semnificatie pini buton geam electric spate, help
![]() ![]() ![]() |
semnificatie pini buton geam electric spate, help
alex dinca |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 1 March 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_0001.JPG ( Size: 2.35mb ) Number of downloads: 285 IMG_0010.JPG ( Size: 2.63mb ) Number of downloads: 306 IMG_0004.JPG ( Size: 2.25mb ) Number of downloads: 289 |
||
--------------------
renault
laguna
- il 77 mdf
2003
|
|||
alex dinca |
![]()
|
chiar nu stie nimeni semnificatiile pinilor?..pp ca cel subtire cu albastru este pt iluminarea butonlui..restul ... ?
|
--------------------
renault
laguna
- il 77 mdf
2003
|
|
chrest70 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 18 April 09 ![]() |
Sal!
Trebuie sa faci rost de un multimetru si este ff simplu Din ce vad eu ai alb si cu albastru -bec galben -verde cu rosu-verde ( sus) galben cu rosu (jos) Nu stiu daca intelegi ce am spus ........ |
--------------------
Renault
Megane III Break
- 9389HGJ
2011/110cp/Fap
|
|
alex dinca |
![]()
|
sincer..nu prea am inteles, dar mc oricum
|
--------------------
renault
laguna
- il 77 mdf
2003
|
|
alex dinca |
![]()
|
cum se afla semnificatia pinilo cu ajutorul multimetrului?
|
--------------------
renault
laguna
- il 77 mdf
2003
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Alex, sincer, acel intrerupator e unul banal de tot. Practic e un comutator dublu cu revenire in pozitia de mijloc. Cand apesi pe inchidere, unul din firele rosii si unul din cel galben sint conectate si curentul care vine prin firul rosu trece prin comutator in firul galben si circuitul se inchide si geamul se ridica. La fel pentru cealalta pereche. Firul subtire, cum spunea cineva, e probabil pentru bec (impreuna cu cel alb, desi ciudata alegere de culori). Iei multimetrul si pui pe ohmetru si fisele le pui pe perechea de fire rosu/galben si apesi pe buton. Daca indica 0 (sau foarte aproape de 0) e clar, asta face, acolo se inchide circuitul. La fel pentru cealalta pereche. La firul albastru si alb poti incerca cu o sursa de 12V, mare lucru nu se poate intampla. Vezi daca se aprinde becul. Dar poti si acolo sa incerci cu ohmetru si vezi daca ai cativa ohmi pe perechea respectiva.
Pentru Strumfu: in loc de fire, citeste conductori ![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Cristi_Cotrau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 10 September 07 ![]() |
Buna explicatia domn` inginer electrician
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM-97-CRS
1999 1.6 16v Concorde
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:04 |