probleme tampoane cutie, tampoane uzate la cutie
![]() ![]() ![]() |
probleme tampoane cutie, tampoane uzate la cutie
narcisadrian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault 25
renaut 25
- B 12GJZ
1988/2200cm/tip 2
|
|||
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Uite asa arata bieleta de care te plangi si costa undeva pana in 180 de roni
Attached thumbnail(s) 19909.jpg ( Size: 20.76k ) Number of downloads: 1048 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Se vede usor, daca te bagi sub masina. Si mai bine daca ridici masina pe elevator.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
endereugen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 5 February 10 ![]() |
am schimbat eu bieleta aia si degeaba... tot asa face. ma orientez acum la niste tampoane (sau suporti ca nu stiu cum le zice) de motor.
|
--------------------
Renault
Laguna
1998
|
|
blu3manx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 11 February 09 ![]() |
CYP VFS,piesa pe care ai postato se numeste tampon cutie de viteze,nu bieleta,scz ca te corectez,dar eu am probleme cu piesa respectiva,si am cautato,dar n-am schimbato...Daca ai probleme cu tamponul asta,se misca maneta de viteze (din interior),cand accelerezi,decelerezi,si poate avea anumite efecte in timp,dk nu o schimb..eu merg asa cu ea de 1 an si nu am avut vreun fel de probleme...
narcisadrian,Daca mai intri cumva pe forum,si eu am acelasi model de laguna,si stiu ce vrei sa zici cand spui ca o ia motorul inainte,si eu cred ca este de la planetare,din pacate,nu de la cutia de viteze... :| ...eu sper sa ma insel,si cineva care se pricepe mult mai bine sa ma corecteze... This post has been edited by blu3manx: 20 Feb 2010, 23:48 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- OT-50-KAT
1999/1
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
QUOTE(blu3manx @ 20 Feb 2010, 23:47) CYP VFS,piesa pe care ai postato se numeste tampon cutie de viteze,nu bieleta,scz ca te corectez,dar eu am probleme cu piesa respectiva,si am cautato,dar n-am schimbato...Daca ai probleme cu tamponul asta,se misca maneta de viteze (din interior),cand accelerezi,decelerezi,si poate avea anumite efecte in timp,dk nu o schimb..eu merg asa cu ea de 1 an si nu am avut vreun fel de probleme... narcisadrian,Daca mai intri cumva pe forum,si eu am acelasi model de laguna,si stiu ce vrei sa zici cand spui ca o ia motorul inainte,si eu cred ca este de la planetare,din pacate,nu de la cutia de viteze... :| ...eu sper sa ma insel,si cineva care se pricepe mult mai bine sa ma corecteze... Se numeste bieleta anticuplu sau bieleta GMP la reprezentanta Renault, sau tampon inferior cutie viteze la magazinele de piese universale Iar planetarele nu au nici o legatura cu atenuarea balansului motorului, rolul asta e preluat de tampoanele de la motor si cutia de viteza.... This post has been edited by horia1983: 20 Feb 2010, 23:56 |
--------------------
Renault
Safrane V6 biturbo Hartge/Irmisher
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Daca ar fi de la planetare, ar troncani de numa.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
narcisadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 October 09 ![]() |
pt./ blu3manx- nu am probleme cu planetarele,mai sigur este bieleta de care vb. ceilalti, oricum ms. pt atentie.
|
--------------------
renault 25
renaut 25
- B 12GJZ
1988/2200cm/tip 2
|
|
horia1983 |
![]()
|
![]() Romb addict Group: Members Posts: 3.231 Joined: 4 January 07 From: Craiova ![]() |
merge incarcata cu poxilina, daca esti in criza....
|
--------------------
Renault
- BH 0286 BM
visele umede s-au implinit R19 Chamade prima dragoste, Safrane iubirea implinita, Yamaha R1 nirvana
|
|
blu3manx |
![]()
|
horia,vorbesti serios?
