Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

laguna facuta praf

laguna msi
post 17 Mar 2010, 20:11
Post #31

Membru incepator

Group: Members

masina este inscrisa nu o vand deocamdat ,eu sunt proprietar[roman]si nu o aduc deocamdata acasa numai prin septembrie poate acuma am nevoie de bani si ma costa 500 transportu acuma imi iau o masina puscat sa pot circula cu ea si prin septembrie ma duc in germania si iau o alta laguna ca si cum o fost a mea si fac o recarosare am nevoie de bani pt ca in august ma casatoresc si am foarte multe cheltuieli mie sincer i-mi pare f rau de ia ca nu mo lasat niciodat si la bani astia este cea mai buna masina nu se compara cu nici una pacat de ea da viata merge inainte oricum va multumesc pt raspunsuri si pt sfaturi sunteti un colectiv unit de apreciat biggrin.gif

17 Mar 2010, 20:17:
masina este inscrisa nu o vand deocamdat ,eu sunt proprietar[roman]si nu o aduc deocamdata acasa numai prin septembrie poate acuma am nevoie de bani si ma costa 500 transportu acuma imi iau o masina puscat sa pot circula cu ea si prin septembrie ma duc in germania si iau o alta laguna ca si cum o fost a mea si fac o recarosare am nevoie de bani pt ca in august ma casatoresc si am foarte multe cheltuieli mie sincer i-mi pare f rau de ia ca nu mo lasat niciodat si la bani astia este cea mai buna masina nu se compara cu nici una pacat de ea da viata merge inainte oricum va multumesc pt raspunsuri si pt sfaturi sunteti un colectiv unit de apreciat biggrin.gif

This post has been edited by laguna msi: 17 Mar 2010, 20:17

Attached thumbnail(s)
laguna7.jpg ( Size: 763.65k ) Number of downloads: 240

--------------------
renault laguna 2000 b56
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djp3k05
post 17 Mar 2010, 20:41
Post #32

Membru

From: Bucuresti

casa de piatra! smile.gif
vezi cu recarosarea, trebuie sa fie cu ceva ani mai noua (parca 5 ani, nu mai stiu sigur, trebuie sa te documentezi inainte). ce sa zic, imi pare rau pt masina ta, dar cel mai important este ca ai iesit intreg din accident.
ma gandisem la o combinatie cu masina ta, dar intre timp m-am hotarat sa o inscriu cu 0 lei taxa de poluare. dau statul in judecata si gata. bafta

This post has been edited by djp3k05: 17 Mar 2010, 20:41

--------------------
Renault Laguna Oct 1994, RXE, 2000
+
cristicristutu
post 17 Mar 2010, 22:21
Post #33

Membru autentic

From: SATU-MARE

Casa de piatra, mare paguba erai pentru viitoarea sotie daca pateai ceva.......traiasca laguna.

--------------------
RENAULT LAGUNA 1.6 16V
+
Cata18tm
post 21 Mar 2010, 23:50
Post #34

Membru incepator

From: Timisoara

imi pare rau pt accident sad.gif
bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav si ati scapat cu bine
btw casa de piatra <:-p

--------------------
Renault Laguna I ph2 Concorde - TM11YGC 1.6 16v 1998
+
deng3l
post 22 Mar 2010, 08:40
Post #35

Membru autentic

From: Oradea, Jud Bihor

casa de piatra, si toate cele bune ! ! ! ! ! ! !
bine ca nu ai patit nimica, asta este cel mai important apoi masina se rezolva cumva !
bafta wink.gif

--------------------
Renault Laguna 1.8 RT 1994
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 20:14
Dacia