Tapiterie sezut scaun taiata, Rezolvare optima din punct de vedere financiar
![]() ![]() ![]() |
Tapiterie sezut scaun taiata, Rezolvare optima din punct de vedere financiar
pastia |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 6 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16v
- ---
2007
|
|||
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
eu zic sa incerci la dezmembrari...poate ai noroc sa gasesti un scaun, acelasi model de tapițerie! iesi mult mai ieftin! sau nu iti ramane decat sa incerci sa coși acea mica ruptura! dar cu siguranta poti scoate tapiteria de pe sezut. poti lua legatura cu userul dancva. El mi-a montat incalzirea la fosta masina (Megane 2) si stie cum se da jos acel material! trebuiesc date jos plasticele care vin in partea de jos a scaunului(carenajul), apoi sunt niste clipsuri in partea din spate a scaunului(chiar sub scaun) care trebuiesc desfacute. tapiteria poate fi prinsa in 2 feluri, cu arici (la HB) si cu niste inele de sarma(la Sedan). il dai jos si gasesti pe cineva care sa il repare cu o masina de cusut!
Eu zic sa grabesti aceasta ,,operatie,, ca sa nu risti sa nu mai poti repara! bafta multa |
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
|
|
pastia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 6 June 05 From: Bucuresti ![]() |
merci mult. inteleg ca tu ai avut incalzire in scaune "custom made" ? (mi se pare foarte greu de realizat, cu tot cu cablaje, butoane, etc, oricum felicitari daca asa este
![]() o sa incerc sa-l contactez pe dancva, si poate-l cinstesc sa ma ajute cu scaunul! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16v
- ---
2007
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
incalzirea venea exact ca din fabrica!
a fost ..mesterita,, cum trebuie:) bafta |
--------------------
Renault
Fluence
- numere roșii
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cauta un scaun la dezmembrari, chiar daca are airbag-ul explodat. Pretul unui scaun cu totul trebuie sa fie in jur de 250-300 lei.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
pastia |
![]()
|
As incerca la dezmembrari.
Aveti vreo recomandare ? (nr de telefon, site, etc) @dancva - daca obtin scaunul, crezi ca m-ai putea ajuta cu ... manopera ? eu nu m-as baga singur sa desfac atat de multe... (nu are treaba cu airbagul, nu ?) Iau in considerare si sa ma duc la un atelier care repara tapiterii auto, sa-mi rezolve ei cu masina de cusut, si presupun ca in acest caz tot ei ar face si demontarea si montarea... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.6 16v
- ---
2007
|
|
grigoras7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 April 10 ![]() |
|
--------------------
renault
sedan
2008, 15 dci privillege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 15:47 |