Cine imi poate spune cum pot repara kilometrajul?
![]() ![]() ![]() |
Cine imi poate spune cum pot repara kilometrajul?
Rila89 |
![]()
|
||
![]() Rila89 Group: Members Posts: 43 Joined: 10 November 09 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
25
- BV 07 VIW
1985 v6 injectie
|
|||
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Salut!
Stai in Bv? Da-mi o adresa de mail. ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
ct87flo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 25 October 09 ![]() |
Salutare, am si eu aceasi problema cu kilometrajul...cum pot sa-l repar??
Multumesc. |
--------------------
Renault
Renault 25
1991/2.2 injectie
|
|
Rila89 |
![]()
|
![]() Rila89 Group: Members Posts: 43 Joined: 10 November 09 From: Brasov ![]() |
Salut!
Da, sunt din Bv. cata_17_89@yahoo.com , asta este adresa de mail! |
--------------------
Renault
25
- BV 07 VIW
1985 v6 injectie
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
trebuie tinuta in secret aceasta operatiune? nu puteti si voi sa postati aici procedeul?
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
turbodxman |
![]()
|
@zeu_4u_sweety: "Operatiunea" nu este secreta. Va fi postata in randurile de mai jos
![]() @Rila89 & Ct87flo: Demontati panoul cu instrumente (ceasuri) si verificati ca mufa sa fie bine infipta in locas (toate mufele care intra in el). Daca e bine infipta atunci scoateti-o si curatati in interior pinii cu spray de contacte (nu spray cu ulei gen WD40!!!) Uitati-va ca becurile intregului panou cu ceasuri sa fie bune (inlocuiti ce e ars) ... se ard de cele ai multe ori cele care ilumineaza display-ul LCD din mijlocul panoului cu instrumente ... si altele. Mai pot fi intrerupte circuitele integrate ... acele benzi cu fire subtiri ... rupte ... sau alte componente... uitati-va dupa asa ceva. Sau ... poate fi de la calcul de injectie ... sau de la cablul de kilometraj ... e electric ... poate fi intrerupt ... pe traseu sau mufa cu cititor de la cutie sa aiba ceva ... sau senzorul din cutie... Solutia cea mai simpla, daca defectiunea nu se remediaza usor (contacte oxidate sau intrerupte sau becuri) e sa va luati alt panou cu instrumente. Se poate afla exact unde ar fi buba cu un aparat de diagnosticare pt R 25 ... XR 25 mai greu de gasit pe la noi ... dar se stie ca fac figuri display-urile acestea ... totul e vechi, imbatranit, copt ... nu iti afisaza una alta... din cate functii ar trebui sa afiseze ... dupa mai bine de 20 de ani ... e normal! ... la cum au fost "intretinute" masinile la noi ... ...si ... daca il veti repara ... sau l-ati reparat deja ... puneti o poza cu bordul aprins in intuneric ... e asa o priveliste minunata ... daca functioneaza totul ... ![]() ![]() Succes ![]() This post has been edited by turbodxman: 17 Nov 2009, 09:12 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
santo.cristian |
![]()
|
![]() membru pasionat Group: Members Posts: 417 Joined: 25 February 10 ![]() |
salut turbodxman.eu am cablu dus la kilometrajul mecanic,ce sfat imi dai ca sa-l schimb?de unde iau altu(am pus poze cu cutia la sectiunea suporti cutie)
|
--------------------
Renault
25 tx
- IF-03-VHF
1988 2165 cmc 108 cp/79 kw
|
|
Petry |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 27 April 07 From: Calafat Dolj ![]() |
Salut santo.cristian.
Cablu de kilometraj merge de Dacia model nou.Se potriveste la fix si e mult mai ieftin. I-l dai jos pe cel de pe masina si te duci cu el la un magazin de piese auto si ceri unul de dacie care asa cum ti-am spus este la fel.Vezi ca cel de pe masina se da jos cam greu,studiezi si tu problema la fata locului si sa pastrezi mansonul de pe cablul vechi,cel care este prins pe cablu si astupa gaura pe unde intra in masina.Trebuie sa fii atent cum il scoti.Daca ai probleme te pot ajuta prin telefon:0762279597. Succesuri! |
--------------------
Renault
25 TX
- DJ06XMJ
1989 Injectie 120CP
|
|
santo.cristian |
![]()
|
![]() membru pasionat Group: Members Posts: 417 Joined: 25 February 10 ![]() |
salut petry,ms frumos pt sfat,te tin la curent
|
--------------------
Renault
25 tx
- IF-03-VHF
1988 2165 cmc 108 cp/79 kw
|
|
s3rg3ntu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 11 August 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
turbodxman in topic parca este vb de kilometraj electronic sau mecanic nu vad ce legatura au becurile....la cel electronic cele mai probabile probleme sunt la ceasul de kilometraj care se poate strica sau senzorul de kilometraj pt cei ce cred ca au problema cu el le pot procura unul bun la bani de nimik la cel mecanic merge cel de dacie cu a spus petry
|
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
turbodxman |
![]()
|
@s3rg3ntu: Ceasul vitezometru care include si contorul kilometrilor parcursi
![]() ![]() Daca tot desface omul panoul cu instrumente si repara poate verifica si becurile si eventual sa inlocuiasca cele arse. Nu are rost deschiderea altui topic pentru becuri ![]() P.S: Got get a life man! This post has been edited by turbodxman: 17 Apr 2010, 21:00 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:15 |