Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme la scaune, s-a intepenit

geoman
post 20 Feb 2010, 18:46
Post #1

George

Group: Members
From: Iasi

Acum cateva saptamani am constatat ca mi s-a intepenit scaunul pasager din dreapta. Nu se mai da inainte cand trag de clapa.. Are tendinta sa se deplaseze cand apas pe clapa doar dintr-o sina. Probabil s-a urcat unul mai inalt si a impins de scaun prea tare de a ramas bloocat pe pozitia cea mai din spate. S-a mai lovit cineva de problema asta? Daca s-a mai postat scuze si se poate muta in topicul respectiv. Am dat search dar am gasit mai mult probleme de tapiterie.

--------------------
renault megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP 2004, 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dan22y
post 20 Feb 2010, 19:12
Post #2

Membru autentic

From: B

Exact aceeasi chestie am patit si eu in urma cu cateva luni in urma cand am dus masina la spalatorie si baiatu' dupa ce a terminat interiorul, m-a chemat si mi-a spus ca a dat scaunu pasagerului din dreapta la maxim spate si a ramas acolo intepenit. Am incercat eu sa trag de el, se simtea ca o sina decupleaza iar cealalta ramane blocata la actionarea manetei. Nu am reusit nimic.
Am mers in service pentru treaba asta (garantie vezi doamne). S-au chinuit oamenii vreo juma de ora, ca sa deblocheze scaunul si nu mare mi-a fost mirarea cand au venit cu un cutit de bucatarie (nu inteleg cum s-a ratacit si a ajuns acolo - probabil vodoo tongue.gif ) care intrase pe sina respectiva si bloca scaunul.
Posibil sa ai ceva acolo pe sina si sa blocheze sau s-a defectat ceva la sistemul de actionare al sinelor pe care culiseaza scaunul.
Totusi e diferenta intre sitemele de actionare a scaunelor dintre cele cu si fara lifting facial (facelift).

This post has been edited by dan22y: 20 Feb 2010, 19:14

--------------------
R M - B 8
+
SorinCT
post 21 Feb 2010, 13:12
Post #3

Honor et Patria

From: Constanta

Sa nu fie de la parghiile alea buclucase. Eu aveam scaunul pasagerului lasat la maxim vreo 2 zile pana cand a mers la loc.

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
Gill_ro
post 15 Mar 2010, 20:43
Post #4

..Nici paine fara munca, nici munca fara paine..

From: Bucuresti

Eu am aceeasi problema dar la scaunul soferului...noroc ca s-a blocat la mijloc si nu lasat pe spate. Ce pot sa fac? m-am tot uitat pe sine pe langa si nu vad sa fie ceva pe acolo.

--------------------
Renault Megane II.1 / Megane IV GT /// - = B-006-ILL 2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil!
+
geoman
post 19 Mar 2010, 00:05
Post #5

George

From: Iasi

QUOTE(Gill_ro @ 15 Mar 2010, 20:43)
Eu am aceeasi problema dar la scaunul soferului...noroc ca s-a blocat la mijloc si nu lasat pe spate. Ce pot sa fac? m-am tot uitat pe sine pe langa si nu vad sa fie ceva pe acolo.
*

Eu nu sunt la fel de norocos. E blocat la capatul din spate a sinei deasupra surubului, blocand accesul la suruburile de demontare.

--------------------
renault megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP 2004, 2006
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 12:21
Dacia