Reanult Laguna 1.6 16v - Problema foarte ciudata, Nimeni nu imi poate zice exact ce are
![]() ![]() ![]() |
Reanult Laguna 1.6 16v - Problema foarte ciudata, Nimeni nu imi poate zice exact ce are
styll |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 8 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- (francez)ST 79 2996
1997-1998 I Renault Laguna I - 2000 , 1.6 16v 107cp
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Un zgomot asemanator am intalnit la o Laguna ca a ta.
Era de la supapa de la canistra de carbon(recuperatorul de vaporii de benzina). De verificat..... NB! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
styll |
![]()
|
Iti multumesc pentru raspuns, insa , am uitat sa specific ca sunt putin atehnic cand vine vorba de denumiri si parti complexe ale masinii. Se poate sa imi explici in 2,3 cuvinte, ce inseamna acest lucru?
|
--------------------
Renault
Megane
- (francez)ST 79 2996
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Deschide capota si uita-te in partea de jos stanga pe sub far/pasaj roata.
Cauta un fel de cutie dreptunghiulara din plastic negru. Pe partea superioara are un "capac"cu fire electrice=aia este supapa!! Vrei o poza? NB! |
--------------------
.
.
- .
|
|
styll |
![]()
|
este in regula iti multumesc frumos. Deci ma uit acolo, vad aceasta supapa. Care este starea ei "de bine", si cum nu trebuie sa fie?
|
--------------------
Renault
Megane
- (francez)ST 79 2996
|
|
espacern |
![]()
|
Ai o mufa cu fire care intra in supapa.
Pentru inceput debranseaz-o si vezi daca mai se aude zgomotul ce te deranjeaza(un test in mers 2-3 zile). Daca nu se mai aude trebuie schimbata canistra de carbon cu totul(supapa este lipita acolo). Daca se mai aude zgomotul...... NB! |
--------------------
.
.
- .
|
|
styll |
![]()
|
ok, inca o data, iti multumesc pentru atentie. Pana acum e cea mai plauzibila solutie. De ce zic asta? pentru ca atunci aud acest sunet venind exact din partea stanga a masinii. O sa incerc si revin cu detalii
|
--------------------
Renault
Megane
- (francez)ST 79 2996
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
salut, o corectare mica
canistra de carbon este pe dreapta masinii nu pe stanga si are o mufa cu 2 fire in ea eu zic sa asculti bine si sa ne spui pe unde se aude daca se aude asa gros eu zic ca ai carcasa la filtru de aer sparta sau garnitura rupta bafta |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
espacern |
![]()
|
Vezi aici unde este piesa in chestiune:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=150485&st=1560 La postarea #1563 sunt poze cu mufa... NB! |
--------------------
.
.
- .
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Salut verifica la ce ti-a spus "espacern" ,sigur de acolo e zgomotul asa se auzea la skoda care am avut-o, de acolo facea si e exact zgomotul pe care l-ai descris.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 01:37 |