Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Turbo

army_kart
post 10 Feb 2010, 14:35
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Mi-sa stricat turbo si nu stiu ce sa fac. Am vorbit cu mai multi mecanici, si parerile au fost inpartite. Ori au zis sa imi duc turbo la rectificat, ori sa imi cumpar alutul second adus din afara(germania,austria, ungaria sau chiar romania). Daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi ar fi de mare folos. Detin un Renault Megane 1.9 dti din 2002. Si ce serviseuri recomandati unde sa imi rectific turbo in apropiere de cluj, de preferabil, si la ce preturi lucreaza.

--------------------
Renault Megane 1 2002 - SJ 03 JOF
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
playeroooo2000
post 10 Feb 2010, 15:30
Post #2

de ce inca mai merge?

army la masina ta s-a stricat turbina pentru ca au fost obturate conductele de ulei care aduc-duc uleiul la-de la turbina. asta datorita uleiului cred eu(calitate necorespunzatoare, schimbul uleiului la perioade necorespunzatoare, tipul de ulei folosit-prea gros iarna- si regimului de exploatare a motorului respectiv ciclu urban majoritar-si mers cu el mai mult rece, adica pe distante mici, subturat, turat brusc si apoi subturat).si daca turbina are joc axial mai bine cumperi una care sa fie cu un joc mai mic, o poti simti "la mana".eu cred ca daca o rectifici nu rezolvi nimic, dai banii degeaba.daca schimbi doar garniturile e ok dar daca axul e uzat mai bine nu rectifica.o turbo sh o gasesti in spania si cu 100 euro sau mai putin. (cauta pe net desguaces de la tores, este in madrid.mai cauta si la rubrica bursa de pe acest forum, am vazut vreo 2 masini cu turbo ca a ta-parca unul cerea 5 mil pe o turbo.) mult succes!

--------------------
renault megane classic peste 500.000 km 2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique - Y944 GHC
+
CJ-27-BGM
post 16 Feb 2010, 23:18
Post #3

Membru autentic

From: Klausenburg

QUOTE(army_kart @ 10 Feb 2010, 14:35)
Mi-sa stricat turbo si nu stiu ce sa fac. Am vorbit cu mai multi mecanici, si parerile au fost inpartite. Ori au zis sa imi duc turbo la rectificat, ori sa imi cumpar alutul second adus din afara(germania,austria, ungaria sau chiar romania). Daca m-ati putea ajuta cu niste sfaturi ar fi de mare folos. Detin un Renault Megane 1.9 dti din 2002. Si ce serviseuri recomandati unde sa imi rectific turbo in apropiere de cluj, de preferabil, si la ce preturi lucreaza.
*

Cati km are masina?

--------------------
Renault Laguna 1999 1.6 16V - CJ 27 BGM
+
paul paunescu
post 18 Feb 2010, 20:58
Post #4

Membru incepator

salut army ,si eu am patit-o cu turbina ,am dus-o la un atelier specializat in turbine si au constatat ca nu se merita reconditionata,ar fi costat 250euro kit reparatie.pe turbina second la dezmembrari au cerut 1500 ron fara garantie .asa ca am cumparat una noua GARETT 2700RON ,sunt foarte multumit de ea deocamdata am cam 10000km cu ea.succes.

--------------------
renault megane clasic 1.9dci 2001 break
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 19:59
Dacia