nu se aprind becurile pt masalier, nu se aprind bec urile cand dau cu spatele
![]() ![]() ![]() |
nu se aprind becurile pt masalier, nu se aprind bec urile cand dau cu spatele
enciman |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 18 November 09 From: prahova/baicoi ![]() |
|
||
--------------------
renault
megan
2007 15 dci 85 cp consum 5%
|
|||
dragosh0514 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 24 November 09 ![]() |
Aceeasi problema am intampinat-o acum 1 luna - 2. E de la sonda de manshalier. La reprezentanta te costa 100 RON. Succes!
![]() |
--------------------
renault
megane 2
2004
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Masalier, manshalier ... cata imaginatie
![]() MARȘARIÉR, marșariere, s.n. Mers înapoi al unui automobil; (concr.) dispozitiv al mecanismului de transmisie, care permite mersul înapoi al unui autovehicul. [Pr.: -ri-er] – Din fr. marche arrière. Sursa: dexonline In al doilea rand ... SEARCH! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
E dusa sonda.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.335 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Cum pot verifica si eu daca merg becurile de marsarier ?
Am introdus cartela am dat Ok, fara sa o prnesc si am cuplat inapoi, m-am dat jos din masina sa ma uit in spate si nimic. Este bine cum am verificat sau trebuia sa dau si inapoi si sa pun pe altcineva sa vada ? 19 Feb 2010, 01:01: Astept raspuns. This post has been edited by cosmin_69: 19 Feb 2010, 01:01 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Bagi cartela si fara a apasa nici o pedala apesi lung butonul de Start/Stop pana se pune contactul, o sa-ti dai seama cand se intampla asta
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.335 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Hack sunt eu cosmin_69.
Am incercat cum mi-ai spus si....... nu se aprind. Deci ?????? |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Problema la mine este clara.
Camasa in care intra mufa este rupta si practic nu mai are in ce sa stea fix. Decat sa carpesc(asa au zis baietii sa lipim camasa de plastic cu super glue ![]() ![]() Acum mai este o problema. Fac comanda la magazin (la service nu aveau sonde pt. renault) si ma intreaba ce model fiindca unul este cu doi pini si altul cu trei pini. Nu m-am uitat atunci cand am dat scutul jos. Va intreb: Acum pe deasupra, pe la motor cum pot sa fac sa vad care sunt firele care vin cuplate in borna sondei ? Nu as vrea sa mai ma duc pana la service doar sa se uite si sa-mi spuna modelul . Astept raspuns. |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
adrian_yza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 364 Joined: 6 October 08 ![]() |
3 pini am schimbat-o si eu
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 confort privilege
2004
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
Si eu am schimbat sonda acum 3 luni, am luat-o de la Autokarma, mufa cu 3 pini , acum nu mai am probleme.Succes.
Cosmin, cel mai bine o poti vedea pe rampa, daca nu vezi cum ridici masina , tre sa dai uleiul din cutie jos cand o schimbi. This post has been edited by beberazvan_n: 2 Mar 2010, 23:00 |
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
- IF-03-VZL
2003
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Pai si cea cu doi pini la ce model este ?
3 Mar 2010, 01:34: De schimbat o schimb la service, dar desigur ca trebuie sa mai completeze ei cu uleice se pierde . 3 Mar 2010, 19:33: Ati avut dreptate, este cu trei pini. Am facut comanda si mi-au adus una produsa in Italia. O fi buna cat de cat ? This post has been edited by cosmin_69: 3 Mar 2010, 19:33 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Asta va trebui sa ne spui tu
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Si inca o intrebare desi nu tine de topicul asta.
Maine sunt programat si cred ca o sa o ridice pe elevator, nu o pune pe rampa, ca e mai usor de schimbat. Intrebare: Se zgarie pe dedesupt de la elevator, sau mai exact pe la praguri ca astea au contact cu elevatorul ? 3 Mar 2010, 19:51: Si o sa va spun daca e buna(in timp) ![]() 3 Mar 2010, 19:54: Si am mai auzit o ,,parere" nu stiu cat de inteligenta. La montaj, masina trebuie sa fie cuplata in marsarier ca altfel se poate arde ![]() Eu nu am mai auzit asa ceva. ![]() Asa o fi ? This post has been edited by cosmin_69: 3 Mar 2010, 19:54 |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Oare se zgarie cand o ridici pe cric?
![]() La elevatoarele acelea au tampoane pentru a nu zgaria, si oricum ai o vopsea mai rezistenta acolo. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
Mersi pt. incurajare
![]() Ase este. |
--------------------
renault
Megane IV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 22:49 |