Fum albastru, putere scazuta!, Turbo, ambreiaj sau motor?
![]() ![]() ![]() |
Fum albastru, putere scazuta!, Turbo, ambreiaj sau motor?
calincrt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 19 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001
- AR 99 RAY
|
|||
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Urata treaba.
Sa te uiti si la suportul motor, daca zici ca e in stanga. Daca are bucsa uzata, poate fi si ala o sursa de zgomot. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
calincrt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 19 February 10 ![]() |
S-a uitat mecanicul si nu are nimic, e bataie clara de motor.
Acum monteaza chiuloasa veche la loc sa vedem ce iese. Abia astept sa-i dau o cheie. |
--------------------
Renault
Laguna II
2001
- AR 99 RAY
|
|
razvan-andrei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 11 March 10 From: Bucuresti ![]() |
Laguna mea, 2.2 dci, 2002, are urmatoarea problema - in oras "rupe" asfaltul in orice treapta de viteza dar afara, dupa ce ii dau a sasea, dupa 2000 ture pierde brusc puterea, in bord apare" fault in injection system" si sinteza vocala ma anunta sa consult un reprez. Renault . Opresc motorul cam 1 minut, isi revine dupa care face iar.
O am de foarte putin timp, nu prea stiu multe, am citit mult pe forum dar nu am intalnit un caz similar la motorul asta( sau nu l-am gasit eu) Turbine e de vina? |
--------------------
Renault
Symbol
2008 1.4 8v
- B xx NIM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:49 |