Probleme vopsea, Megane din 2007 a aparut rugina
![]() ![]() ![]() |
Probleme vopsea, Megane din 2007 a aparut rugina
Dorin77 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2008 Sedan Manager 1,5DCI 85cp
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
![]() Uite asa mi-a casunat mie pe producatorul Renault. Nu cumva titlul topicului iti starneste reactii de simpatie cu producatorul masinii initiatorului ? Daca se adevereste ca este rugina.Pentru asta. This post has been edited by jas2: 27 Feb 2010, 20:03 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
nu imi starneste nici un fel de simpatie. nu stiam de ce esti asa inversunat pe renault.
|
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Maine dupa amiaza merg la un vopsitor sa vada daca este un defect de fabricatie sau de la materialul antiderapant.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
moreinffo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 21 April 09 ![]() |
dar masina sigur era noua cand ai luat-o? stiu pe cineva care si-a luat o Ocatvia, presupus a fi noua, de la Avia Pantelimon. dupa vreo 2 luni, i-a atras cineva atentia ca masina fusese lovita si taiata spatele. s-a dus inapoi cu scandal la Avia si i-au dat banii inapoi, dar am inteles ca manaria o facuse Porsche Romania si apoi a dat-o pe retea la dealeri s-o vanda, asa pe muteste.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 1.6 16V
B99W_G
|
|
Blanca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi la iesirea din spalatorie nu am mai avut cuvinte: toate usile pline de rugina! Eram turbat de furie masina fiind un Estate alb 2006 pe care se vedeau ca naiba petele. Mi-am adus aminte de acest topic si am cercetat cu atentie si aripile si spoilerele care erau la fel si m-am mai linistit. Am folosit un Elf spot remover acel degresant folosit mai ales pentru petele de bitum si s-au mai diminuat dar tot se vad . Petre, Dorin ceva noutati! La voi de la rugina sau de la o solutie antiderapanta?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2006 1.6 16v
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Este de la magnifica solutie antiderapanta... am incercat si eu cu solutia elf de scos punctele de bitum, dar fara nici un rezultat pentru punctele respective, in schimb de la reparatul de 3lei al gropilor aveam masina plina de bitum in ultimul hal...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pot sa pun la dispozitie si argila... dar din ce am vazut la petre nu sunt sigur ca iese.. pare sa fie sub lac.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine sunt la suprafata lacului... se simte si la mana... dar nu au iesit cu solutia de curatat bitum. Cred in schimb ca se rezolva cu polish.
|
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Blanca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 October 06 From: Bucuresti ![]() |
rtBK, scuze dar nu am inteles faza cu argila! solidconvert incredibil dar multe pete au iesit cu servetelele umede ale celor mici! este o munca totusi laborioasa trebuie frecata fiecare pata. Nu am experienta polishat-ului
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2006 1.6 16v
|
|
Dorin77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 25 May 09 ![]() |
material antiderapant,mai mult ca sigur.o parte din pete(punctisoare)ies la curatarea cu alcool tehnic(diluant)dar trebuie insistat destul de bine.ies sigur la polishat toate petele dar nu cred ca poti sta tot timpul cu polish pe masina,mai ales daca este cat de cat noua.eu le mai sterg cand cu diluant,cand cu o pasta abraziva dar o parte le mai las si pentru tura viitoare.multa bafta.
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Sedan Manager 1,5DCI 85cp
|
|
nictonic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 November 08 From: Constanta ![]() |
eu am scos niste pete d-astea cu lichid de parbriz... asta am gasit in portbagaj... am insistat cu o carpa si au iesit...
|
--------------------
Renault
Megane Hatchback
2003 Confort Dynamic 1,6 16v
- CT-xx-TEN
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
blanca uite aici http://meguiarsdirect.com/detail/MEG+G1016
ideea e ca acel clay scoate orice impuritate de pe lac care se simt la mana lasand o suprafata ca noua ( zgarieturile raman, dar cand atingi tabla se simte ca in prima zi ). Scoate pana si vopsea gazata... vezi linkul de mai jos http://www.reno.ro/index.php?showtopic=155...dpost&p=1972770 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 17 Mar 2010, 09:30) La mine sunt la suprafata lacului... se simte si la mana... dar nu au iesit cu solutia de curatat bitum. Cred in schimb ca se rezolva cu polish. Petele de bitum se scot destul de usor cu benzina, eu am facut operatiunea asta de 2 ori pana acum cu rezultate destul de bune ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Nu am vrut sa deschid topic pentru atata lucru.
Dar nu descifrez care este codul culorii. Va dau mai jos datele.Cine stie sa descifreze sa-mi spuna sau sa incercuiasca codul culorii. _____________________________ | LMOC R060924 EA1 SAN913 EBASE | TEF43 DRAPO1 HARN01 TLROUM ACGN VX4M _____________________________| V-as ruga un raspuns obiectiv. ![]() |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
TEF43 : Bleu Encre
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
MULTUMESC DMP !
|
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
Blanca |
![]()
|
Interesant, rtBK cred ca am sa incerc si eu. Multumesc!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2006 1.6 16v
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
rtBK: clay este un amestec de materiale minerale cu granulatie foarte fina, uzual termen folosit pentru argila. Polishare, lustruire, tehnic vorbind este o polizare cu materiale abrazive cu granulatie foarte fina. Aia cu "Our non-abrasive clay bar" este marketing.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
solidconvert |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
eu le-am scos cu gudron remover. Aveam bara spate in dreptul rotilor plina de bitum, si usile fata spate pe partea de jos de sub bandou la fel. cand dadeam cu mana pe ele, se simteau granulele la atingere.
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
rtBK |
![]()
|
19vik: vrei sa spui ca apar zgarieturi ?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu,... decat daca te uiti cu microscopul, mai depinde cu ce si cum freci. Ziceai in topicul tau ca nu e chiar un polish.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
--------------------
Renault
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Oameni buni voi ati uitat sau nu stiati ca fetele de usi (din exterior) de pe Megane sunt din plastic ? . Este imposibil sa iti rugineasca fata de usa, ce ai tu acolo este altceva (probabil bitum sau un fragment de pilitura care a ramas pe suprafata). Incearca cu "Sonax 334200 Spray indepartarea gudronului" http://www.sonax.store.ro/index.php?p=4&cat=2 , daca e bitum sigur se duce.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
mai baga o fisa ca ai gresit-o pe asta.
![]() |
--------------------
Renault
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Nu bag mana in foc pt. Megane 2.2 dar la 2.1 100% sunt din plastic. Doar rama de la usa e din fier,fata e de plastic.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
ady_vopsitoru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 September 09 From: hunedoara ![]() |
Din semnatura vad ca ai megane2.1,ia fa rost de un magnet si vezi daca se prinde de usile tale
![]() |
--------------------
renault
megane 1.5dci
2006 BMW 318 D 2010
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
eu zic sa te mai gandesti
![]() This post has been edited by skorpio_bog: 19 Mar 2010, 20:59 |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:11 |