Job-uri
![]() ![]() ![]() |
Job-uri
Costin.C |
![]()
|
||
![]() RW Group: Members Posts: 45 Joined: 16 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
cica se aude ca se cauta la greu pe forum...tot felul de topicuri!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
dggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca angajeaza cineva un inginer constructor, sa-mi spuna si mie
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2006 Privilege 1.9dci
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Viitor(peste juma de an) inginer in instalatii
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu am dat spaga la moeciu si acuma astept sa imi primesc atributiile de moderator la sectiunea cafenea
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
care șpagă alexe ? că eu nu-mi amintesc niiiimic
saau... ?? ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
La noi pe site-urile de profil gasesti doar kkt-uri gen agenti de vanzari, multumita faptului ca nu se mai produce nimic.
Cel mai mult te ajuta cunostintele, joburile decente nu sunt publicate. @rtbk: Daca ai ocazia sa pleci cu work and travel, nu mai sta pe ganduri. Am un prieten care s-a intors dupa o luna plangandu-se de faptul ca nu castiga cine stie ce, dar mai am si pe altul care a fost 2 ani la rand si acum cam da peste bot la angajatorii romani care fac figuri. Daca nu ai mai muncit niciodata, poate ti se va parea un calvar, dar daca ai mai lucrat la patron roman, nu-i asa rau. Lasa parintii, eu acum realizez ca am ratat multe lucruri pentru ca uneori trebuia sa nu-i ascult. Gandeste-te cam cat ar costa altfel un bilet spre SUA si ca in mormant vei duce doar amintirile, nu ce iti cumperi de-a lungul vietii. This post has been edited by Laurentziu83: 5 Mar 2010, 18:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu vroiam sa plec cu work and travel, dar mama nici nu vrea sa auda
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 4 Mar 2010, 22:32) eu am dat spaga la moeciu si acuma astept sa imi primesc atributiile de moderator la sectiunea cafenea Stai frate la rand. .pai tu ce crezi ca e asa usor? Adevarat ca nu am spus nimanui ca vreau sa fiu moderator la cafenea (ce-i drept, ma multumesc sa fiu moderator si la trash) dar speranta moare ultima ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Costin.C |
![]()
|
Nu stiu ce sa spun despre work and travel. Am un prieten bun care a fost in Creta si cand s-a intors i-a parut rau ca s-a dus. Cazare proasta, liber foarte putin, bani cat sa ai ceva in buzunar cat stai pe acolo, nici vorba sa strangi si sa te intorci cu ceva. Mie mi se tot spune sa ma duc acolo pentru ca stiu greaca si poate gasesc ceva definitiv dar in situatia in care e Grecia acum cred ca e mai bine aici.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
@rtBk: Work&travel e ok ca experienta de viata, nu e vreun mare castig material. Eu zic sa mergi daca ai ocazia, mai ales ca aici nu se arata mare lucru de cand cu criza asta.
|
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Costin: eu vroiam in sua nu in creta... e chiar tratamentul la care m-as astepta in grecia and co.
![]() the_tavi: nu ma astept sa ma intorc cu bani de masina din chestia asta, vroiam sa ma duc sa lucrez decat sa stau sa ma uit la tavan o vara intreaga. Pe langa asta as pleca si cu prietena ceea ce ar fi si mai misto ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Costin.C |
![]()
|
In cazul asta cred ca merita. Dar stiu ca e mai greu sa te duci acolo, cu cartea verde si alte chestii. Am o ruda care s-a dus in timpul facultatii sa lucreze acolo si pana la urma a reusit sa ramana definitiv.
Apropo de masina, dupa un an de munca la un hotel din SUA cu un salariu decent, aproximativ 2000 $ daca imi aduc bine aminte, a reusit sa-si ia. Nu cine stie ce masina, dar la noi cu un salariu decent nu cred ca reusesti sa-ti iei masina dupa un an. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Hatchback -
- B # MKD
1.6 16v
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Se cauta una bucata job part-time pt subsemnata.... orice... In bucuresti, preferabil zona Baneasa, Aviatiei, dupa ora 17.00... Nu se mai poate...
