laguna facuta praf
![]() ![]() ![]() |
laguna facuta praf
laguna msi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 26 February 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) laguna7.jpg ( Size: 763.65k ) Number of downloads: 240 |
||
--------------------
renault
laguna
2000 b56
|
|||
djp3k05 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 10 May 08 From: Bucuresti ![]() |
casa de piatra!
![]() vezi cu recarosarea, trebuie sa fie cu ceva ani mai noua (parca 5 ani, nu mai stiu sigur, trebuie sa te documentezi inainte). ce sa zic, imi pare rau pt masina ta, dar cel mai important este ca ai iesit intreg din accident. ma gandisem la o combinatie cu masina ta, dar intre timp m-am hotarat sa o inscriu cu 0 lei taxa de poluare. dau statul in judecata si gata. bafta This post has been edited by djp3k05: 17 Mar 2010, 20:41 |
--------------------
Renault
Laguna
Oct 1994, RXE, 2000
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Casa de piatra, mare paguba erai pentru viitoarea sotie daca pateai ceva.......traiasca laguna.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
Cata18tm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 12 February 10 From: Timisoara ![]() |
imi pare rau pt accident
![]() bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav si ati scapat cu bine btw casa de piatra <:-p |
--------------------
Renault
Laguna I ph2 Concorde
- TM11YGC
1.6 16v 1998
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
casa de piatra, si toate cele bune ! ! ! ! ! ! !
bine ca nu ai patit nimica, asta este cel mai important apoi masina se rezolva cumva ! bafta ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:14 |