problema electrica?, a mers si nu mai merge
![]() ![]() ![]() |
problema electrica?, a mers si nu mai merge
gheorghita88 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|||
Irish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 11 September 08 From: Bacau . ![]() |
Pai iao de la capat ,ce iai facut prima oara .Daca ai umblat pe la contacte umbla iar ,da de data asta mai bine ,adica strangele ,impingele ... si poate o sa mearga pentru totdeauna
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- BC 05 JMU
1.8 Dynamique
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
mai stau 30min si ma duc sa incerc iar si dac nu......
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
astept cu nerabdare un raspuns clar la problema asta.
|
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
am curatat un pic filtru pt ca mai intrase niste gunoaie in probabil ramase in insralatie am fizat mai bine mufele si am curatat comtracti si... A plecat si parteadreapta a climei si baga CALD dar doar cald indiferent de temperatura pe care o setez dar e bine si asa k imi merge partea stanga foarte bine si o satez pe aia pe temperatura mai mika
multumesc pentru sfaturile pe care le-am primit si in alte topicuri |
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
TreXeL |
![]()
|
![]() Am laguna meaaaa, sunt meserias Group: Members Posts: 128 Joined: 20 June 07 ![]() |
asta cu merge si asa e o rezolvare tipic romaneasca
LAguna nu e masina la care sa "mearga si asa". nu faceti din laguna voastra o troaca |
--------------------
Renault
Laguna II
- SM-05-MIX
2003 / Initiale /300CP :D as vrea io
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
si ce solutie imi dai k sa nu o fac o troaca eu stiu ce sa imi schimb trebuie sa schimb mororasul care comuta aerul din masina cu ala de afara dar momentan nu sunt nici bani nici timp(ca incepe sesiunea pe 20 ian) si e si frig oricum si-a mai dat drumul si mai regleaza temperatura dar doar dupa 30 min
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
se poate inchide
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
tibirk |
![]()
|
Cum ai rezolvat problema? Am avut si eu ceva asemanator dar nu cu caldura ci cu aer rece...nu baga pe partea pasagerului. L-a mine s-a rezolvat printr-o incarcare cu freon.
|
--------------------
-
-
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tibirk @ 3 Mar 2010, 12:21) Cum ai rezolvat problema? Am avut si eu ceva asemanator dar nu cu caldura ci cu aer rece...nu baga pe partea pasagerului. L-a mine s-a rezolvat printr-o incarcare cu freon. Daca a trebuit reincarcat cu freon, ai scapari pe undeva. De acolo ar trebui sa incepi. Stiu, ca aceeasi buba o am si eu. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
tibirk |
![]()
|
n-are scapari. Numai ca din 2001 pana in 2009 cand am facut eu operatiunea asta n-o mai facuse nimeni.
|
--------------------
-
-
|
|
vladionut44 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 5 March 10 ![]() |
salut baieti.am o problema,azi dimineata cand sa plec la servici,am bagat cartela si nu sa intamplat nimic,decat licarea becul rosu de la bord foarte repede.ce se intampla?
|
--------------------
renault
laguna2
- br 23 cnx
2002;prestije
|
|
cpcro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 March 08 ![]() |
nu-ti mai recunoaste cartela. ori s-a busit cartela, ori cititorul. vezi ca sunt topicuri care au ca subiect problema ta.
|
--------------------
renault
laguna 2 break 1.9 dci 120 cp
- ct xx afc
2002 privillege carminat
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 22:08 |