Drumuri de evitat
![]() ![]() ![]() |
Drumuri de evitat
medelin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 23 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
tractor u650, dacia
1300
- b 22 auz 7-B-798
1971 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|||
medelin |
![]()
|
Hai ca a fost schimbare de planuri. A trebuit sa ajung la Brasov.
Am plecat eu frumusel din Timisoara, bag pe waze locatia, si ma suna un coleg cu care am vorbit vreo 15 min, timp in care eram deja pe autostrada si abia atunci am realizat ca o sa ajung in coloana aia oribila pe langa care trecusem luni. Am incercat sa gasesc variante si singura pe care mi-o dadea waze a fost una pe la Faget, pe iesirea Lujoj/Deva. Am vazut unde ma scoate si am continuat. Am iesit in Margina, foarte aproape de locul unde incep lucrarile, aproape de calea ferata. Cand am ajuns eu si cele 5 din fata mea, am realizat ca nu pot sa fac stanga pentru ca la momentul respectiv se circula in directia Cosava->Margina, asa ca am facut dreapta, moment in care s-a blocat totul si mi-a dat timp sa caut variante. In dreapta aveam o parcare mare, langa La doi pasi, trag repede acolo. Vazand ca inca vin din directia mentionata, ma duc repede la doi pasi sa iau niste apa, pana se schimba sensul. N-am iesit bine ca deja tirurile s-au pus in miscare pe sensul meu. Ies din parcare, moment in care un tir claxona ca nebunul pe unul ce blocase banda ca sa intre cei de pe laturalnice. Am intrat fara probleme. Coloana de masini care astepta la 9 dimineata pe celalalt sens, era si ea pe la 4 km. N-am procedat corect, dar efectiv m-am lasat dus de waze. Timpul de asteptare in acest caz a fost 10min, cat am fost la magazin. Ce mi s-a parut ciudat la felul cum se lucreaza. Au scos tot materialul pe o adancime de 1-1,5 m, au bagat piatra jos, n-am vazut eu sa o taseze, iar peste ea au turnat un prim strat de alfalt, cam la 50 cm sub nivelul drumului. Ceva e ciudat fata de alte lucrari de le-am mai vazut eu. This post has been edited by medelin: 22 May 2025, 20:19 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
- b 22 auz 7-B-798
|
|
cccccc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 272 Joined: 4 May 12 ![]() |
am fost pe centura sud est a aradului.
in calatoria mea spre cehia am dorit sa ocolesc portiunea margina holdea si am folosit traseul prin ilia zam savarsin centura arad. am iesit la autostrada si am oprit sa alimentez. recomand traseul. inca nu este aglomerat. se poate folosi si centura de nord dar intri pe autostrada mult mai tarziu. pe centura se circula bine. inca nu este aglomerata |
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
medelin |
![]()
|
Saptamana trecuta am fost si eu la Timisoara si am ales sa ies la Ilia, sa merg pana la Savarsin si de acolo sa ma duc spre Faget si sa intru iar in autostrada dupa zona cu lucrari.
Ce a zis waze-ul asa a fost, fara intarzieri suplimentare. E o portiune de cativa km ingusta si rupta, nu poti merge mai mult de 50-60 ca rupi masina, dar ca alternativa e ok. La intoarcere am gasit si ceva tiruri pe aici, nu se merge rapid, dar se merge. Joi o sa plec iar dar de data asta o sa aleg varianta pe Caransebes, si la intors la fel. Am vazut ca sunt lucrari si pe acolo. Am inteles de la cei din Timisoara ca ar fi o ruta oculitoare a zonei cu lucrari pe la Hateg. Eu o sa raman la varianta cu Savarsin daca o sa mai trec pe acolo. This post has been edited by medelin: 10 Jun 2025, 16:58 |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
- b 22 auz 7-B-798
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.109 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Am facut Făget Săvîrșin de multe ori la job.
Există de la Săvîrșin 2 variante, prin Capîlnaș pe lingă translatorul Tv și prin Birchiș, ultima era cea mai buna variantă pe timpuri. La ora asta se poate merge lejer prin Lipova la Timișoara, drumul e bun iar TIR-urile sint pe autostradă. Să mergeți spre Hațeg-Caransebeș e o ocolire apreciabilă și drumul nu era deosebit de bun, zonă insă frumoasă. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
medelin |
![]()
|
Desi stiam ca se lucreaza la podul de la Predeal, ieri a trebuit sa fac un drum Zarnesti-Sinaia-Bucuresti.
