Filtru de benzina
![]() ![]() ![]() |
Filtru de benzina
Reno95 |
![]()
|
||
![]() Safranist serios Group: Members Posts: 288 Joined: 24 November 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
1995/2004 SAFRANE: [I]Laissez le plaisir conduire.[/I]
|
|||
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
In principiu ar trebui sa fie sub masina undeva langa rezervor, asa procedeaza reno-ul....
Eu nu l-am mai schimbat pe al meu, oricum a mea nu a mai vazut benzina de cam multa vreme, GPL isi face treaba din plin(ditamai balena cu consum de Logan dci, si putere suficienta). This post has been edited by horia1983: 31 Jan 2010, 21:41 |
--------------------
Renault
Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
Reno95 |
![]()
|
![]() Safranist serios Group: Members Posts: 288 Joined: 24 November 08 From: BUCURESTI ![]() |
as vrea sa imi pun si eu gpl, dar nu stiu care ar fi cea mai buna varianta, am citit intr-un topic de ceva gpl secvential sau asa ceva si spuneau oamenii ca e ok. As vrea sa fie si ieftin cat de cat. Eu am 2.0 i
|
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Salut ! Vezi ca filtrul de benzina este in spate langa rezervor ! se schimba relativ usor...doar trebuie sa respecti sageata desenata pe el ....cu varful sagetii spre conducta care duce la motor..sau daca nu are sageata, scrie pe el IN si OUT...cu IN spre rezervor si OUT spre motor....in 10 min i-l schimbi ! nu e greu...
Pentru gpl nu-ti recomand secvential ca e scumpa si noi nu avem injectie secventiala...la safranele noasetre toate cele 4 injectoare pulverizeaza benzina toate ..de 2 ori la o rotatie a arborelui cotit. Pune GPL normal ca e ieftin si merge ffff bine. Am avut eu pe R20 si functiona ireprosabil (pe V6 facea figuri). In momentul cand pui gpl sa cauti o firma care e serioasa ..ma refer sa aibe oameni bine instruiti...la safrane instalatia electrica e destul de complexa la prima vedere..iar in caz ca nu cunosti despre ce e vorba risti sa strici ceva ! La motarea GPL-ului trebuie oprita functionarea pompei si a injectoarelor...iar instalatia trebuie sa fie de tipul acelora care dupa o anumita temperatura/turatie sa treaca de pe benzina pe gpl. Cheers, |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
Reno95 |
![]()
|
salut aly_vo nu ne-am auzit de mult, probabil ca trebuie sa mai vorbim despre chestia cu gpl sa stiu exact ce fac si unde ma duc. Trebuie intai sa ma hotarasc pentru ca nu prea imi place treaba cu gazul. Noroc ne auzim!
|
--------------------
Renault/DACIA
Safrane/1310LI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 19:06 |