Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

renault 25 tx 1990,1995cmc, masini donate

iov.R25
post 16 Feb 2010, 14:29
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: bistrita

masini donate icon_mrgreen.gif

16 Feb 2010, 14:45:
sal baieti eu as vrea sa fac un anunt....vind 4 roti cu genti de aluminiu si cauciucuri de iarna,cauciucuri noi puse in toamna anului 2009,iar gentile nu sunt noi.Le vind la pretul de 400 de euro acelasi pret pe care am dat si eu pe ele iar restul masinii il dau cadou.Masina are unele probleme:
1)discul de ambreaj e varza si nu la m mai schinbat.
2)cd pleiarul din el nu e al meu ci e inprumutat.
3)masina nu e inscrisa pe mine iar eu vreau sa o radiez si sa nu mai am probleme cu ea,si o dau cadou cumparatorului care o sa mi ia rotile ca piese de schinb,arata bine caroseria,motorul e excelent,iar tapiteria si interiorul masini,bordul...etc e in stare f buna
4)cine o ia va da niste piese la cererea lui turbodxmen citeva maruntisuri si plasticuri de interior.
5)masina se afla intre tirgu mures si sighisoara,mai precis in tigmandru intr o curte
6)cine o ia va primi si rotile originale bune de tabla de vara iar transportul masini il face cumparatorul
Postati aici daca sunteti interesati si pentru detali cereti nr de tel sau adresa de id messenger sau szkipe orice
va astept si subliniez ca nu o dau numai altor persoane care detin deja un r25 nu vreau sa moara masina mea ci vreau sa traiasca p[rin altele iar cel care o ia as vrea ca si el sa doneze o mare parte de piese pt ca numai noiintre noi ne putem ajuta si putem ajuta marca asta de renault...
astept pareri

16 Feb 2010, 14:52:
o pot da si cu acte e inscrisa pe bistrita dar nu e pe mine,nu are asigurare iar verificarea tehnica e pina in toamna lui 2011,o vind cu 500 de euro iar cheltuielile de transcriere o face cumparatorul....sau putem face un act la unnotar public cum ca ai toate drepturile asupra masinii si cind o transcri nu mai e nevoie de samnatura proprietarului...si asa o pot da

16 Feb 2010, 14:55:
astept si alte pareri si totul e discutabil mai putin pretul ca si asa o las la cel mai mic pret posibil eu garantez pentru masina...o dau ca m am luat una cu motor mic mult mai noua sa o poata conduce si sotia mai usor

16 Feb 2010, 16:21:
vedeti poze cu masina pe profilul meu la albume de poze

17 Feb 2010, 07:55:
0747 56 41 44 e nr meu de tel
coardo_iovu mess.

This post has been edited by iov.R25: 17 Feb 2010, 07:55

--------------------
renault R25 tx - BN 01 XBI 1990 R25 limousine
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
turbodxman
post 18 Feb 2010, 21:22
Post #2

-------------

From: Ro

Succes la vanzare! wink.gif

--------------------
--------- ---------- ------------
+
iov.R25
post 21 Mar 2010, 17:09
Post #3

Membru incepator

From: bistrita

masina e data iar anuntul nu mai e valabil

--------------------
renault R25 tx - BN 01 XBI 1990 R25 limousine
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 05:31
Dacia