Batai la puntea fata Laguna II, Posibil bucsele de la telescoape?
![]() ![]() ![]() |
Batai la puntea fata Laguna II, Posibil bucsele de la telescoape?
Aco |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|||
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
Am luat și rulment și flanșă .. Acum cam cât ar fii o manoperă la schimb de flanșă ?
|
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cam 100-150, se dau amortizoarele jos, se scot arcurile etc.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
itathe1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 February 15 ![]() |
Va salut, este prima data cand scriu pe site, nici nu stiu daca scriu unde trebuie sau cum trebuie
![]() Sa va povestesc prin ce am trecut eu, totul a inceput acum vreo 2 ani cu un sunet decent, o bataie pe fata, usor suportabila, care aparea doar in sezonul cald, disparea pe la sub +15grade sau pe ploaie si toate astea la virari pe loc sau plecari de pe loc cu virare. Dupa cum spuneam zgomotul era zuportabil, asta pana de curand cand bataile au inceput sa fie tot mai dese si mai puternice. De aici a inceput distractia, cand aveam putin timp si in functie de zona incare ma aflam mai mergeam pe la cate o constatare prin diferite serviceuri. POt spune ca mi-au spus ca trebuie sa schimb de la bucse, la pivoti, la bare nu mai stiu de care, ba ca posibil sa fie caseta de directie, in concluzie ar fi trebuit sa schimb mai tot prin zona din fata. Ma consider cat de cat norocos pt ca, cunosc un mecanic de moda veche, dar care zic eu chiar se pricepe. Am fost azi la el hotarat sa investesc si masina si sa scap de zgomot. la un prim test mi-a spus ca este de vina rulmentul de la amortizor, dupa cum spuneam, am incredere in el, asa ca am acceptat, dus fuga la magazin cumparat piesa fara flansa ca nu a fost nevoie, demontat/montat si apoi test. surpirza zgomotul nu a disparut. baga iar masina pe rampa, da scutu jos, mia umbla el pe sub masina si din aproape in aproape a ajuns la buba. Surpriza, zgomotul, in cazul meu venea de la 2 suruburi care tineau caseta de directie, a incercat sa le mai stranga/slabeasca/ un chin total, erau ruginite, neumblate la ele, troncanea masina de imi era mila de ea. intr-un final reuseste sa le scoata, mai bine zis sa scoata piulitele, nu suruburile din locas, le greseaza putin, mai pune putina vaselina, o saiba, strange la loc si surpriza, zgomotul a disparut complet. Sunt fericit totusi ca am scapat ieftin, erau foarte multe posibilitati si lucruri de schimbat. Daca mai sunt si alti posesori de laguna care se afla in situatia mea, pot incerca sa arunce o privire si pe acolo (stiu ca este greu de crezut situatia insa la mine s-a rezolvat) |
--------------------
Renault
Laguna Facelift
2006
- B65WYB
|
|
LeonMan |
![]()
|
![]() Fan RENAULT Group: Members Posts: 247 Joined: 19 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Interesanta treaba, voi verifica si la mine, deoarece am usoare batai pe stanga fata, si inca nu le-am depistat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
LeonMan |
![]()
|
![]() Fan RENAULT Group: Members Posts: 247 Joined: 19 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Am schimbat caseta de direcție, a costat 670 lei una nou nouță, Delco-Remy , și nu mai exista nici un sunet, nici o bătaie, doar o liniște totală.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Am si o bataie mai mult la plecare de pe loc si in momentul cand opresc.
Am schimbat bucsi, pivoti, capete de bara si tot nu a disparut ! Sa fie caseta de directie ? This post has been edited by PuscasMarin: 23 Nov 2017, 15:17 |
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Mai repede unul din suportii motor.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
PuscasMarin |
![]()
|
![]() Membru cotizant Group: Members Posts: 398 Joined: 26 February 08 From: Brasov ![]() |
Sa fie cel hidroelastic de sus, bataie o percep ca fiind undeva stanga jos ?
|
--------------------
Renault
Laguna Expression Grandtour 1.9 dci
2004 F9Q670
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
pai ai si jos tamponul dintre cutie si motor iar sus este cel de langa trs, tampon antibalans
Attached thumbnail(s) 68342440_1_261x203_tampon_motor_antibalans_renault_laguna_2_22dci_braila.jpg ( Size: 9.29k ) Number of downloads: 201 |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
Marcel76 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 146 Joined: 3 January 10 ![]() |
bucsele de la bara de stabilizare?
|
--------------------
Renault
laguna 2
1.9 dci 107 hp 2001 expression
- BT 10 Renault Koleos 2011 150 hp automat 4x4
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
Aici deja intram in zona crepusculara, de cand am masina nu gasesc zgomotul respectiv, am schimbat caseta nu din cauza zgomotului dar nu a disparut, am schimbat bucsele la stabilizator , la motor ambele, am dat jos catalizatorul, sita ceramica nu e rupta, bucsele de la toba schimbat, zgomotul a ramas.
