bare transversale > vibratii in mers
![]() ![]() ![]() |
bare transversale > vibratii in mers
ifopoison |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 1 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE 1.5 DCI 105cp
- CT-25-FOI
2007 PRIVILEGE
|
|||
alexandra98 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 8 November 09 ![]() |
Eu am pus bare de la Thule si am cutie de la Thule Atlantis 780. Fara cutie barele suiera la 90-110 km/h , dar nu ma deranjeaza tare. Cutia intradevar indoaie putin antena in spate, dar e acceptabil. Fara doar sau poate creste consumul, dar merita pentru concediu. Am fost la schi cu famila si in cutie mi-au incaput tot ce inseamna echipament de schi... si pentru cunoscatori insemna mult! Cutia de la Thule cred ca este cea mai buna, dar si firme precum Mont Blanc sau Altea au traditie. E importanta mai ales lungimea, pentru ca in cazul schiurilor e bine sa fie cutia mai lunga decat cel mai lung schiu. mai exisat si varianta in care pui si cutie si suport de schiuri. Am vazut la multi p-afara. Ma rog dupa gust.
|
--------------------
renault megane
sedan luxury
2009
|
|
badbear |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 28 November 07 From: Botosani ![]() |
Eu am avut pacific 200...dar l-am vandut pentru ca mi-a trecut pasiunea pentru pescuit
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2004, 1.9dci
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
barele se prind in suruburi...bagi surubul in filetul de pe caroserie-plafon...se pot inlocui chestiile in care intra suruburile?chestiile care sunt in plafon? in cazul in care nu mai este filet acolo...daca da..care este procedeul? par a fi sudate acolo..
This post has been edited by M i h a i: 13 Apr 2010, 10:36 |
--------------------
------
------
------
|
|
leontterautu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Confirm eficienta acelor placute de plastic, pe care le-am lipit pe bare transversale productie RENAULT (varianta otel), pentr diminuarea zgomotului și eliminarea vibrațiilor.
|
--------------------
renault
megane
2006 sedan 1,4 16v PA
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Din motive de bebe, o sa imi cumpar si eu bare transversale pentru a pune pe ele cadrul caruciorului strans. Inainte sa ma duc la reprezentanta Renault, spuneti-mi va rog la ce sa fiu atent sa gasesc in cutie? Am citit topicul si am vazut ca unor colegi le-au lipsit din cutie niste accesorii destul de importante (faza cu vibratiile).
Multumesc. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
zer0 |
![]()
|
![]() renault 11 sold: renault chamade sold Group: Members Posts: 78 Joined: 2 November 07 ![]() |
Stie cineva bari megane 2 sedane, ieftine?
|
--------------------
renault
megane 2.2; 1,5 dci 86 cp
2007/manager/bleu crepuscule
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cauta CRUZ, spaniolesti, nu-s prea aspectoase, dar iti faci treaba cu ele.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
mikipcn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 December 10 ![]() |
Ma confrunt cu aceeasi problema.Intre 90-110 nu poti sta in masina.
Incerc sa le fac din carcase de casete sau Cd. Par ok ca si grosime This post has been edited by mikipcn: 11 Mar 2012, 11:13 |
--------------------
Renault
Megane Bicorp
2007
|
|
ifopoison |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 1 April 08 ![]() |
mikipcn: de prefereat un plastic mai rezistent decat cel de la CD care e destul de casant se prea poate din cauza caldurii/frigului sa se distruga in timp si sa repeti operatia>eu am taiat dintr-un profil L utilizat ca si coltar in amenajarile interioare si le-am lipit cu o banda Bison dublu-adeziva
sorin_f39: nu se pune problema ca pachetul de la reprezentanat sa nu fie complet (exceptand cazurile exceptionale) iar pentru asta ar trebui sa verifici continutul pachetului vs. fisa de componente pe care o sa o gasesti in pachet. Si eu si Made am avut pachetele complete doar ca versiuni diferite iar a lui a continut si faimoasele placutze (diferenta de versiune). Tu cumpara-le moteaza-le conform cu instructiunile iar daca o sa ai probleme apelezi la solutia descrisa in topic. Din aceleasi motive de "bebe" am cumparat barele si ulterior si cutia care mi-au adapostit cu succes carutzu-patuzu-troleru cu hainutze in concediile pe care le-am avut. Foarte Multumit. "Successuri" tuturor TMEBA si drumuri fara vibratzii |
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE 1.5 DCI 105cp
- CT-25-FOI
2007 PRIVILEGE
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
repet si eu intebarea de la #34 :
stie cineva cum se pot inlocui acele suruburi (sau piulite), fixate pe caroserie in care se prind barele? sunt nituite, este surub? am nevoie sa desfac unul si nu as vrea sa rup. |
--------------------
renault
megane 2
- xx.xx.xxx
2007 1.6-16v Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
QUOTE(gTz @ 19 Feb 2010, 03:00) mai pune o piulita la surub....s'ar putea sa fie surubu prea lung si sa nu stranga bara f bine.....eu am niste bare atera trag de ele nu au nici o problema nici un joc dar in schimb fluiera la 90 de inebunesti.....sa nu mai zic la 140 zici ca sunt ceainic ![]() salut dorewsc sa achizitionez pentru megane ul meu un set de bare de portbagaj, urmaream atent discutiile colegilor legate de aceste bare de portbagaj ,se aude precum un nai ,si e destul de deranjant sau nu ...voi ce ziceti un sfat asa o parere nu prea am ce cara dar eu sunt mai tipicar si vreau sa am masina dotata cu de toate ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
dr.nils |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 5 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva daca barele transversala originale Renault pentru Megane 2 sunt la fel pentru versiunile Hatchback si Sedan?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2005 Sedan 1.6 16V Pack Autentique Renault Megane 2.1 2004 Bicorp 1.4 16V Confort Dynamique
Ford Focus Mk4 2021 1.0 EcoBoost Titanium |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ai prinderea pe pavilion? (adica ai capace pe dungilea alea de plastic) daca da, sunt la fel.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Dezgrop si eu ca tocmai ce am luat barele de acoperis de aluminiu pt megane2 si nu am avut in pachet celebrele placute. O sa le fac.
