tiptronic sau manuala
![]() ![]() ![]() |
tiptronic sau manuala
Bogdan.R |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
n/a
n/a
- n/a
n/a
|
|||
Bongiovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 283 Joined: 30 December 08 From: Braila ![]() |
hmmm iao si facem schimb
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.914 Joined: 4 February 09 ![]() |
Tiptronic?Da e VW sau renault?
Cutie BVA din cite stiu eu au unele 2.0 16v,2.2dCi si 3.0V6...pe care ai pus ochii?Sa nu spui ca diesel... ![]() This post has been edited by audiofilu': 10 Feb 2010, 21:20 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Bogdan.R |
![]()
|
este diesel, cred ca 130 (sau pe acolo)cp, nu mai stiu exact ca am vb doar odata cu proprietarul la telefon. nu e vw, e renault laguna 2. Nu ma pricep la masini , proprietarul mi a spus cutie tiptronic, a mai spus si ceva de genul ca poti sa o dai si pe sport daca vrei sa o conduci manual.....
![]() This post has been edited by Bogdan.R: 10 Feb 2010, 21:31 |
--------------------
n/a
n/a
- n/a
n/a
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Inseamna ca e 1,9dCi/130cp,posibil sa aibe si FAP.O iei de afara?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Bogdan.R |
![]()
|
nu. din buc.
<span class='edit'>10 Feb 2010, 21:33:</span> daca ar fi asa ...e buna? se merita ? ce e FAP ? ce stiti despre cutia asta ? Ma intereseaza foarte mult fiabilitatea, am auzit atatea mituri despre cutiile semiautomate incat nu mai stiu ce sa cred... Cam care ar fi sansele sa ma trezesc ca trebuie sa o schimb ???? This post has been edited by Bogdan.R: 11 Feb 2010, 00:56 |
--------------------
n/a
n/a
- n/a
n/a
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Daca stii mai multe detalii,macar despre motorizare ar fi bine.
130CP s-au comercializat in vest si nu ca prim import in Ro iar FAP este filtrul activ de particule. Nu trebuie sa pui la suflet tot ce ti se spune,tu esti cel care decide,filtrul ratiunii e la tine insa o cutie automata are atit avantaje (confort) cit si dezavantaje (consum sporit). |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Bongiovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 283 Joined: 30 December 08 From: Braila ![]() |
interesanta masina da un link cu ea poze ceva nu stiu ce motor are 130 cp?! cel de 1,9 are 120 si cel de 2.0 are 150 dar e disponibil numai dupa 2005 sigur e o greseala
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
audiofilu' |
![]()
|
Nu e greseala,1.9dCi/130CP apare in vest,de acolo o fi adusa si daca e asa are si FAP,cel putin asa arata cataloagele reno,daca ele mint atunci sint si eu in eroare.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Bogdan.R |
![]()
|
gata ,mi am amintit, are 150 de cai ... poze nu am...
Ce spuneti? sunt sanse mici/medii/mari sa mi se strice ? sunt f multe mituri despre cutiile automate dar tehnologia a avansat, banuiesc ca nu se compara cu cele din anii 90 - 2000... ma gandeam ca are cineva asa ceva sau macar cunoaste pe cineva care are.... |
--------------------
n/a
n/a
- n/a
n/a
|
|
Bongiovi |
![]()
|
pai e clar atunci e motorul de 2.2 tinand cont ca ai spus ca e din 2004 pai ce sa zic si eu aveam o parere buna despre acest motor dar am afat de la cei care au ca .....chiar daca fata de ce am eu are 30 cp in plus ei se cam pierd pe 100 kg ale masinii in plus alta problema e consumul foarte mare ajunge pe la 12 in oras ceea ce e fff f fff fff mult pt o masina de clasa ei cred ca asta e si motivul pt care renault a scos motorul si a bagat 2,0 tot cu 150 cp
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
Bogdan.R |
![]()
|
Mda... acum nu stiu sigur ce motor este dar pe mine cel mai mult ma intereseaza daca aceste cutii semiautomate scoase de renault (apropo masina e din 2003) in anii aceia sunt pt strazile noastre, in sensul ca mi e tare frica sa nu o patesc dupa 50 000 de km, pt ca circul f mult cu masina.
Intrebarea mea de baza este : Cat de mare e riscul ca aceea cutie sa mi faca necazuri? si Se merita sa o iau la banii astia sau sa astept sa mi iau una cu cutie manuala in 6 trepte ? Va multumesc tare mult pt ajutor ! |
--------------------
n/a
n/a
- n/a
n/a
|
|
master brain |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 20 November 08 ![]() |
Nu se merita acest tip de cutie, se stie ca au probleme legate de fiabilitate iar situatia cea mai neplacuta este ca multi nu se baga in a repara asa ceva, si in cazul in care o fac costurile sunt destul de mari.
Eu personal as opta pentru cv manuala. |
--------------------
Renault
LAGUNA 2.0T / SCENIC 2 CONQUEST/ Laguna 2.0T
- -----
2006 /GT 204 HP
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Eu sunt de principiul: keep it simple! de aceea eu as alege o cutie manuala.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
Bogdan.R |
![]()
|
deci sa mai astept ....
