Sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi
snepp |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 March 10 ![]() |
|
||
--------------------
audi
a4
1996
|
|||
alex_iac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 1 October 08 ![]() |
Buna ziua!
Nu iti raspund la intrebarea ta pentru ca este destul de dificil de a da asemenea sfaturi. In schimb pun eu o intrebare mai indiscreta Daca vrei raspunzi. Si eu am tot un Scenic 1,6 l benzina din 1997 cu 138 mii km. Nu mai am voie sa conduc ptr ca am scleroza in placi si trebuie sa o vand. Eram curios cam cam la ce pret se poate vinde. Multumesc |
--------------------
renault
scenic
1997
- b51 gwo
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Snepp
Bine ai venit pe forum. Actualizeaza-ti profilul si(sau)semnatura cu numele orasului de resedinta. Daca tranzactia se face in Buc.te pot ajuta sa privim aceasta masina cu ochi de cumparator.Depinde ce vrei de la o masina.Daca te-ai hotarat asupra unui mpv stii tu ceva...Sunt masini bune...fiabile...dar au niste chichite...Eu dupa cum vezi semnatura am o asemenea masina. Sunt multumit si stiu chichitele... ![]() In concluzie,merita cumparata daca pretul este bun si este bine aleasa. Taxa este de 907 E. http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare....&motordiesel=nu ---------------------------------------------------------------------------------------------- alex_iac Anunturile de vanzare (diverse) nu se insira in tot forumul ci se fac in aria dedicata. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
alex_iac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 1 October 08 ![]() |
Am inteles. Am gresit fara sa vreau Va ro sa ma iertati.
24 Mar 2010, 09:55: Buna ziua Jas 2! Avand in vedere experienta ta in domeniul Scenic as putea sa iau legatura cu tine prin telefon ptr niste sfaturi privind Scenicul , dar care nu cred ca prezinta interes ptr forum. Daca da, atunci transmite-mi nr. de telefon. Telefonul meu este 0721626761, locuiesc in Bucuresti. Multumesc This post has been edited by alex_iac: 24 Mar 2010, 09:55 |
--------------------
renault
scenic
1997
- b51 gwo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:38 |