eroare calculator?
![]() ![]() ![]() |
eroare calculator?
catalin_t |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 27 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006 laureate logan laureate 1.4 mpi
renault megane privilege gri aciere 1.5dci 105 hp |
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da-i si tu un reset (ca si cum ai alimenta). Ridici trapa de la rezervor si apesi butonul acela argintiu care astupa gura de alimentare. Urmareste dupa aia daca se mai intampla.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
catalin_t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 27 August 07 ![]() |
i-am apasat clapeta, imi arata ca nu mai am motorina si din cand in cand se mai aprindea cheia de service. i-am dat us reset la calculator si vad ca nu mai apare eroarea.
Exact la o luna dupa ce a iesit din garantie. 22 Feb 2010, 21:04: tot apare. maine sun la service. This post has been edited by catalin_t: 22 Feb 2010, 21:04 |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate logan laureate 1.4 mpi
renault megane privilege gri aciere 1.5dci 105 hp |
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Ar putea fi ceva mai serios ca in mod normal nu vad de ce sa se aprinda si cheia de service. Du-te si fa-i o diagnoza eventual.
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Am urmatoarele afisaje in bord si cum in carte sunt scrise in franceza, iar in masina afiseaza in engleza(nu stiu o boaba) va rog si eu sa ma ,,luminati,,
1 FUEL USED 2 AVERAGE 3 CURRENT 4 RANGE 5 TRIP 6 AVERAGE(iarasi ?) 7 SERVICE IN 1433 KM CE INSEAMNA FIECARE DINTRE ELE ? 23 Feb 2010, 19:34: Si iarasi revin cu o intrebar: La ce ne mai da astia cartea daca nu dau detaliat tot ceea ce trebuie sa stim si scrie doar in termeni generali ? Odata ce afisajul apare in engleza, de ce in carte ne dau doar exemple de afisaje in lb. franceza ? This post has been edited by cosmin_69: 23 Feb 2010, 19:34 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. Combustibil consumat
2. Media (de consum sau de viteza, depinde de unitatea de masura afisata) 3. Consum instaneu 4. Autonomie 5. KM facut de ultima oara cand ai resetat cb 6. Media (de consum sau de viteza, depinde de unitatea de masura afisata) 7. Trebuie sa faci revizia in 1443km. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.334 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
I-ti multumesc din suflet R19/16v.
Te pup pt. amabilitate ! |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 21:54 |