carait sau troncanit la motor
![]() ![]() ![]() |
carait sau troncanit la motor
LICUTZ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
renalut megane
renault megane
- gr-89-vyo
renault megane 2 , an fabricatie 2005 , 1.6 16v
|
|||
chelule |
![]()
|
![]() membru fara par Group: Members Posts: 611 Joined: 9 April 09 From: Brasov ![]() |
pai pinion defazor sau fulie defazoare e acelasi lucru.
in ce service ai fost sa iti schimbi pinionul? esti sigur ca ti l-au schimbat? un topic dedicat fuliei gasesti aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=418...fulie+defazoare dupa simptomele descrise de tine cam fulia ar fi. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
- BV-11-CHE
2005
|
|
LICUTZ |
![]()
|
poi am fost la un service autorizat din giurgiu de unde sunt eu . . . acum nush ce sa zic l-am schimbat cu totul cu distrbutia am garantie 2 ani la ce mi-au facut . . .
21 Mar 2010, 21:36: ai app dak stiti de unde iau o fulie dasta defazoare la un pret mai accesibil??? This post has been edited by LICUTZ: 21 Mar 2010, 20:36 |
--------------------
renalut megane
renault megane
- gr-89-vyo
|
|
chelule |
![]()
|
![]() membru fara par Group: Members Posts: 611 Joined: 9 April 09 From: Brasov ![]() |
2 ani??? e enorm de mult pentru garantie la distributie...
pai daca ai garantie, ia frumos masina si du-te la ei si spune-le ca ori nu ti-au schimbat ce trebuie, ori nu au facut treaba buna. fulie defazoare sub 750 nu gasesti, si in Service renault e 780 daca stiu eu bine. dar daca ai schimbat-o si face figuri din nou, probabil ca e alta problema |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
- BV-11-CHE
2005
|
|
LICUTZ |
![]()
|
da am vb deja la service !si asta este garantia 2 ani sau 60.000 km iti multumesc mult pentru ajutor
oricum imi face rar nu cred k este asa urgent! si am citit k nu prea are ce sa se intample pe viitor dak nu schimb fulia defazoare dar aricum o sa fac rost de bani si o so fac. inca odata multumesc mult acum dak mai este cineva care a avut aceleasi probleme si a fost din alta cauza si vrea sa ma ajute . . . ias multumi din tot sufletul. |
--------------------
renalut megane
renault megane
- gr-89-vyo
|
|
oana2009 |
![]()
|
![]() Zambeste, maine va fi mai rau! Group: Members Posts: 465 Joined: 27 February 10 From: Brasov ![]() |
Si eu am problema asta, fulia este la 750 la reprezentanta reno si din cate am vorbit eu cu baiatul de acolo pe care il si cunosc a spus ca trebuie cat mai repede posibil schimbat, pe viitor daca nu il schimb e posibil sa se strice si motorul si mai bine mai devreme decat sa ajungem sa ni se strice motorul....dupaia nu stim de unde o sa scoatem gramada de bani pentru motor....
|
--------------------
Renault
Megane Influence II HATCHBACK 1,6 16v 110 cp
2005&2007 When a man opens a car door for his wife, it’s either a new car or a new wife.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:07 |