ce placute de frana sa imi iau ?, vreau placute de frana pe fata si nush de care :|
![]() ![]() ![]() |
ce placute de frana sa imi iau ?, vreau placute de frana pe fata si nush de care :|
danutzsenna |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 6 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane sedan
- B 86 MLH
1.5 dci 85 hp...2008 IN THE MEMORY OF AYRTON SENNA !
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cristixxxlog |
![]()
|
![]() .. Group: Members Posts: 440 Joined: 4 August 08 From: BUCURESTI ![]() |
r19/16v, si eu am vazut reportajul la tv, dar nu inteleg...asta vorbesc de piese renault contrafacute sau piese de la alti producatori pentru autovehiculul respectiv? spre exemplu eu am luat placute Pagid si pe fata si pe spate (cica "made in germany"). sa-mi fac oare probleme?
|
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
- B-XXX-LGF
2011
|
|
geniusforte |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 12 July 09 ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2
- *y*y*y
2005- 1,6 16v
|
|
sorindrache |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 26 March 09 ![]() |
poti sa incerci FERODO sau BOSCH linistit. dupa parerea mea pot fi piese after market dar de calitate. nu trebuie neaparat piese originale Renault.
|
--------------------
Renault
Megane
- AR07YUX
1,5 dci 85 cp; 2006/Grand Tour/Expression Renault is my new passion!
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
in filmul respectiv nu spunea nimic de gradul de uzura al ambelor placute si daca ambele erau noi noute imi vine greu a crede ca masina a reusit sa franeze de la 130 km/h
din punctul meu de vedere cel mai probabil placutele "contra-facute" nu erau rodate pe masina respectiva sau chiar de loc Legat de subiect .. eu mi-am pus bosch pe masina si deocamdata sunt multumit, nu fac sunete si franeaza foarte bine |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Stiti cumva cum sunt cele italienesti de la LPR?
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
CE ROST are topicul asta ? odata ce exista unul imens...
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=43438&hl=placute |
--------------------
------
------
------
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
s-a mai discutat despre placute.
Legat de filmul ala, se facea comparatie intre placutele originale reno si placutele contrafacute reno (adica placute ambalate in cutii cu sigla reno) nu aftermarket. |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 14:21 |