Lege privind servicii telefonie si net, s-a aprobat?
![]() ![]() ![]() |
Lege privind servicii telefonie si net, s-a aprobat?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu cred ca are rost sa va ciondraniti offtopic!
E ca la masini, fiecare cu a lui! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 6 Mar 2010, 09:28) Aceasta este si conceptia mea despre capitalism. Dar pot sa ma laud? ![]() ![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Pe piata, "gratis" este relativ la conjunctura!
Daca tu esti un client bun, corect si fidel, de ce nu ai primi bonificatie?! Gratis nu este! Pretul este mentinerea unei relatii profitabile, pentru Romtelecom, evident, reciproc avantajoasa in aceste conditii. Daca erai un client pagubos si reclamagiu nu primeai nimic ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Primele contrace adsl de la romtelecom se specifica viteza (1, 2, 4, 6mps) ca fiind best effort. Acel best effort era cu steluta jos in pagina unde se specifica destul de clar ce inseamna. Best effort insemna pe vremea aia ca rtc iti garanteaza viteza maxima in majoritatea timpului (adica undeva la 80% din 24de ore). Dupa asta au modificat iar contractul si au pus definit best effort ca fiind maximul de banda iar garantarea era jumatate din ea. Problema lui daniM este ca locatia lui e cam departe de centrala / nod. Eu am o problema asemanatoare. Sunt foarte departe de nodul rtc si din 6mbps nu prind decat 3-4 mbps maxim.
RTC stie de aceasta problema si daca vrei sa-ti micsorezi contractul nu ar trebui sa iti comenteze mare lucru. Schimbarea de abonament ar trebui sa fie gratuita ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 08:17 |