Bieleta directie, cat costa piesa/manopera
![]() ![]() ![]() |
Bieleta directie, cat costa piesa/manopera
budspencer07 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 589 Joined: 11 December 14 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|||
Aleex |
![]()
|
![]() out. Group: Members Posts: 176 Joined: 11 November 13 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Am fost in service de curand si mi s-a spus ca trebuie schimbate bieletele de directie( pe testate, bineinteles). Intrebarea este de care sa iau? Tot ce am pus pana acum la capitolul asta, am pus de la firma Lemforder. As vrea sa fac acelasi lucru si acum, insa am inteles ca pentru masina mea trebuie bieletele de 230mm(229.5), iar la dimensiunea asta gasesc doar TRW. Am fost la un magazin de piese local si mi s-a spus ca toate casetele de directie sunt la fel si ca nu conteaza lungimea(mi se pare o aberatie, din cate stiu eu sunt mai multe modele) si tare imi este frica sa nu imi iau vreo teapa. |
--------------------
BMW
Seria 5 F10
2012 Kawasaki Z750 2009
Renault Megane 2 2008 Authentique 1.6 16v |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Acum 2 saptamani am schimbat bieletele de directie ( amandoua ), au cautat dupa serie sasiu si am comandat LEM la 99 RON bucata. Le-au montat, in service, s-a refacut directia si totul e ok.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Am pus niste SIDEM la bielete capete de bara si pivoti de rupe pamantul‚ acum 3 ani am pus pe SWAG si in 15 mii au inceput sa bata in draci‚ cred ca platim doar firma in rest calitate nimic‚ identice toate....in plus cele SIDEM aveau vaselina normal fata de SWAG care erau uscate‚ ramane sa vad cat merg si astea‚ deocamdata am facut 5000 si se tin bine. Tin sa mentionez ca masina nu e data prin gropi cu viteza‚ curbe luate incet si franari din timp zic eu ca este destul de menajata .
|
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
budspencer07 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 589 Joined: 11 December 14 From: Suceava ![]() |
Sidem sunt chiar bune si intradevar burduful de protectie e mai rezistent ca la alte marci mai importante.
|
--------------------
Land Rover
Range Rover
2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:40 |