Bucsele de la jug sunt bune, aparatoarele de la toba sunt fixate bine. Si nu sunt singurul am dreptate? |
--------------------
Renault
Megane
2013 1.6 dci Bose Edition
- HR-10-xxx
|
|
iuli23 |
![]()
|
flanse, amortizoare, biele antiruliu, bascule ? Astea mai troncane la gropi
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci hatchback
- B-CFX
|
|
Aco |
![]()
|
S-ervin, am trecut si eu prin asta. La mine troncanea scutul metalic. L-am schimbat cu unul de plastic si e liniste acum.
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
s-ervin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 1 April 08 From: Harghita ![]() |
Au fost schimbate flansele , telescoape, bielete, scut nu am deloc, am incetat sa mai caut, la anul merge la remat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2013 1.6 dci Bose Edition
- HR-10-xxx
|
|
LeonMan |
![]()
|
Referitor la unele sunete, unul din cele mai dificile de depistat ,a fost la flansa telescop stanga,am cumparat una noua, marca SKF, si dupa ce am montat-o, totusi mai era un sunet, dar putin diferit. Dupa ce am mai schimbat pivotii, capetele de bara, bieletele de directie, bieletele antiruliu, bucsile bara stabilizatoare si ultima data bucsile din brate, am zis ca o fi de la suportii de motor, si am schimbat cu suporti originali RENAULT suportul de jos, cei 2 de la distributie,si a mai ramas neschimbat cel de la cutie. Insa intre timp, cineva mi-a spus ca e posibil sunetul sa fie totusi de la flansa, asa ca am dat flansa stanga jos, si am inlocuit-o cu una RENAULT. Am scapat de sunet. Inainte de a schimba astea, schimbasem caseta de directie, deoarece avea joc in partea stanga.Deci, concluzia e ca unele piese aftermarket sunt de rahat. Fara suparare, cele de origine au un standard mult diferit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
tibi.matei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 30 May 12 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.6 16v
2001 Espression
|
|
Norbeboy123 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 April 23 ![]() |
QUOTE(itmanro @ 8 Mar 2010, 17:53) Bataile de care spui tu sunt de la jugul motor. Eu am schimbat TOOOT inclusiv caseta de directie pentru asta, ca pana la urma sa dau jugul jos si sa observ care e buba. Jugul are niste bucsi de cauciuc pe o parte si pe alta, care NU SE POT schimba. Sunt incastrate. Si vorba ta, la deniverai si cu rotile virate se aude si simte de parca ar bate ceva rapid metal pe metal. De acolo e problema. Rezolvare: Eu am dat jugul jos si m-am dus cu el la un nene care face bucsi si garnituri din cauciuc, si mi-a injectat cauciuc pe langa ele. Si surpriza . De 4 luni nu mai bate deloc. Mentionez ca inainte de asta am schimbat tot. De la telescoape, la flanse telesco, rulmenti, bucsi bara stabilizatoare, bieleta G, bucsi antirului, pivoti dar degeaba. Dupa o saptamana iar batea. Acu ca am rezolvat jugul, nu mai bate. ![]() ![]() ![]() Multa bafta. Salut, mai ai numarul de la nenea care a injectat cu cauciuc? sau ce firme se ocupa cu asa ceva? |
--------------------
Renault
Laguna
2005
- 123345
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
Am batai in puntea fata,mai muilt ca sigur ca la 330000 km sa fie bucsile !!!-8200626965.
Pentru cei care au astfel de batai si multi km si un minim de conditii ii rog sa se uite l I Did This For €10 NOT €400 Subframe Bushings Bodgit And Leggit Garage https://youtu.be/T54YPYgrR1U Din pacate mi-am vandut presa pentru bucsile spate,trebuie sa-mi cumpar o alta presa. Toate service-urile contactate mi-au cerut pentru inlocuirea bucsilor intre 1000 si 1400 lei. |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 09:08 |