |
--------------------
Megane
2.2 sedan 1.9 150+ hp
2007
- B 88 DVI
|
|
ovim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 7 May 07 ![]() |
Exact zgarieturi fine au aparut si pe portiera soferului si se inmultesc de cate ori ma duc cu masina la spalat. Degeaba incearca baietii aceia sa clateasca carpele ca particule fine tot se iau pe ele si uite asa m-au facut castigator cu cateva zgarieturi.
|
--------------------
Renault
Megan Sedan
2007 1.6 16V 110 CP
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
salut ... eu am niste zgarieturi oleaca mai brute facute de taicamio cand a spalat masina cu matura ... da in fine ... vream sa va intreb cat ajunge un polish facut cum trebuie???
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
In Bucuresti este intre 80-320RON. Poti sa iti faci un polish de protectie care e cam pe la jumatate la valorile precizate.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
ciobi |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 254 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
E o firma Expert Detailing se cheama.O gasiti cu google.Am inteles ca fac treaba bune.Io nu am fost...spun doar ce am auzit..Bafta
|
--------------------
Renault
Megane Estate Lux Privilege 1.6 16V B-XX-BMF
2007
|
|
ro_megane |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 22 January 07 ![]() |
[quote=donoviddiu,3 Jun 2007, 23:10]
zgarieturile astea ff fine sunt perfect normale ........ iar renaultul este predispus acestor zgarieturi mai mult decat alte masini... o spun cu parere de rau dar asta e..... Achiesez intru totul la cele de mai sus. Mare atentie la spalatorie si a se nu incerca curatarea unor impuritati prin exerciatrea unei oarecare apasari deoarece s-ar putea sa aveti surprize "placute". Solutii: - polisare (individuala sau la o societate care detine scule pentru asa ceva); - vopsire (dar nu va asteptati sa iasa la fel ca din momentul cumpararii); - acoperire cu folie (fara a face lobi si doar pentru a se vedea despre e vorba vizitati site-ul societatii mentionate mai sus, de alta nu stiu inca); - se poate acoperi cu un lac ceramic special, dar e posibil sa coste vreo 10.000 de euro (am vazut un repotaj pe Discovery, si se aplica un astfel de strat protector pe un Ferrari); - si nu neaparat in ultimul rand, nu le mai iei in seama, le asimilezi cu semne inevitabile de batranete si le accepti sau schimbi autovehicolul. Regards, This post has been edited by ro_megane: 4 Jun 2007, 11:34 |
--------------------
Renault
Megane Sedan Expresion
2005 1,6 16v
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
Nu numai Renault are probleme, la Avensis am auzit aceleasi reclamatii, vopsea prea subtire, predispusa la zgarieturi.. E o chestie de mediu faza cu vopseaua subtire, parca era si pe forumul asta ceva link-uri.
|
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Toate masimile au problema asta de la Tico pana la Ferrari,depinde doar de cat de accentuate sunt .Masinile frantuzesti in genereal au vopsea moale,cele din grupul VAG au vopseaua f dura,in special Audi.Singura metoda prin care putem sa le eliminam este polisharea.Dupa polishare trebuie sa se aplice mai multe straturi de ceara pasta care sa protejeze munca anterioara si vopseaua.O alta metoda este de a masca zjarieturile prin diverse produse precum AutoGlym Super Resin Polish.
This post has been edited by DRD: 4 Jun 2007, 14:17 |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
dani24, ce culoare ai masina?? anumite culori s-ar putea sa te dispere in cel mai scurt timp prin aparitia zgarieturilor.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
dani21 |
![]()
|
rouge de feu.... n-as zice ca e o culoare pretentioasa... multumesc de raspunsuri.
|
--------------------
renault
megane sedan
2007 Pack
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Rouge de feu am si eu pe clio 3, am mai postat pe tema culorii asteia ... Eu i-am dat cu o ceara usor abraziva, de la Carrefour (hai sa nu fac reclama...), inlatura si urmele de insecte macelarite (care se gasesc din belsug pe toata partea din fata si pe oglinzi - circul 90% extraurban...) si care a luat si zgarieturile fine binisor de tot, chiar si unele mai serioase, de la ghearele motanului. Plus ca a iesit oglinda, zbura carpa pe ea!! Tata s-a ocupat...
