masina, pentru rabla
![]() ![]() ![]() |
masina, pentru rabla
alex1988 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
nu
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
alex1988 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 5 June 09 From: Bacau ![]() |
Mu;tumesc
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2004
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate si fara talon doar daca are copie legalizata dupa el
Actele care trebuie prezentate sunt urmatoarele: -copia actului de identitate; -copia legalizata a certificatului de inmatriculare a autoturismului uzat; -copia legalizata a certificatului de distrugere a masinii uzate; -certificatul de radiere, in original; -nota de acceptare eliberata de producatorul validat, in original; in cazul in care masina a facut obiectul unei mosteniri, dosarul se va completa cu o copie legalizata a certificatului de mostenitor. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
@UXE, nu se poate. Ai uitat un act important, CIV care a ramas la politie o data cu radierea.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in momentul predarii, masina NU trebuie sa fie radiata. Abia apoi, cu certificatul de distrugere, o radiezi... This post has been edited by BZN: 25 Feb 2010, 15:46 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Pt initiator......nu cred,dar du-te pana la politie si intreaba cum poti face sa o inscrii din nou in circulatie
![]() @ BZN,eu am radiat o rabla in septembrie 2009.......si inca am CIV,la politie mi-au oprit doar talonul si mi-au distrus numerele(partial). Bafta! This post has been edited by puiu82: 25 Feb 2010, 17:42 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cum a radiat masina ?
This post has been edited by l@u: 26 Feb 2010, 17:34 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:22 |