Problema placute frana spate!, :|
![]() ![]() ![]() |
Problema placute frana spate!, :|
lentzy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 11 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
laguna II
2001, 1.6I 16v, model Expresion, GPL din fabrica
|
|||
emilian69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 19 February 11 ![]() |
Am facut rost de presa si trebuie rotit deci presa are 2 bolturi care intra in piston in cele 2 gauri si in momentul in care invirti se preseaza pistonul dar se si roteste infiletindu-se in interior este foarte simplu daca ai aceea presa deci impinge si infileteaza in acelasi timp toata operatiunea dureaza cam 30 minute,la ambele roti.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- TR-04-
2001 Dynamique Cine nu este cu noi este impotriva noastra
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ma poate ajuta cineva cu manualul de inlocuire placute frana spate la Laguna II facelifit, cu frana de mana electrica? Eventual si cel de scule.
Trebuie sa le schimb, si as vrea sa nu fac operatiunea in reprezentanta, si nu stiu daca implica procedee mai "sofisticate" decat la modelele cu frana de mana mecanica. Orice sfat e bine primit! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
gluci629 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 April 11 ![]() |
Agrafele alea de pe spatele placutei trebuie pozitionate in vreun fel anume, intreb ca vad ca baga o surubelnita pe acolo?
|
--------------------
renault
Laguna
2001 privilege
|
|
maruboc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 13 October 10 ![]() |
are dreptate dondan! eu am laguna 2 1.9dci varianta autentique din 2002 si a avut probleme la roata dreapta spate..imi ramanea blocata asa ca m-am pus pe treaba,am demontat tot si la montare am incercat sa imping pistonasul dar a intrat foarte putin asa ca am rotit de pistonas din gresala si am observat ca a incetut sa intre mai mult ,,am repetat operatia >infiletat-desfiletat sa ma asigur ca este prin infiletare si asa si este dar numai pe spate pe fata este "clasic" numai prin impingere..bafta!
|
--------------------
renault
laguna 2
- B 47 UIA
2002,,1.9dci Autentique 107cp maru boc
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Infiletat in sens normal sau invers?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
maruboc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 13 October 10 ![]() |
cred ca e in sens normal,,nu imi mai amintesc ca a fost acum o jum. de an
|
--------------------
renault
laguna 2
- B 47 UIA
2002,,1.9dci Autentique 107cp maru boc
|
|
andreialbu23 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 September 08 ![]() |
Salut.Si eu am schimbat pe spate placutele. Ideea e ca atunci cand impingi in piston trebuie sa faci si miscarea de rotire (nu are nici o importanta in ce sens misti atata timp cat rotesti si impingi).Operatiunea am facut-o cu un cleste de electrician foarte usor impingand de piston si rotind in ambele sensuri (pentru a nu decupla mana dupa ustensila - e mult mai comod decat sa rotesti intr-un singur sens). Kilometrii multi !
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 88Kw - berlina
2001
|
|
reno-soso |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 26 July 05 From: Ploiesti ![]() |
Referitor la placutele de frana spate am si eu o nedumerire... mai exact placutele de pe partea interioara s-au tocit inegal, adica parte din fata (partea de sus) a placutei a ajuns la metal iar parte din spate (parte de jos) are cam 5mm
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dCi - 173CP
2006 Initiale
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 02:48 |