Trebuie data jos inainte sa pui poxilina sau cum? Cateva detalii,ms ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- OT-50-KAT
1999/1
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
aia se numeste cirpeala
de ce nu legi cu sarma si iesi mai ieftin decit cu poxilina! ![]() |
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Ha,de o luna caut un topic cu subiectul acesta.Am fost la un mecanic de la Renault si mi-a dat accelasi verdict.80000117.jpg
I se mai zice si suport motor.Aici este un link cu ceilalti suporti.Sait suporti motor Franta Si aici un sait de la noi . Autokarma Sait Eu am niste trepidatii in caroserie la plecarea de pe loc plus ca daca trec de 1400 de ture incepe sa vibreze usor caroseria si nsite elemente din interior,tremura si volanul,cum o accelerez putin si ajunge la o turatie care ii place se mai potoleste..Inca o hiba cand opresc motorul se aude un balans jos.Cred ca de la cutie sau de la motor.Vreau sa stiu daca aveti si voi simptome asemanatoare. This post has been edited by renault_laguna: 24 Feb 2010, 09:59 |
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
2000 PH2 1.9 DCI Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
horia1983 |
![]()
|
QUOTE(blu3manx @ 24 Feb 2010, 01:28) O dai jos bineinteles, sunt 2 suruburi cu cap de 21 sau 19 parca. Vezi sa nu o umpli de tot ca dupa aia o sa vibreze rau caroseria, o umpli putin si mai lasi si cuciucul care mai e intreg sa preia socurile. Oricum daca pui prea multa si vibreaza rau o dai iar jos si poxilina iese usor cu o surubelnita. Eu am aplicat tehnica asta la vre-o 2 meganuri o laguna si un safrane si pot sa iti spun ca a mers si tine si acum dupa mai bine de un an. Daca poti cauta sa schimbi bucsa, eu asa am facut la safranul meu, am gasit una de BMW de brat care s-a potrivit la dimensiuni. Asa ar fi mai profesional. Merita sa incerci la 5-6 lei cat e un tub de poxilina si nu folosesti decat 10-20% din el... This post has been edited by horia1983: 24 Feb 2010, 11:00 |
--------------------
Renault
- BH 0286 BM
|
|
blu3manx |
![]()
|
ms,carpeala cum s-o numi...n-am bani acum de ceva nou,asa ca o sa incerc solutia asta.o sa postez dupa ce vad rezultatul.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- OT-50-KAT
1999/1
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Sa vad cum o dai jos. Vezi sa sustii bine motorul si cutia, ca sint grele. Nu e de lacomit pentru piesa asta. Cel mai bine originala. Nu e o avere.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(ricochet2 @ 25 Feb 2010, 02:11) in principiu se desface foarte usor, iar de sustinut motorul si cutia nu este nevoie....nu stau ele in aceasta piesa.....si eu am facut aceasta operatie, dar nu cu poxilina, ci cu un fel de rasina. Rezultatele au fost neasteptat de bune ( face cat o piesa noua si originala ), cu conditia sa pastrezi cat de cat formele initiale ale bucselor. This post has been edited by cridaia: 25 Feb 2010, 09:25 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
renault_laguna |
![]()
|
La drumurile care sunt la noi nu e de mirare ca nu te tin nici macar piesele originale,ce sa mai vorbesc de cele contrafacute ,SH,sau si mai rau improvizatii.
