Probleme la scaune, s-a intepenit
![]() ![]() ![]() |
Probleme la scaune, s-a intepenit
geoman |
![]()
|
||
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Exact aceeasi chestie am patit si eu in urma cu cateva luni in urma cand am dus masina la spalatorie si baiatu' dupa ce a terminat interiorul, m-a chemat si mi-a spus ca a dat scaunu pasagerului din dreapta la maxim spate si a ramas acolo intepenit. Am incercat eu sa trag de el, se simtea ca o sina decupleaza iar cealalta ramane blocata la actionarea manetei. Nu am reusit nimic.
Am mers in service pentru treaba asta (garantie vezi doamne). S-au chinuit oamenii vreo juma de ora, ca sa deblocheze scaunul si nu mare mi-a fost mirarea cand au venit cu un cutit de bucatarie (nu inteleg cum s-a ratacit si a ajuns acolo - probabil vodoo ![]() Posibil sa ai ceva acolo pe sina si sa blocheze sau s-a defectat ceva la sistemul de actionare al sinelor pe care culiseaza scaunul. Totusi e diferenta intre sitemele de actionare a scaunelor dintre cele cu si fara lifting facial (facelift). This post has been edited by dan22y: 20 Feb 2010, 19:14 |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Sa nu fie de la parghiile alea buclucase. Eu aveam scaunul pasagerului lasat la maxim vreo 2 zile pana cand a mers la loc.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am aceeasi problema dar la scaunul soferului...noroc ca s-a blocat la mijloc si nu lasat pe spate. Ce pot sa fac? m-am tot uitat pe sine pe langa si nu vad sa fie ceva pe acolo.
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
geoman |
![]()
|
![]() George Group: Members Posts: 399 Joined: 28 October 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Gill_ro @ 15 Mar 2010, 20:43) Eu am aceeasi problema dar la scaunul soferului...noroc ca s-a blocat la mijloc si nu lasat pe spate. Ce pot sa fac? m-am tot uitat pe sine pe langa si nu vad sa fie ceva pe acolo. Eu nu sunt la fel de norocos. E blocat la capatul din spate a sinei deasupra surubului, blocand accesul la suruburile de demontare. |
--------------------
renault
megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP
2004, 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:21 |