[CUMPAR] Mînere interioare Megane2, bej, noi
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Mînere interioare Megane2, bej, noi
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
mai bine facem un group buy....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
N-am nimic împotriva. Suntem multi?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
de ce nu reconditionati manerele astea fratilor?chiar si in fiecare an si tot renteaza ,eu am vopsit blestematele astea de manere la un nene singura problema fiind ca e cu vopsea si culoare bej de fabrica ceea ce inseamna ca se vor zgaria la loc dar sper sa tina macar un an.ca idee o nuca de schimbator costa 260 ron la reno,aici in banii astia am vopsit volanul nuca si manerele si au iesit ca noi.
|
--------------------
Renault
Megane
- B XX XXX
2003 2.1 dci + Lume multa oameni putini !
|
|
ambrinoc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 March 10 ![]() |
unde?
|
--------------------
Dacia
Logan
2004/Ambition
|
|
Markos |
![]()
|
up
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
lico |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe Mihai Bravu exista un nene care se ocupa cu asa ceva,eu am cumparat volan,manere si nuca schimbator pe care le-am montat pe masina si am reconditionat piesele originale.Acum le-am montat si am un set de rezerva pt.urmatoarea distractie.Apropo,daca cineva este interesat volanul de schimb este de 2.2 cred(piele crem/bej deschis).Arata impecabil si este de vanzare la 100ron si la 150ron cu tot cu butoanele de cc.Pt. detalii despre vopsitor puteti suna la mine 0722357211.
|
--------------------
Renault
Megane
- B XX XXX
2003 2.1 dci + Lume multa oameni putini !
|
|
dumitrescu04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 19 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Cumpar ornament consola centrala culoare bej pentru Megane 2.2
|
--------------------
Renault
Megane
- B 960 DUM
2,2007 Cristian
|
|
Markos |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 16:47 |