Inchidere si imobilizator, probleme la inchiderea centralizata si imobilizato
![]() ![]() ![]() |
Inchidere si imobilizator, probleme la inchiderea centralizata si imobilizato
lucian_alex20 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 July 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
2019
|
|||
cata cfr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 January 13 ![]() |
Eu am rezolvat foarte simplu "problema"cu cheile si telecomanda de pe chei si anume: am chemat la mine in parcare un electrician care mi-a demontat imobilizatorul si mi-a luat cheia de contact pt. a-mi face un cip din carbune (original este cu cipul electronic care este in cheie pe aceeasi placa cu montajul electronic de la inchidere). A doua zi a venit, mi-a montat acel cip langa contactul electric (sub plasticurile acelea),a montat releul imobilizator la loc si ca sa pot avea telecomanda mi-am achizitionat din comert un modul de inchidere centralizata cu telecomanda tip cheie briceag care sa dea comanda inchiderii existente pe masina . Singurul lucru care mai trebuia sa il fac a fost sa ma duc la un meserias care se ocupa de prelucrarea cheilor sa imi faca o cheie speciala pt. telecomanda tip briceag. Toata afacerea m-a dus la: 150 -inlocuirea cipului electronic . -70 inchiderea tip briceag, -20 prelucrarea cheilor (2buc).Asa am eu pe masina-Renault Kangoo 2000 1.2benz
![]() |
--------------------
Renault
Kangoo
- VL 09 CFR
2000, 1.2i
|
|
ccoto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 22 April 09 From: Navodari ![]() |
In cazul asta nu mai ai practic imobilizator daca bobina imobilizatorului nu mai e montata in cheie. Le-ai dat o sansa in plus hotilor.
|
--------------------
Renault
Kangoo
- CT07KZM
1.9D 2003, 1.5 dCI 2006
|
|
cata cfr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 January 13 ![]() |
Ai dreptate! Dar nu se uita ei hotii la asa ceva, cauta si ei ceva mai de valoare!
![]() |
--------------------
Renault
Kangoo
- VL 09 CFR
2000, 1.2i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 10:44 |