Si pt alta persoana, intreb : lucreaza cineva in mecanica aeriano=spataialo-stiintifico-fantastico. Incerc sa ajut un tanar sa-si gaseasca un job.. a terminat asta: Facultatea de Aeronave, Secția: “Echipamente și Aparatură de Bord”, Universitatea Politehnica, București ; (diplomă de inginer) Acum e la Master la Politehnica. . . |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
adila16 , el lucreaza
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
post dublat...
This post has been edited by Yochanna: 10 Mar 2010, 17:25 |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
mai pompoasa e denumirea "Facultatea de Inginerie Aerospatiala"
![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Yochanna |
![]()
|
hmm... tentata sa fac curs de maseur pentru a ''presta'' in afara job-ului... si tot tentata sunt pt un curs de bucatar sau barman, dar gasesc mai greu sa fac un ban din asta...
|
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca job part time iti vei gasi destul de greu clienti pentru masaj de relaxare/reflexo/anticelulitic...trebuie sa cam alergi de colo-colo, in schimb ca "maseuza" poti castiga acceptabil si in functie de ce "masaje" faci poti aduna clienti....da' tine cont ca si pe acolo e criza
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
- B6SSSS
2004
|
|
Yochanna |
![]()
|
ai si tu dreptate, dar gandesc ca-mi voi face clienti chiar dintre cei cunoscuti.. sa vad
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Adi86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
reducere pt membri forumului faci....
![]() nu de alta dar am carat niste cuti cu gresie si nu mai pot de spate... ![]() This post has been edited by b76bgaarh: 12 Mar 2010, 15:42 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Buna asta barfule
![]() Yochanna - vezi pm! This post has been edited by Mutzunache: 12 Mar 2010, 15:54 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Yochanna |
![]()
|
hmm
![]() @adi86 - adica sa nu alerg dupa clienti, ci sa fie persoane pe care deja le cunosc (probabil ar urma recomandari si alte cunostinte de-ale cunostintelor ![]() @b76bgaarh (by the way, mereu dau copy paste la numele tau, ca e greu de memorat ![]() ![]() da' daca ai fi carat cutii cu bere.... ce bine te simteai ![]() @mutzunache - multumiri, primit. |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ca maseuza trebuie sa renunti la unghii lungi si la oja.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Yochanna |
![]()
|
=)) radem glumim, dar cine are nevoie de bucatar part-time ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
pentru cine vrea ,e curios,apt si poate sri cauta oameni.dupa ce esti acceptat pentru un program de master in informatii esti angajatul lor.partea mai nasoala este limita de varsta.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Interesanta idee...un link ceva,care este limita de varsta
![]() Gata am gasit,trebuie sa fac masterul...in ce domeniu vreau sa lucrez...la varsta ma incadrez lejer. P.S. Ce salarii sunt acolo? ![]() 16 Mar 2010, 00:14: Mda...cam"pute" treaba la ce am citit pe acolo,sa zicem ca fac masterul la un anumit domeniu in care vreau sa lucrez,pierd 1-1,5-2 ani...ma inscriu/depun dosarul,si dupa sunt respins sau pic la "probele lor",ca de,trebuie sa intre baiatul/baietii unui/unor politician/politicieni...si ei sa se "spele" zic ca pe baza de concurs au intrat,pierdere de timp. ![]() This post has been edited by rcosmin: 16 Mar 2010, 00:14 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
SRI au salarii destul de bune depind de gradul care il ai la incadrare si functia pe care o ocupi gradatii etc
16 Mar 2010, 10:02: cel mai bine platiti sunt cei de la B.A. This post has been edited by rombul: 16 Mar 2010, 10:02 |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 06:51 |