un sfat, multiple probleme!, rog pentru un sfat competent
![]() ![]() ![]() |
un sfat, multiple probleme!, rog pentru un sfat competent
valeriu24 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 24 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dci, 85 eco 2
- Bucuresti
2007, authentique
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
''''Am fost in service la un prieten, care mi-a schimbat bieletele de directie''
prietenul a facut si geometria?...suna nasol ce zici tu acolo...pare si o coloana de directie..si ceva probleme la cutie..bucsa..etc....huruit in mers...rulmentii?...etc.. ma gandesc si eu...odata ce ai ajuns sa scrii asta pe forum..inseamna ca prietenul tau nu prea se pricepe la reparat megane...de ce nu incerci si intr o reprezentanta? stiu..este mai scump...dar totusi..cand iti cumperi o masina iti asumi unele costuri....asta daca nu cunosti un prieten foarte priceput la renault si te scoaote el din belele..ieftin si de calitate.... This post has been edited by M i h a i: 23 Feb 2010, 13:45 |
--------------------
------
------
------
|
|
enciman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 18 November 09 From: prahova/baicoi ![]() |
la asa multe probleme pe care spui ca le ai iti recomand sa faci in reprezentanta doar constatarea problemelor adica sa afli sigur ce este de schimbat si apoi servisul propriu-zis sa ti-l faci la prietenul tau
|
--------------------
renault
megan
2007 15 dci 85 cp consum 5%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 16:04 |