Apropo stiti pe cineva cu laguna de vanzare? vreau 6 trepte diesel si minim 2002 anul ![]() 11 Feb 2010, 18:28: si inca ceva... care sunt lagunele in 6trepte? adica cati cai putere ar trebui sa aiba, ce motorizare etc. Sa stiu sa caut direct ca sa mi fie mai simplu This post has been edited by Bogdan.R: 11 Feb 2010, 18:28 |
--------------------
n/a
n/a
- n/a
n/a
|
|
Bongiovi |
![]()
|
http://www.reno.ro/-VAND-SCHIMB-RENAULT-LA...-2-t172140.html
uite aici daca te intereseaza lagunele in 6 trepte sunt 2 modele unele de 107 cp si unele de 120 cp de obicei cele de 120 cp sunt variante de top cum este aceasta este varianta privilege peste ea mai exista varianta initiale care are in plus piele incalzire in scaune si reglaj electric la scaune si sub ea mai exista 2 variante epresion si autentic |
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
sserban22 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 1 August 09 ![]() |
Eu m-as feri de versiunea cu 120 de cai, turbina are geometrie variabila , si dc urmaresti forumul toti cei care au avut pb cu turbina sint cei ce au diesel cu 120 de cai.Cel de 107 cp are turbina mai fiabila.
|
--------------------
Megane sedan
1.6 sce
2016
|
|
Bongiovi |
![]()
|
![]() dute ma de aici ca ma bufneste rasu ce nu iei cu 60 de cai ca sa fie mai sigur mai zicea cineva odata oare sa iau aer conditionat ca am vazut ca la clima sunt probleme ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
cosminutzuu92 |
![]()
|
![]() Membru Renault Laguna II Privilege Group: Members Posts: 297 Joined: 16 January 10 From: Popesti-Leordeni(Bucuresti) ![]() |
SSERBAN22....io am 1,9 dci 107 cp si am reparat turbina....cum vine asta...si mai stiu si pe alti care la 107 cp au reparato sau schimbato...cum se face la noi nu a mai fost fiabila????si tu ai motor de 1,9 107 KW?????sau 107 CP
|
--------------------
Renault Laguna II
Privilege 1,9 dci 107 cp
- If-03 CDC
2001
|
|
Bongiovi |
![]()
|
nu exista 107 kw ci 107 cp turbina cu geometrie variabila e mult mai buna decat cea normala
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
Bogdan.R |
![]() ![]()
|
un lucru l am clarificat MANUALA si nu semiautomata. Inca ceva :
Cum sunt lagunele la intretinere ? piese scumpe? in comparatie cu vw passat , cam care ar fi diferenta preturilor si favoarea cui ? si ce probleme se intalnesc cel mai des la lagune ? |
--------------------
n/a
n/a
- n/a
n/a
|
|
lucianC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 12 April 09 From: Arad ![]() |
problema principala e turbina si tot ce alimenteaza turbina. Uite eu in vara mi am achizitionat laguna 2 privilege din 2002 tot la bani care zici tu 4800, de atunci am bagat cam 2000 si ceva in ea . Nu vreau sa te descurajez, piesele sunt foarte scumpe la reprezentanta, dar daca esti destept si vrei( si altfel) gasesti schroturi in tara la preturi mult mai accesibile. Masina are de toate e ful, dar cind iti cade balastul de la xenon, sau mai rau turbina ai belit o . Sfatul meu e sa mergi sa o vezi cu un prieten mecanic. Si pe liga bani astia sa ti mai rezervi acolo vreo 2000 in plus, ca nu se stie.
|
--------------------
renault
laguna 2
- 111
2001
|
|
Bongiovi |
![]()
|
e cea mai buna masina raport calitate pret nu ai ce masina sa iei in banii astia si sa aibe asa dotari eu si acum daca ar fi sa aleg as mai alege tot laguna 2 dar atentie mare deschide bine ochii cand o iei fa test la reprezentanta e o masina foarte buna pe calculatorul de bord in sensul ca nu prea poate fi pacalit daca are bube masina fa test diagnosticare mecanica si pe calculator iti va spune tot despre masina si ia varianta minim privilege cat despre preturile pieselor orice reprezentanta te rupe dute la vw sa vezi acolo preturi eu cand am luat masina de afara normal ii faci distributia si schimb ulei la reprez mia cerut 1 mie euro si eu am facuto cu 12 mil deci doar de tine depinde se gasesc multe piese after market cat si la dezmembrari in concluzie e o masina foarte buna din toate punctele de vedere cu un confort extraordinar o cutie minunata ce intra f usor si un consum f bun eu scot in oras 7 7 juma si afara 5 5 juma
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- BR - 61 - ELA
2002 / Privilege
|
|
Bogdan.R |
![]()
|
astazi am revazut masina despre care va spuneam. Este vb de un motor 2.0 cu 135 de cai. asa mi a spus proprietarul. mi a mai zis ca e full si are cutie tiptronic.
|
--------------------
n/a
n/a
- n/a
n/a
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Nu este cumva motor pe benzina?
Nu exista ce ai scris tu/ce ti-a zis vanzatorul. Motoarele de pe Laguna II sunt: diesel: 1.9 de 107, 110, 120 CP, 130 CP, 2,0 de 150 CP, 2,2 de 150 CP si benzina 1.6 - 110 CP, 1,8 120 CP si 2.0 de 140 resp 170 CP (turbo). This post has been edited by cata_lag2.2: 14 Feb 2010, 01:20 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
Bogdan.R |
![]()
|
habar n am ! Oricum m am orientat spre alta masina acum:) o puteti vedea aici :
http://www.bestauto.ro/default.aspx?Action...View&Ad=1439153 sau asta http://www.depozitauto.ro/images.php?vehicle_id=72327 This post has been edited by Bogdan.R: 15 Feb 2010, 07:21 |
--------------------
n/a
n/a
- n/a
n/a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 12:23 |