Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Filtru de benzina

Reno95
post 30 Jan 2010, 04:35
Post #1

Safranist serios

Group: Members
From: BUCURESTI

As vrea sa schimb filtrul de benzina, credeti ca se poate face de un om neavizat ca mine sau trebuie neaparat sa merg la mecanic? Ca sa fie si mai amuzant topicu vreau sa spun ca nu prea am idee unde se afla filtru de benzina . radmasa.gif Poate ma ajuta colegii safranisti

--------------------
Renault/DACIA Safrane/1310LI 1995/2004
SAFRANE: [I]Laissez le plaisir conduire.[/I]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
horia1983
post 31 Jan 2010, 21:39
Post #2

Romb addict

From: Craiova

In principiu ar trebui sa fie sub masina undeva langa rezervor, asa procedeaza reno-ul....
Eu nu l-am mai schimbat pe al meu, oricum a mea nu a mai vazut benzina de cam multa vreme, GPL isi face treaba din plin(ditamai balena cu consum de Logan dci, si putere suficienta).

This post has been edited by horia1983: 31 Jan 2010, 21:41

--------------------
Renault Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher - BH 0286 BM visele umede s-au implinit
R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
+
Reno95
post 31 Jan 2010, 23:18
Post #3

Safranist serios

as vrea sa imi pun si eu gpl, dar nu stiu care ar fi cea mai buna varianta, am citit intr-un topic de ceva gpl secvential sau asa ceva si spuneau oamenii ca e ok. As vrea sa fie si ieftin cat de cat. Eu am 2.0 i

--------------------
+
aly_vo
post 1 Feb 2010, 11:00
Post #4

. . .

From: Nehoiu \ Buzau

Salut ! Vezi ca filtrul de benzina este in spate langa rezervor ! se schimba relativ usor...doar trebuie sa respecti sageata desenata pe el ....cu varful sagetii spre conducta care duce la motor..sau daca nu are sageata, scrie pe el IN si OUT...cu IN spre rezervor si OUT spre motor....in 10 min i-l schimbi ! nu e greu...
Pentru gpl nu-ti recomand secvential ca e scumpa si noi nu avem injectie secventiala...la safranele noasetre toate cele 4 injectoare pulverizeaza benzina toate ..de 2 ori la o rotatie a arborelui cotit. Pune GPL normal ca e ieftin si merge ffff bine. Am avut eu pe R20 si functiona ireprosabil (pe V6 facea figuri). In momentul cand pui gpl sa cauti o firma care e serioasa ..ma refer sa aibe oameni bine instruiti...la safrane instalatia electrica e destul de complexa la prima vedere..iar in caz ca nu cunosti despre ce e vorba risti sa strici ceva ! La motarea GPL-ului trebuie oprita functionarea pompei si a injectoarelor...iar instalatia trebuie sa fie de tipul acelora care dupa o anumita temperatura/turatie sa treaca de pe benzina pe gpl.

Cheers,

--------------------
Audi A6 Quattro
Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
+
Reno95
post 1 Feb 2010, 11:35
Post #5

Safranist serios

salut aly_vo nu ne-am auzit de mult, probabil ca trebuie sa mai vorbim despre chestia cu gpl sa stiu exact ce fac si unde ma duc. Trebuie intai sa ma hotarasc pentru ca nu prea imi place treaba cu gazul. Noroc ne auzim!

--------------------
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 19:06
Dacia