Pe contrasens pe A1!
![]() ![]() ![]() |
Pe contrasens pe A1!
Quality |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 24 April 08 From: Mioveni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambiance
|
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, sunt clipuri pe youtube ... nu e prima data cand se intampla, probabil a devenit o chestie foarte la moda, mama lor de cocalari ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Quality |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 24 April 08 From: Mioveni ![]() |
Omu' avea peste suta...nu era pe banda de urgenta era pe banda a doua!!!
La 5 minute am vazut si un logan de politie pe celalalt sens...nu stiu daca l-au prins pe bolnav... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambiance
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
da telefon la politie cand mai vezi astfel de evenimente. se pot sfarsi foarte tragic daca nu intervine cineva.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Quality |
![]()
|
Am sunat la 112 si tipa mi-a zis ca au fost deja anuntati...nu imi explicam cum a ajuns pe contrasens...decat daca ar fi intors...
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambiance
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Acum vreo doi ani am vazut un pusti cu un Logan albastru pe A1, mergea paralel cu mine. Eram
![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
astia ar trebui calcati pe cap.....tu daca mergi cu 140-150 adunam viteza prostului( cu 100 sa zicem)...scadem frana....si tot iese carnagiu...
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:39 |