Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Intra greu in viteze, in TOATE vitezele

Tman
post 4 Apr 2010, 20:47
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut, m-a lasat buburuza chiar acum de Pasti. Asta vare mis-a parut ca mergea uneori mai greu schimbatorul , asa ca i-am schimbat uleiul(T90).De vreo cateva luni a inceput sa intre mai greu in a 2-a, iar de cateva zile caraia si in marsarier.Am mai facut odata reglajul automat la cablul de ambreiaj, fara prea mare efect(ce-i drept, si ala scartaia asta iarna cu pedala apasata, dar nu patineaza deloc).acum nu mai intra in marsarier(caraie,asa ca n-am fortat-o), nici in viteza 1, iar in celelalte foarte greu(mai ales in a 2-a). Mentionez ca intra in viteze cu motorul oprit, dar merge schimbatorul ca si cum ar fi iarna cu uleiul rece(cand era in regula intra si apasat cu 2 degete). Acum va rog sa mi dati si mie niste idei despre ce defect ar fi(probabilitatea cea mai mare, in ordine descrescatoare). sad.gif
PS. Interesant ca toata iarna am circulat zilnic fara probleme, iar de vreo luna cand am lasat-o mai moale, au inceput problemele. mad.gif

--------------------
Renault Super5 GTR 1987
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
axicrisan
post 4 Apr 2010, 21:56
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: maramures

prima data zik io da cutia jos si vezi pot fi placa calita discu sau rulmentu daca astea is bune atunci zik io ca ii cutia, degeaba zice unu altu cate cva cel mai bn ii sa o dai jos si vezi cu ochii tai ce si cumk bafta si da un semn cand ai descoperit cva

--------------------
renault 9 gtl 1982
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 12:45
Dacia