Vanzare sau dezmembrare, Renault 5 TL
![]() ![]() ![]() |
Vanzare sau dezmembrare, Renault 5 TL
alonelion |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 8 August 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) R5_1.jpg ( Size: 2.2mb ) Number of downloads: 751 R5_3.jpg ( Size: 2.08mb ) Number of downloads: 799 R5_4.jpg ( Size: 2.22mb ) Number of downloads: 749 |
||
--------------------
Renault
R5 TL
1989
|
|||
Alexa85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 March 10 From: Brasov ![]() |
vreau si eu grila radiator daca este pentru dezmenbrare.
ceva poze cu interiorul se poate? This post has been edited by Alexa85: 15 Jul 2010, 14:31 |
--------------------
renault
renault r5 tr
1989
|
|
alonelion |
![]()
|
Deocamdata nu as vrea s-o dezmembrez, dupa cum spuneam inca este in stare buna de functionare. Am sa mai astept un timp, poate se gaseste cineva sa o ia "pe roti".
|
--------------------
Renault
R5 TL
1989
|
|
razvyp |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 31 October 09 ![]() |
salut ..la ce pret ar fi toata cutiuta ? imi place ca e motoru mic..consum redus ..astept pret . ms
![]() |
--------------------
renault 5
campus
1989
- sj 09 www
|
|
alonelion |
![]()
|
As fi preferat ca discutiile legate de un eventual pret sa le port pe mesageria privata dar regulamentul forumului nu-mi permite acest lucru (se poate folosi mesageria privata dupa minimum 25 posturi).
Sa zicem un pret informativ de 700 Euro discutabil. Pt cine este interesat, ne putem auzi la tel 0722 587524. O zi buna! This post has been edited by alonelion: 16 Jul 2010, 08:46 Attached thumbnail(s) DSC00430.JPG ( Size: 729.92k ) Number of downloads: 715 DSC00435.JPG ( Size: 767.73k ) Number of downloads: 665 DSC00436.JPG ( Size: 800.8k ) Number of downloads: 308 DSC00437.JPG ( Size: 692.19k ) Number of downloads: 293 |
--------------------
Renault
R5 TL
1989
|
|
alonelion |
![]()
|
Masinuta este in curs de radiere, deci daca este cineva interesat s-o ia cu totul pentru piese (nu am unde s-o dezmembrez, nu pot s-o fac bucati in strada). Ultimul pret este de 500 Euro, altfel ajunge la REMAT.
O zi buna tuturor. |
--------------------
Renault
R5 TL
1989
|
|
pisti2004 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 15 July 08 From: Baia Mare ![]() |
Super masinuta ,zau cand o vad mi se rupe sufletul sa stiu ca ajunge la remat !Am avut si eu un R5 TX (1984)l-am dat si a ajuns la remat ,am aflat tarziu si l-au bucatalit deja
![]() Attached thumbnail(s) dscf3731y.jpg ( Size: 130.04k ) Number of downloads: 180 DSCF8784_mm.jpg ( Size: 2.41mb ) Number of downloads: 123 |
--------------------
renault
Renault Clio 1,2
1992
- MM_03_LCU
|
|
Alexa85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 5 March 10 From: Brasov ![]() |
QUOTE(alonelion @ 16 Jul 2010, 08:01) As fi preferat ca discutiile legate de un eventual pret sa le port pe mesageria privata dar regulamentul forumului nu-mi permite acest lucru (se poate folosi mesageria privata dupa minimum 25 posturi). Sa zicem un pret informativ de 700 Euro discutabil. Pt cine este interesat, ne putem auzi la tel 0722 587524. O zi buna! imi place cum arata interiosul. un pret pt grila radiator si plasticele de la ventilatorul de caldura (cele de la motor) spolerul spate si pentru radiator; de asemenea doresc si un pret pentru scaune. nu mai intreb de puntea spate caci de franele de pe spate as fi avut iar mare nevoie. sunt dispus sa dau pe toate astea maxim 250 de lei cu tot cu transport. eu sunt din Brasov |
--------------------
renault
renault r5 tr
1989
|
|
alonelion |
![]()
|
Pt dezmembrare vorbisem cu un cunoscut care sta la casa dar intre timp acesta si-a schimbat planurile si nu mai poate sa-mi asigure spatiul necesar. Din pacate, nu pot sa ma apuc s-o desfac in drum adica in parcarea blocului.
Scuze, am uitat sa precizez locatia mea: Babadag jud. Tulcea. O zi buna. |
--------------------
Renault
R5 TL
1989
|
|
villytzah |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 22 August 06 ![]() |
Ti-as lua eu urmatoarele elemente:
- far stanga, grila - masca dintre faruri, vasul de apa si inca ceva plastice si chedere de la motor Nu este greu de dat jos ce am enumerat mai sus, in 30 min n-ai ce face + plus pauza de tigara. Nu-mi permit sa vin pana la Tulcea sa le dezmembrez personal, daca erai in Buc era altceva. Fa-mi un pret daca esti interesat. Nu te intreaba la REMAT de piesele astea - deci o poti duce si fara ele ![]() |
--------------------
Renault
Renault 5
1988-Campus
- PH-03-CNI
|
|
Alexa85 |
![]()
|
QUOTE(Alexa85 @ 25 Aug 2010, 21:12) imi place cum arata interiosul. un pret pt grila radiator si plasticele de la ventilatorul de caldura (cele de la motor) spolerul spate si pentru radiator; de asemenea doresc si un pret pentru scaune. nu mai intreb de puntea spate caci de franele de pe spate as fi avut iar mare nevoie. sunt dispus sa dau pe toate astea maxim 250 de lei cu tot cu transport. eu sunt din Brasov QUOTE(villytzah @ 26 Aug 2010, 13:24) Ti-as lua eu urmatoarele elemente: - far stanga, grila - masca dintre faruri, vasul de apa si inca ceva plastice si chedere de la motor Nu este greu de dat jos ce am enumerat mai sus, in 30 min n-ai ce face + plus pauza de tigara. Nu-mi permit sa vin pana la Tulcea sa le dezmembrez personal, daca erai in Buc era altceva. Fa-mi un pret daca esti interesat. Nu te intreaba la REMAT de piesele astea - deci o poti duce si fara ele ![]() o rugaminte: ASTEPTATI LA RAND !! am cerut primul unele dintre piesele care el doriti si dumneavoastra. |
--------------------
renault
renault r5 tr
1989
|
|
villytzah |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 22 August 06 ![]() |
cu scuzele de rigoarea nu am inteles ca grila de la radiator ar fi aceeasi cu masca dintre faruri.
Deci este a ta. PS: Alexa85 am o bara spate de GTT daca esti interesat si o punte cu tamburi in stare buna + un eleron de GTT, da-mi un PM daca esti interesat. |
--------------------
Renault
Renault 5
1988-Campus
- PH-03-CNI
|
|
Thurisaz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 10 February 09 ![]() |
pe mine m-ar interesa planetarele si suspensiile de pe fata. cu suspensiile pe spate cum sta ?
|
--------------------
Renault
R5 campus
1988
|
|
Alexa85 |
![]()
|
am de vanzare piese pt reno 5 in 2 usi ( motor 1,4 injectie monopunct)
o dezmembrez pt remat sau cine vrea sa o ia la pretul final de 1500 lei |
--------------------
renault
renault r5 tr
1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:01 |