This post has been edited by renault_laguna: 25 Feb 2010, 09:46 |
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Daca nu sustii motorul, se lasa in jos si el si cutia cand scoti piesa in cauza.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
renault_laguna |
![]()
|
Preturi tampon INGARAJ.RO
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
|
|
fabriobertonne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 February 10 ![]() |
va salut acum m/am inscris lq voi vreau sa iau o laguna din 99 are dotari aproape full .imi e greu sa iau decizia are 168000 km 1.6 16 v am niste lucruri sa va intreb
are rulmentul dus pe fata si un burduf de planetara in schimb proprietarul actual zice ca ii mai curge si ulei un picur 2 nu stie de unde zice ca de la byurdufu de planetara ![]() in fiene eu am acum o tigra din 99 cu 1.4 16 v 90 cp tipul asta cu laguna vrea sa io dau la schimb a mea tigra are 75 000 reali sunt motivat sa iau o masina mai mare datorita faptului ca am un copil rog sa ma lamuriti daca e rentabil sa iau o laguna I 99 1,6 16v climatrinic servo cu un zuruit de rulment pe fata si burduful +mici pete de ulei care pot fi din ambele parti si de la cutie si de la mo0tor am auzit ca rulmentii sun vreo 300 lei actualul proprietar sa interesat si zice ca toate piesele costa 419 lei dar mai am de schimbat la ea daca o iau si telescoape pe spate si distributie etc DATIMI UN SFAT TRE SA MA HOT IN 2 ZILE SI EXTERIOS SI INTERIOR ARATA SUPER BINE PARTEA TEHNICA MA INGRIJOREAZA MULTUMESC ANTICIPAT! |
--------------------
renault
laguna 1
- t12mmd
1999
|
|
renault_laguna |
![]()
|
Poti intra pe saiturile de mai sus postate de mine (ma refer la cele romanesti) si o sa gasesti acolo preturile la tot ce ai nev ca sa iti faci idee.Cat despre problema care am postato mai devreme cu referire la drepidatii ale caroseriei la turatii mai mari am fost la mecanic ieri si am depistat ca este vorba despre tamponul fata dreapta (cel mai mare din ele si cel mai scump bineinteles
![]() ![]() This post has been edited by renault_laguna: 27 Feb 2010, 18:00 Attached thumbnail(s) img3.php.jpg ( Size: 7.05k ) Number of downloads: 854 |
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
|
|
laguna msi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 26 February 10 ![]() |
SAL
|
--------------------
renault
laguna
2000 b56
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
SFAT pt fabrio ''FA SCHIMBUL CA SE MERITA'', iti spune un fost lagunist, nu o sa-ti para rau si nu o sa regreti nimic din schimbul asta daca spui tu numai de rulment si planetara, un rulment este undeva la 280 de roni si burduful dinspre roata este 60 de roni, asa ca nu sunt asa de scumpi, bafta
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Burduful daca e spart si s-a scurs vaselina si planetara e compromisa si trebuie schimbata. Depinde cat s-a mers asa cu ea. Eu am patit. Dupa un timp o sa inceapa sa bata (daca nu bate deja). Una noua originala e in jur de 23 milioane, una Spidan vreo 10-11, o porcarie GR vreo 5-6 si una second hand vreo 3.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
renault_laguna |
![]()
|
Eu am schimbat tamponul dreapta si s-a facut liniste.Fara trepidatii in caroserie la turatii mari,fara zdrananeli de chedere si alte plastice.Put si simplu zici ca este alta masina.M-a costat 400 Roni dar a meritat toti banii.
|
--------------------
Renault
Laguna
- B-01-LAG
|
|
fabriobertonne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 February 10 ![]() |
multumesc la toti pt sfaturile voastre am ajuns si eu in clubul vostru acum cu un laguna 1 initiale cu toate dotarile posibile si iposibile sunt f multumit de ea chit ca am facut 200 km pana azi are motorul de 1,8 am impresia ca consuma mai putin decat 1,6 poate ma antepronunt cu faza asta dar am mai auzit
merge tot la ea singurul aspect care am reusit sa/l gasesc pana acum este faptul ca uneori SARE DIN VITEZA 1 nu tot timpul se intampla banuiesc niste tampoane si sper sa fie numai alea pt ca si cand bag in viteza se simte la picior o vibratie usoara oricum cablul stiu sigur ca trebuie schimbat in rest mai tre niste jante misto cu cauciucuri de vara si e bijou!!! |
--------------------
renault
laguna 1
- t12mmd
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:57 |