O alta intrebare: voi ati montat si talpicile de plastic de unde se prind barele de plafon, ca mie nu mi le-a pus mentionand ca alea amplifica zgomotul. Insa banui ca au si alea un rol al lor, nu? |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
Ce talpici?
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Astea: se pun ca un fel de distantier ceva... intr-adevar, la mine nu mai e spatiu asa mare fata de plafon, insa pe la 80-90 se aude un uruit mai nasol.
O sa pun si bucatelele de plastic (sa confectionez unele, ca nici la mine manualul nu pomeneste de asa ceva) insa nu stiu cu astelalte de fac... ca nu ma bazez asa mult pe ce zice mecanicul de la reno... Sa nu mai zic ca in pachet am avut 4 capace in pungi sigilate iar unul din capace avea alt cod pe butuc si nu se potrivea cheia... LE. Si cum montez de exemplu chestii pe bare? tai din plasticurile negre care sunt acum pe cant si potrivesc pe unde imi ies suruburile T sau se scot de tot? This post has been edited by SwatKat: 17 Apr 2015, 14:38 Attached thumbnail(s) DSCN2988.JPG ( Size: 149.62k ) Number of downloads: 272 |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
barele astea leai luat de la reno?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
SwatKat |
![]()
|
Da, de la Reno. cu promotia de vara si reducere de Myreno au fost 480. Nu am gasit la pretul asta altceva de aluminiu.
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
aham, cine le produce?
ps toate fac scandal dupa 80-90. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
SwatKat |
![]()
|
Habar n-am cine le produce. Nu vad sa crie ceva pe ele.
Problema mea cu ele nu e ca fac zgomot, ca toate fac, doar ca nu inteleg de ce nu mi s-au montat si talpicile alea de plastic ce se interpun intre talpa suportului si caroserie si prin care trece surubul de prindere. Mecanicul a zis ca de la alea se face zgomot si de asta am intrebat colegii daca la ei sunt sau nu montate. |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
nu mi s-a dat asa ceva, ciorditori, daca le ai monteaza conform manualului. nu e mare inginerie sa le montezi si sa le reglezi. de suierat suiera si la mine insa ele se tin pe plafon cat ai nevoie nu e recomandat sa mergi tot timpul cu ele creste consumul
fa o poza la ele, din schita nu imi dau seama care le e rostul, si asa e scurt surubul de prindere in plafon, care e scopul lor This post has been edited by valikris2002: 17 Apr 2015, 16:53 |
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
SwatKat |
![]()
|
Revin cu un update. Vineri dimineata cu barele montate fara aceste "talpici din plastic", al caror rol eu il vad ca nu sta metal pe metal (talpa de metal a barelor si plafon) pe podul Basarab pe la 80-90 aveam un uruit, nu fluierat, ca si cum intra ceva in rezonanta.
Vineri dupamasa ma pun pe desfacut, pus talpicile, iar sambata am mers si cu 130 (inclusiv cu bicla sus) ni nu am mai auzit mai nimic, nici fluierat, nici uruit. @ valikris2002: la mine erau in pachet, insa mecanicul a zis sa nu le pun ca fac mai mult zgomot ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
catamunt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 February 07 From: Vaslui ![]() |
Am luat si eu bare transversale de la dealer de aluminiu si nu am in set benzile alea 3M. Le-am confectionat cum este descris la postul #40 si la bara din spate e ok dar la bara din fata nu. Ma gandesc ca poate nu le-am pozitionat bine pe bara fata-spate, ce distanta trebuie si fata de ce reper se masoara? (stanga-dreapta am inteles distante egale)
Interesant este ca aici la dealer este un angajat cu megane din 2008 (al meu din 2007) cu setul de bare care are benzile 3M dar pe care nu le-a montat ca nu are nici o problema. Nu a montat nici plasticele care sunt sub picior si caroserie. |
--------------------
renault megan sedan
1.5dci 85cp, mp3, senzori parcare
mai 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 07:30 |