Noi amenzi si "pedepse" pentru soferi
![]() ![]() ![]() |
Noi amenzi si "pedepse" pentru soferi
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
lasa ca le luam de la second fara factura si statul ia mumu
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Vad ca in articol se pune un accent mai mare pe TVA-ul ce va fi incasat din vanzarea anvelopelor decat pe cresterea sigurantei rutiere.
Imi place ca deja se stiu cate anvelope vor fi vandute autovehiculelor din tara. Eu zic ca, ca sa fie siguri de aceste cifre, ar fi cazul sa mai reduca din accizele la carburanti, altfel s-ar putea ca multe masini sa fie trase pe dreapta pe perioada sezonului rece. Si ciuciu venituri la buget. |
--------------------
.
.
.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cum dracu a estimat guvernul suma asta, a facut recensamantul anvelopelor?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Aceasta a fost o afacere a baietilor destepti, stiti ce am vrut sa spun, desi vad ca este trecuta o suma necesara echiparii parcului auto care apartine institutiilor statului, evaluata la aproximativ 28 milioane euro, nu am vazut masinile echipate corespunzator, la toamna isi mai rotunjesc unii averile.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
Am ramas mut cand am citit. Pt asta a fost tam-tamul in noiembrie pt cauciucuri de iarna. Si eu ca romanul prost (cu nationalitatea maghiara) am crezut ca astea chiar fac ceva pentru siguranta rutiera.
|
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
juann |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 3 August 08 ![]() |
Foie verde cinci chiperi ..... statul nostru e pe duca..... sunt tare curios sa vad daca in februarie mai are bani de pensii si de salarii.
Jos Bascosu |
--------------------
DACIA
Logan
- is 01 abc
2008/Preference
|
|
ZTV |
![]()
|
QUOTE(juann @ 17 Jan 2011, 00:53) Foie verde cinci chiperi ..... statul nostru e pe duca..... sunt tare curios sa vad daca in februarie mai are bani de pensii si de salarii. Jos Bascosu JOS TOT GUVERNUL !!!! JOS PSD, PDL, PNL, UDMR, PC, ETC ari trebui pe toti politicieni executati exact cum au executat pe Ceausescu. |
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Deci e foarte ambigua toata faza, daca nu am anvelope iau amenda dar nu sunt oblicat sa-mi echipez masina cu anvelope de iarna? OMG
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
Si daca imi echipez masina, dar Doamne-fereste blochez strada, mai iau amenda? Nu ar trebui, dar in romania totul e posibil...
|
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
mahamann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 768 Joined: 23 July 10 From: Bucuresti ![]() |
si cu anvelopele all season ce o sa faca (nu incurajez folosirea lor, dar multe parcuri de camioane pe all season merg)? + ca sunt o gramada de masini deja echipate cu anvelope de iarna. cine merge cu masina zi de zi nu cred eu ca merge cu alea de vara pe timp de iarna. deci din cifrele alea ar trebui sa scada si numarul masinilor deja echipate, care dupa parerea mea a crescut in ultimii ani. si daca tot s-au apucat sa faca ceva, sa sanctioneze si utilizarea anvelopelor de iarna pe timp de vara!!!
|
--------------------
Megane 2.2 1.5dci
Kadjar 140 GPF
2007/2020 De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
sau ar putea sanctiona si faptul ca circuli cu masina echipata corespunzator din toate punctele de vedere
de fapt doar pentru ca circuli ai putea fi sanctionat altfel spus toata lumea intervievata (ca au dat si la TV) era de acord ca e necesar si bine sa ai anvelope de iarna in sezonul rece dar ca e CRIZA si ca lumea sta prost de tot cu banii necesari unor astfel de achizitii! recensamantul anvelopelor de iarna / vara! asta da idee de rumegat bravilor nostri conducatori! |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
In curand v-or obliga soferii sa aiba la ei si chitanta cu care au cumparat cauciucurile, chitanta pe care sa apara mare TVA-ul
![]() Fara chitanta, cauciucurile nu sunt considerate de iarna si conducatorul auto va fi amendat.... This post has been edited by murfi: 17 Jan 2011, 10:55 |
-------------------- |
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Problema cea mai grava, zic eu, este ca tot (daca nu mai mult) castigul statului din aceasta lege se va duce pe anvelope cumparate la preturi exorbitante de la diversi baieti, pentru masinile institutiilor publice.
Astfel, castigul nu este al statului ci al baietilor si colaboratorilor de prin institutii. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
anton11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 16 January 11 ![]() |
Pai un posesor de Dacia mai veche isi va dubla valoarea masinii cumparand un set de anvelope de iarna ... !
|
--------------------
dacia
1410
2004
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Roata de rezerva trebuie si ea echipata cu anvelope de iarna? Intreb, ca nu-s lamurit...
