Drept la replica...., ..."Warn for What"
![]() ![]() ![]() |
Drept la replica...., ..."Warn for What"
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Raspund acum, tu imi raspunzi peste 30 de zile.
Am rulat un proces automat in care am identificat persoanele care au trimis in scurt timp un numar mare de mesaje identice. Printre altii s-a aflat si viorelu care a primit o atentionare de bun simt. Mai departe stiti povestea. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cred ca merita ban ptr. tamtam-ul facut si mai cred ca ar trebui sa schimbe si reclama aia ascunsa din avatar
This post has been edited by l@u: 3 Mar 2010, 19:46 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(viorelu @ 3 Mar 2010, 19:08) ...am eu impresia sau PM-urile(mult discutate si motiv de warn) nu exista pe niciunde...deci alt motiv de warn?Ori dati asa fara motiv,pe ochi frumosi,spunand ce e o favoare,cum se exprima domnul admin in alt post?Totusi un motiv credibil acolo sa va spalati faptele...hai hai... QUOTE(viorelu @ 3 Mar 2010, 19:36) Deci la 19.08 nu exista niciun PM, iar la 19.36 exista niste PM-uri, dar is vechi ![]() ![]() |
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Unu mare ...
El de unde era sa stie ca se stocheaza si ce era mai demult ... oricum la cata reclama o facut la forumu ala aici ... nu inteleg de ce mai sta pe aici ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici se inchide si e si cu pa-pa.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 11:24 |