Ma duc sa imi aduc o Laguna II
![]() ![]() ![]() |
Ma duc sa imi aduc o Laguna II
garc3a2000 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|||
ford gt 500 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 8 March 10 From: Iași ![]() |
Salutare ,sunt nou pe forum , da nu asta conteaza.
Nu vreau sa deschid alt topic asa imi cer scuze celui care l-a deschis pe acesta si daca trebuie sa deschid altul sa mi se spuna. Pana acum nu am simit nevoia sa ini iau masina ca de.. aveam la servici..... 2. Da cum treaba se impute,nu prea mai pot merge pe spinarea statului ![]() ![]() Am cam vazut piata si din tot ce este accesibil la banii mei m-am gandit la o laguna2. Este una dintre putinele masini care au un look de te cucereste imediat. M-am mai gandit si la peugeot 406 dar majoritatea sunt forjate si.... oricum imi place mai mult laguna.(daca era dupa mine imi luam mustang da de unde ca nu am castigat la loto) Voi merge sa vad peaproape cateva masini dar vreau sa stiu de la cei cu mai multa experienta cam la ce anume ar trebui sa ma uit in special. Am gasit ceva, un combi din 2002 /2200cm^3 diesel /147.000km si cam atat. Ce parere aveti ,parca tot in acest topic zicea cineva de motorul de 2.2d ca e ceva in neregula cu el. De unde anume trebuie luata acea serie care trebuie dusa la reprezentanta pt a se vedea istoricul masinii(unde este scrisa in afara de certificat). In mare cam ce se poate observa la prima vedere ca sa imi pot face o impresie despre starea masinii. Cum se verifica airbagurile (am vazut tot aici pe forum in alt topic cum ca este bine de verificat si asta) ,turbina am vazut ca trebuie verificata la cele diesel, cum se face. Este prima masina si nu vreau sa imi iau un gunoi, cu atat mai putin sa ma apuc de reparat si de bagat bani dupa ce o cumpar. Sunt rugati toti cei care au experienta sa dea sfaturi ca sunt binevenite. Multumesc !! This post has been edited by ford gt 500: 8 Mar 2010, 17:30 |
--------------------
renault
laguna2
2002 Renault Laguna II Grandtour Initiale Paris 2002 , 2.2dci 110KW,
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.393 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
cristi.muresan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 260 Joined: 24 February 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Am cumparat masina:) si sunt foarte multumit de ea pana in prezent (o am de 3 saptamani si 4000km).
Nu am putut negocia nimic dar masina este impecabila. |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ 13 BYZ
Exception 2006 1.9dCi 130cp
|
|
casper_mik |
![]()
|
![]() IMPLIKAT Group: Members Posts: 376 Joined: 1 October 09 ![]() |
felicitari.. si s-o stapanesti sanatos si fara incidente..
un salut |
--------------------
CHEVROLET
Cruze LT VCDi 16V 150cp automat
- 3292GTD
2.0 BMW E90 320 CLIO 2003 de ce să bei și să conduci.. când poți să fumezi și să zbori.. •CASPER™• |
|
cristi.muresan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 260 Joined: 24 February 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Am avut deja doua:((
Am zgariat un prag de o bordura si cand ajuns in tara cu masina am dat intr-o groapa de mi-am indoit o janta:(( Janta am reparato dar pragul inca nu This post has been edited by cristi.muresan: 2 Apr 2010, 09:47 |
--------------------
Renault
Laguna II
- CJ 13 BYZ
Exception 2006 1.9dCi 130cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 23:12 |