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
teoretic asa ar trebui... practic, cred ca un allseason care sa aiba fulgi si munti pe el e suficient sa nu iti zica nimeni nimic.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
Eu zic ca nu, atata timp cat ai la tine si roata 'intepata' si este clar ca totcmai ce ti-ai luat un cui in ea.
De cele mai multe ori roata de rezerva este de alte dimensiuni si are pe ea cauciucul original care nu mai are nimic de-a face cu profilul celor puse pe masina.... In plus exista un text de lege care spune ca anvelopele trebuie sa fie identice doua cate doua indiferent de anotimp. Va dati seama ca nu s-ar omologa masinile cu jenti reduse daca n-ai avea voie sa circui cu roata aia de rezerva. This post has been edited by murfi: 17 Jan 2011, 11:35 |
-------------------- |
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
obligativitate si la rotile de rezerva, mai ales la masinile care au roti de dimensiuni ciudate (rezerva) sau nu au de loc!
mama lor! le-am marit pretul la carburanti, taxe si toate cele, drumurile nu mai exista decat pe harta si tot circula? of ! ce sa mai facem asa buni guvernanti cum suntem noi!? |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
dar voi nu ati invatat pana acum ca legile in romania (care promiteau marea cu sarea) s-au dat doar pentru anumiti insi, si "proiectele" lor?!
incepand cu aceasta lege, continuand cu "prima casa", "casa verde" (la care am incercat din prima clipa sa aplic si incepand de la "mmediu.ro" mi s-a dat .i. , cu diverse explicatii, pt ca apoi sa aflu la stiri ca a fost un succes rasunator ![]() pur si simplu in romania romanul este doar o carpa de stors bani |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
piese_sorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 7 February 11 ![]() |
Fac ce fac politicienii nostri si ne mai baga ceva pe gat. Apropo de anvelopele all-seassons am auzit ca nu se vor mai produce. evident ca sa cumparam doua randuri de cauciucuri.
|
--------------------
Renault
Laguna
2001-2005
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Amendă de 28 de milioane de lei pentru șoferul unui Mercedes prins cu 186 de km/h.
Măcar nu a făcut vreun accident…fără RCA… This post has been edited by Squirrel: 9 Mar 2011, 11:11 |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Cica "atinge suta de km in 7 secunde"...poate in capul lui de creta unde lucrurile se misca mai greu.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
check brain is on
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
ce prosti au putut sa fie, trebuia sa-l lase pe mafiot sa-i faca reparatia si abia apoi sa-l salte... parerea mea!
![]() 911.jpg ( Size: 40.18k ) Number of downloads: 629 ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
AlexBuga |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 April 12 From: BUCURESTI ![]() |
sufereau de uniforma
|
--------------------
Dacia
1310
- B 19 MZK
1989
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Senatul a adoptat tacit, luni, o propunere legislativă care prevede pedepsirea cu închisoare de la 15 la 25 de ani a celor care conduc în stare de ebrietate sau sub efectul stupefiantelor și produc un accident rutier soldat cu victime. Pedeapsa este asemănătoare cu cea pentru săvârșirea infracțiunii de omor cu premeditare. Inițiatorul, deputatul independent Tudor Ciuhodaru, propune pedepsirea cu închisoare de la 15 la 25 de ani a persoanelor cu alcoolemie în sânge de peste 0,80 g/l sau a celor aflate sub influența stupefiantelor. El prevede aceeași pedeapsă pentru cei care nu au permis de conducere, circulă pe drumurile publice și produc accidente grave. Ciuhodaru arată, în expunerea de motive, că "această măsură este necesară întrucât conducerea sub influența băuturilor alcoolice este de natură să pună în pericol viața și integritatea fizică a altor persoane, atât în calitate de participanți la trafic, cât și pietoni". "A te urca la volan în stare de ebrietate, aflat sub efectul substanțelor stupediante sau fără permis, urmat de producerea unui eveniment rutier soldat cu victime, echivalează cu săvârșirea infracțiunii de omor cu premeditare", mai este de părere acesta. Proiectul, adoptat în forma inițiatorului, va fi transmis la Camera Deputaților, pentru dezbatere, care este Cameră decizională. http://www.gandul.info/news/soferii-in-sta...victime-9656570 This post has been edited by Cocojambo: 21 May 2012, 19:13 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Inițiativa nu-i rea, dar omor cu premeditare nu se poate numi fapta, oricât de cretin și de iresponsabil ar fi făptuitorul. Tot ucidere din culpă rămâne.
QUOTE Când uciderea din culpa a unei persoane este savârșita de un conducator de vehicul cu tracțiune mecanica, având în sânge o îmbibație alcoolica ce depașește limita legala sau care se afla în stare de ebrietate, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani. Mai firească ar fi modificarea codului penal, să includă și drogații și pe cei fără permis. This post has been edited by Markos: 21 May 2012, 21:18 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 19:14 |