Accident, un Kangoo suferind
![]() ![]() ![]() |
Accident, un Kangoo suferind
baciudibaciu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
o poza se poate? daca este ireparabil taie zona in care tine carligul.
" sa nu sariti pe mine sa ma certati " - este apreciabil ca l-ai ajutat pe prietenul tau... probabil o sa fi suparat o perioada pe el, dar nu uita ca tabla se indreapta ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 31 May 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 15 Jun 2010, 17:06) o poza se poate? daca este ireparabil taie zona in care tine carligul. " sa nu sariti pe mine sa ma certati " - este apreciabil ca l-ai ajutat pe prietenul tau... probabil o sa fi suparat o perioada pe el, dar nu uita ca tabla se indreapta ![]() ![]() maine am sa-i fac si ceva poze . pana la urma ai dreptate ! daca tot nu se mai repara tai si gata de suparat nu ma voi supara . asta e clar ! prietenul este PRIETEN .Si pana la urma este doar un fier . chestia e cu piesele de schimbv . am pus un anunt si la bursa dar nu se inghsuie nimeni -deocamdata 16 Jun 2010, 17:22: si iata si trei poze cu pozne ![]() This post has been edited by baciudibaciu: 16 Jun 2010, 17:22 Attached thumbnail(s) P1050249__Large_.JPG ( Size: 86.71k ) Number of downloads: 440 P1050250__Large_.JPG ( Size: 75.57k ) Number of downloads: 490 P1050251__Large_.JPG ( Size: 70.56k ) Number of downloads: 462 |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ce ai tu acolo nu pare grav. Acum 1 an jumate, cand am lovit aprox la fel Solenza din dotare (doar ca eu am lovit-o in coltul din stanga), am infundat un pic capota, am rupt masca de la radiator si am spart farul. In rest nu am avut alte probleme.
Capota mi-a indreptat-o un tinichigiu cu o unealta un pic ciudata: e o ventuza care se lipeste de tabla si care are la capat un carlig. Aopi a pus in carlig o tija pe care e pusa o greutate sau ceva de genul asta si practic a "tras" capota cat sa o pot inchide. Uite poze dupa ce mi-a indreptat capota: DSC01858.JPG ( Size: 397.02k ) Number of downloads: 453 Asa arata masina dupa ce am pleznit-o: 1.jpg ( Size: 360.25k ) Number of downloads: 449 index.php.jpg ( Size: 479.02k ) Number of downloads: 170 3.jpg ( Size: 146.28k ) Number of downloads: 170 This post has been edited by Iulikk: 16 Jun 2010, 21:44 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cred ca se poate repara, dar sa nu ai probleme peste cativa ani, oricum acum inteleg de ce nu poti sa desfaci capota
![]() nu cred ca sa ai mai multe pagube decat se vede. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Problema lui e ca la Kangoo capota se deschide invers, are balamalele pe traversa fata (ca la dacii), deci acum ii loveste in masca...
Nu stiu ce sa zic, nasoala treaba. Totusi un mester uns cu toate alifiile ar trebui sa gaseasca o solutie. Spor! |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
george0 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 3 March 10 From: Brasov ![]() |
Nu e mare branza ce ai u acolo , cu un axial il faci si u
|
--------------------
Renault Kangoo
Renault Kangoo 1,2 16V
2006 Oltcit Club
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
Multam fain baieti ,pentru sfaturi si incurajari.
Acum sunt umpic dezumflat si far chef dar sper ca situatia se va remedia incepand de luni . Atunci imi intra ceva parale in cont si deh cresc cotatiile ... ![]() Totusi asi vrea sa inlocuiesc elementele avariate ptca nu sunt sigur si convins ca la capota nu vor ramane urme , iar masca de sub faruri este sparta .Poate ca ar merge reparata cu nejte fibra de sticla .Poate ... |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
da'prietenu'merge pe burta?
nu cotizeaza si el cu nimic? |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
![]() a inceput si el sa caute ,prin toate mijloacele la indemana piesele si ... |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
baciudibaciu |
![]()
|
in sfarsit am terminat sau aproape am terminat de reparat.
Am fost ajutat de un coleg de pe un alt forum ,pe unde mai "defilez" si am adus-o aproape de starea initiala . Am inlocuit :capota motor,masca de sub faruri si grila de plastic. impreuna cu vopsitul am dat 650 lei mai sunt cateva chestii marunte de aranjat dar timp este si ... |
--------------------
Renault Kangoo 15dci
ARO 10-4
2003
- b55fux
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:07 |