Efecte Secundare, Pedala Acceleratie L2
![]() ![]() ![]() |
Efecte Secundare, Pedala Acceleratie L2
AdrianoBoy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|||
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Acel opritor nu e o limitare.
Motorul tau nu poate mai mult si gata. Eu nu-l am pentru ca nu am cruise si mai mult de 215 Km/h nu merge, nu merge pentru ca motorul nu are suficienta putere, nu pentru ca este limitat. Masina asta nu este limitata la o anumita viteza si daca ar fi, 100% limitarea s-ar fi facut electronic nu cu o bucata de plastic sub pedala de acceleratie. This post has been edited by Fubiansky: 17 Feb 2010, 23:54 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
S-a mai vorbit despre tampenia asta...fara suparare Adrianoboy dar e o tampenie...
Vad ca se persista. ![]() ![]() Chiar ti-e teama ca decoleaza daca e mai scurt varful ala? ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Pedala de acceleratie e electronica ... nu e pe cablu ... asa ca "opritorul" ala e pus acolo ca sa nu o rupi sau sa nu gauresti podeaua
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
AdrianoBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
pay pedal daia am montat la masina...si aia are motoflenderul din varful pedalei mai mic....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
La 1.6, 107 cai, peste 200 merge doar daca dai slujbe...
Iti faci griji inutile. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
pay nu mere nici 200 ....190 a mers maxim...dar acum cu pedala asta poate merge mai mult....
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
A mea a dus 215 cu pedala jos de tot, in panta. Dar era intentionat.
Ti`e frica de faptul ca masina o sa mearga mai repede decat vrei tu ? ![]() Oricum, aia nu`i viteza de circulatie... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
nu imi este frica de o viteza mai mare..imi este teama sau imi era teama de suprasolicitarea unui motor care este "limitat pe hartie"la 190km\h
This post has been edited by AdrianoBoy: 19 Feb 2010, 13:18 |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu imi vine sa cred ce citesc aici...
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
lagunez |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 11 February 06 From: Bucharest ![]() |
si mie...Mein Gott !
|
--------------------
Renault
Laguna 3 & Volvo C30
2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA 2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
ok daca nu va vine sa credeti ce scrie aici...nu postati....fiecare are dreptul la o parere proprie...si inca odata nu cred ca inginerii de la renault au pus de prosti la un motor de 1.6 un plastic mai lung la acceleratie fata de un motor de 1.8 sau si mai mare care are acel plastic mai scurt....pentru cei care o iau ca pe o gluma aceasta afirmatie...va rog sa-mi dati si mie o explicatie logica si rationala la cele spuse mai sus!!!
si nu ceva gen "sa nu rupa podeaua" This post has been edited by AdrianoBoy: 19 Feb 2010, 13:25 |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
renodood |
![]()
|
Nu e sănătos să mergi mult peste viteza respectiva, considerata de 'inginerii de la Renault' ca fiind toleranta superioara pentru stabilitate si siguranta. Masina duce si mai mult de atat, dar chinui toate componentele. La 200 trebuie sa ai undeva la 3000 si ceva de rpm , printre altele.
Treaba cu pedala e amuzanta, pentru ca multe masini frantuzesti nu prea au limitare electronica, la fel ca altele(ex multe nemtesti). Un vecin de bloc a zis ca nu`i place Peugeotul lui 307, ca merge peste 200, si nu e limitat. Pai cine te pune sa mergi cu 200, doamne iarta`ma? ![]() Si daca masina ti-e limitata pe hartie la 190, foarte probabil ca si cauciucurile de pe masina sa aiba coeficient de viteza corespunzator, deci ce-i peste, afecteaza si cauciucurile. Explicatii sunt destule, dar vorba unui coleg de forum: "nu condu mai repede decat poate zbura ingerul tau pazitor ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Si dc nu postam tot nu-mi venea sa cred.
Opritorul ala e pus pentru a nu atinge in mocheta. Tu chiar crezi ca inginerii aia s-au batut capul cu marimea opritorului? ![]() Singura limitare in treapta a 5-a e aerul, iar in celelalte e limitare electronica. (defapt si in a 5-a e , dar n-o sa ajungi niciodata la 6300, doar pe elevator). Stai flex, n-o sa zboare de sub tine. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
mda...ok
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
intrebarea mea ar fi urmatoarea:avea omul unde sa prinda peste 190km/h,si se panica sa nu cumva sa depaseasca prea mult acest prag fara sa-si dea seama?!
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:03 |