numai merg geamurile electri
![]() ![]() ![]() |
numai merg geamurile electri
catalyn_grigore |
![]()
|
||
Membru si atat. Group: Members Posts: 239 Joined: 14 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2006 Hatchback 1.6 16V /
- fara
xenon/tuxedo/cc/incalzire scaune/+diverse
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
De unde sa stim noi ce s-a intamplat, daca tu ai umblat la butoane si ai pus placa invers, sau ai pus led-urile aiurea?
Vezi aici aceeasi problema: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=173193&hl= |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
catalyn_grigore |
![]()
|
ledurile le-am scos acum 19vik cred ca sa pus placa invers la butonul de pe usa de la pasager.dar tot nu merg geamurile...ce sa ars sau ce poate fi?
22 Feb 2010, 19:44: am masurat sa vad daca am curent si nu am curent deloc in mufa deci degeaba sunt butoanele bine puse acum ca nu au cum sa mearga. This post has been edited by catalyn_grigore: 22 Feb 2010, 19:44 |
--------------------
Renault
- fara
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
placa nu ai cum sa o pui invers pt ca are niste ghidaje tocmai ca sa previna montarea inversa. daca o pui invers, nu mai poti clipsa butonul de plastic peste placa. Uita-te la leduri (mai precis la piciorusele ledurilor) ca fac contact cu rezistentele alea mici de pe placa butoanelor si nu mai functioneaza. asa am patit si eu si pana nu am izolat nu a mers. vezi ca butoanele sunt interdependente intre ele. degeaba butonul de la pasager e ok, daca butonul pentru geamul pasager de la comanda de pe usa soferului nu este ok si invers.
Bafta. This post has been edited by skorpio_bog: 22 Feb 2010, 20:00 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
catalyn_grigore |
![]()
|
skorpio_bog am scos de tot ledurile de pe placi...am vazut ce ziceai tu de ghidaj ca nu merge placa invers, sunt corect puse...ideea e ca tot nu merge si nu am curent in mufa...
22 Feb 2010, 21:03: am verificat sigurantele de sub volan si sunt toate bune...sunt sigurante si la compartimentul motor pentru geamuri??? This post has been edited by catalyn_grigore: 22 Feb 2010, 21:03 |
--------------------
Renault
- fara
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
nu. sunt doar alea 3 de sub volan. cate una pentru geamurile din fata si una singura pentru ambele spate.
|
--------------------
Renault
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Mie mi s-a ars beculetul care lumineaza butonul de la geamul spate stanga si am fost la service unde un inginer a spus ca s-ar putea sa fie sigauranta de la compartimentul motor, unde ar fi cam multicel de munca datorita pozitionarii sub calculatorul de injectie si baterie si nu ar fi pozitionate la la megane 2. 1, asta spunea mecanicul nu eu.
Am renuntat imediat cand am auzit cat trebuie dezmembrata ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
Mecanicul batea campii. In primul rand in service daca ti se arde vreun bec de la butoane, iti schimba butonul cu totul (nu se complica ei sa schimbe beculetul sau sa iti puna led pt ca nu stiu). Siguranta din compartiment nu e pt becul din buton, e pentru buton, daca se arde siguranta nu iti mai functioneaza butonul cu totul, nu iti mai lasa si ridica geamul. solutia in cazul tau e simpla. daca butonul functioneaza si singura problema e lipsa iluminarii, il desfaci, ii scoti beculetul de acolo si ii lipesti un led cu rezistenta sau un led la 12V ca se gasesc.
This post has been edited by skorpio_bog: 22 Feb 2010, 21:31 |
--------------------
Renault
|
catalyn_grigore |
![]()
|
am inteles ca pe langa acele sigurante din bord mai este si un releu tot pentru geamuri, cred ca el e cel care nu merge.
|
--------------------
Renault
- fara
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 10:19 |