Ajuns pe la Paraul Rece la intersectia cu DN1, am prins decat 2,5 km coloana de masini, unde am stat 1h15min. Bine ca erau 26-28 grade, putin vant, asa ca am deschis geamurile, am oprit masina si m-am relaxat, asta dupa cateva zile in 33-38 grade. Trecut de zona cu lucrari am inceput sa numar km de masini care veneau dinspre Busteni. “Veneau”, ca mai mult stateau. Si a fost asa pana la iesirea din Sinaia. Undeva la 15-20 km de coloana. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
- b 22 auz 7-B-798
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.695 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
vineri, plecat la 17 10 d ela bucuresti, ajuns la 12 si ceva la brasov.... coada nu era la COsmarnic ci de la Sinaia (a se lua prin centru daca e coada pe ocolitoare). Bara la bara pana la podul in cauza.
Moartea caprioarei la podul ala, dar la 11 sera inca erau oameni la lucru pe acolo. This post has been edited by einstein1984: 27 Jun 2025, 09:21 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.215 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
De neinteles de ce nu ai luat-o pe Cheia... aveai toate motivele sa nu mergi pe DN (vineri dupa-amiaza, vara etc).
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.695 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru ca spre cheia din ploiesti e un pod in lucru cu ocolire si el.... Si pentru ca altii care au luat-o pe acolo tot greu au ajuns.
This post has been edited by einstein1984: 27 Jun 2025, 14:46 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.381 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 27 Jun 2025, 09:48) vineri, plecat la 17 10 d ela bucuresti, ajuns la 12 si ceva la brasov.... coada nu era la COsmarnic ci de la Sinaia (a se lua prin centru daca e coada pe ocolitoare). Bara la bara pana la podul in cauza. Moartea caprioarei la podul ala, dar la 11 sera inca erau oameni la lucru pe acolo. ce noutate .. sa fie aglomerata Valea prahovei, vinerea catre BV si duminica atre BV ... wow asta da .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
einstein1984 |
![]()
|
la retur am venit pe cheia cu un ocol spre A8 care ne-a dus in A3, a fost rezonabil traficul.
Coada era si sambata in predeal, la pranz |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Lucrările de la podul de la Predeal au fost finalizate. Am trecut pe el foarte rapid, atât pe 30 iunie, pe la ora 9:30, cât și pe 2 iulie, pe la 16:30.
Mai este un punct de lucru pe DN1, la câteva sute de metri de pod (spre București), unde se circulă "la paletă", dar care nu provoacă întârzieri prea mari, fiind un tronson scurt. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
medelin |
![]()
|
Am trecut eu azi de doua ori pe acolo, nu se lucra nicaieri. S-a mers brici!
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
- b 22 auz 7-B-798
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
DJ392 Pecineaga - Amzacea, spun unii ca a fost refacut, adica s-a aruncat pietris in gropile mai mari. In fapt e drum pentru duster, n-ai ce cauta cu un turism pe-acolo.
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
cccccc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 272 Joined: 4 May 12 ![]() |
am calatorit spre pastravaria albota. pana acolo m-am deplasat pe autostrada. prapad. intre sebes si deva banda intai este groaznica. faci salturi la imbinarea podetelor valuriri pe parcura si peticeli anapoda. dupa cum imi aduc amint ponta s-a dus cu barca si pe acolo daia sunt atatea valuri. mai dar nu sunteti in stare sa o reabilitati. nici banda a doua nu straluceste. dar se inghesuia multi pe ea. nu am postat sa o ocoliti ci doar am scris sa stiti la ce sa va asteptati.
|
--------------------
dacia
dacia
1972
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.566 Joined: 3 January 05 ![]() |
Mâine fac o incercare de a merge pe restul de 5 km neasfaltați din DJ 127 A, de la Telec la Tulgheș:
https://www.ziarpiatraneamt.ro/dj-127a-drum...udetul-harghita “ Unul dintre principalele argumente pentru finalizarea DJ 127A este legătura sa directă cu Autostrada A8, care are un nod rutier important la granița dintre județe, în comuna Grințieș. Conectarea DJ 127A cu A8 ar avea multiple beneficii: Reducerea timpului de călătorie între Moldova și Ardeal, facilitând mobilitatea locuitorilor și a turiștilor. Dezvoltarea economică a zonei prin atragerea de investiții și crearea unor noi oportunități comerciale. Fluidizarea traficului pe alte rute intens circulate, precum DN 12C (Bicaz – Gheorgheni) sau DN 15 (Piatra-Neamț – Târgu Mureș).“ |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.566 Joined: 3 January 05 ![]() |
Nu recomand acest sector de 5 km neasfaltați, decât poate pe coborâre spre Tulgheș.
Nu cred că va fi făcut de către Harghita, că nu au interes. Pt ei nu e important, ba dimpotrivă, la o circulație intensă pe această zonă se vor vedea tăierile de păduri masive. Zona e f frumoasă: |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 12:59 |