Fum alb
![]() ![]() ![]() |
Fum alb
eduardsebe |
![]()
|
||
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
330e
2021
|
|||
catuta |
![]()
|
![]() Membru care uraste "porumbeii"!! Group: Members Posts: 509 Joined: 27 May 09 From: Galati ![]() |
Cand fumul e albastru consuma ulei...Fumul alb nu reprezinta o problema tocmai grava dar cel mai bine trebuie mers pentru o verificare amanuntita.
|
--------------------
Honda
CB 1000 Big One
- GL 53 ROC
16v 130CP Avem o tara superba,pacat ca e locuita de..
|
|
CosTy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 26 November 08 ![]() |
este posibil sa se fi dus o garnitura de la chiuloasa si fumul alb sa vina de la antigelul care intra in motor
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1996
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce am schimbat garnitura de chiloasa, la DCI, si sper sa fie si aici la fel, nu mi-a mai scos niciun fel de fum alb, albastru, rosu sau violet. Si a trecut de atunci mai bine de 1 an. Am zis...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
'Papa' ulei pe la simeringuri supape sau eventual patrunde lichid de racire in capul pistoanelor......De la ulei trebuia sa fie albastrui...de la lichidul de racire este alb (in general de la glicolul din antigel).
Daca era diesel....cel mai probabil era turbina dar la benzinar...este ce am scris mai sus...oricum cred ca trebuie data chiulasa jos. Toate cele bune ! This post has been edited by aly_vo: 4 Apr 2010, 15:44 |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu zic ca 90% e garnitura de chiulasa.
Antigelul de obicei fumega alb. N-ai sesizat cumva si o scadere a nivelului din vasul de expansiune ? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(vallixx @ 4 Apr 2010, 17:10) Asta vroiam sa intreb si eu. Nivelul in mod normal scade 2-3 degete in intervalul unui an, dar daca nu sunt pierderi pe circuit si lichidul se "evapora" din vas, atunci e fum alb. Nu e vreo coincidenta. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Daca e garnitura atunci nici caldura nu ar trebui sa mai bage...
![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 13:22 |