M-am mai nesimtit, nu ma mai dau cu capul de bordura cand le vad ![]() This post has been edited by xcristina: 4 Jun 2007, 16:18 |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 Expression 1.6
- PH .. ... Uimit de ce vad pe strada...
|
|
dani21 |
![]()
|
totusi sa nu exageram... "cea mai pretentioasa culoare"... "belea"... poate mai gasesti ceva epitete si ma convingi s-o dau jos cu spaclu si o revopsesc.... ce-i drept e cam pretentioasa, dar compenseaza... e frumoasa; hai ca ma sochez cu ce rime scot... merci mult la toti de raspunsuri
|
--------------------
renault
megane sedan
2007 Pack
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
am de 2 sapt un dci culoare neagra...ieri s-au c....t zburatoarele astea, da' nu sstiu cu ce frate , ca seara am fost cu ea la spalat si tot au ramas pete pe locul gainatului....naspha e ca am incercat cu o pasta de polish pe care o am eu si care m-a scos din multe si tot n-am reusit sa scot petele, nu pot sa-mi dau seama cum s-a impregnat gainatul ala, acum am vreo 3 pete si nu stiu cum sa scap de ele
![]() |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Ganinatul ala contine acid care distruge lacul,cel mai bine ar fi sa iti cumperi o pasta abraziva(cat de buna gasesti tu) daca nu arunca un ochi aici
http://www.magazinpiese.ro/ in catalogul sonax IMPORTATNT:lucreaza pasta pana devine transparenta ,foloseste un burete ferm.Daca nu dispar urmele inseamna ca pasta nu este destul de abraziva. Bafta This post has been edited by DRD: 5 Jun 2007, 17:13 |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Atentie totusi la ce fel de polish folositi, pt. ca daca e puternic abraziv se subtiaza stratul de vopsea si se si cunoaste locul unde s-a polishat daca de uiti sub un anumit unghi mai ales in lumina Soarelui.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
mihaicoporan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 September 04 ![]() |
Cu tot respectul, daca polish-ul este facut de un profesionist nu se vede nici o urma.
|
-------------------- |
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca e facut de un profesionist inseamna ca stie ce polish sa foloseasca, dar daca zgarietura e ceva mai profunda ori nu dispare de tot, ori reapare(mai stearsa e drept) dupa cateva spalari. Polisharea de fapt indeparteaza straturi fine de lac si/sau vopsea, deci nu e un procedeu recomandat a se folosi frecvent. E adevarat ca pt. zgarieturi fine se pot obtine rezultate remarcabile. Vad ca esti cu detailingul, deci stii la ce ma refer, eu vorbesc din experienta mea personala si nu e mica...Am cumparat odata o masina bine polishata(era gri metal), iar dupa cateva spalari au inceput sa reapara zgarieturi care initial nu le vedeam sau le vedeam f. sterse, fine...
This post has been edited by traffictours: 10 Jun 2007, 17:05 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
mihaicoporan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 September 04 ![]() |
In functie de tipul de polish, o masina se poate polisha si de 4 ori pe an fara nici un fel de problema. Repet, depinde de tipul de polish si persoana implicata.
In legatura cu experinta dvs, este posibil sa se fi folosit un polish ce contine "agenti de umplere" ce au disparut dupa un anumit timp. Noi nu folosim asa ceva. |
-------------------- |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Ca sa nu deschid alt topic, cand duc masina la vopsit pe Casco, pentru o zgarietura mica, se vopseste toata aripa de exemplu nu ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Daca nu a atins chitul de dedesubt, doar polish....Daca e profunda, toata aripa.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
grozadan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 11 April 04 ![]() |
Va recomand sa folositi cu incredere polisurile pe culoare ce la am (vezi www.magazinpiese.ro ) .Le-am incercat si am ramas uimit de rezulatele forte bune! personal am incercat pe culoarea neagra..
|
-------------------- |
|
VladL |
![]()
|
![]() Bored at work Group: Members Posts: 292 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Bej Poivre ai ceva sau poti aduce ca nu am vazut pe site? Iti pot da un cod de culoare eventual.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II.2 Luxe Privilege - 1.5 100CP
2006
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
in iasi recomanda cine unde sa fac un polish calumea???
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|
grozadan |
![]()
|
Pentru bej din pacate nu se fabrica polish pe culoare dar iti recomand sa incerci polisul din gama extreme in functie de tipul de vopsea care il ai(adica cat de alterata e).
|
-------------------- |
|
grozadan |
![]()
|
acum avem stilou pe baza de vopsea inclusiv culoarea crem..
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 23:37 |