[VAND] carcasa carcase pentru aproape orice telefon, preturi de la 15lei ! produse noi
![]() ![]() ![]() |
[VAND] carcasa carcase pentru aproape orice telefon, preturi de la 15lei ! produse noi
Onyx |
![]()
|
||
![]() :) Group: Members Posts: 1.511 Joined: 29 June 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC02702.JPG ( Size: 642.33k ) Number of downloads: 1394 DSC02693.JPG ( Size: 2.28mb ) Number of downloads: 1392 DSC02688.JPG ( Size: 1.95mb ) Number of downloads: 1183 |
||
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
2001 EX Supernova Rapsodie
EX NOVA GTi |
|||
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
salut
pt. motorola k1 si N95? Un pret? multumesc |
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
Onyx |
![]()
|
QUOTE(bradone @ 12 Feb 2010, 11:43) salut pentru K1 am carcasa contine: Rama si capac display, rama si capace tastatura, capac spate, geam display mare mic si camera, butoane laterale, capace laterale balama, buton capac spate si este la 35lei iar pentru N95 30lei ! daca esti sigur ca le vrei anunta-ma si saptamana viitoare le ai. 0768683039 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Onyx |
![]()
|
sus
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Salut , ai carcasa de Samsung D900i ?
Daca da , ce anume contine acel pachet mai exact ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Onyx |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.532 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pt k510i ai si tastatura?
carcasa e originala? de unde esti? |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Fujitsu Siemens Pocket Loox T830 si pentru Sagem my400V ai?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Onyx |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 15 Feb 2010, 11:23) sal. carcasa nu contine tastatura. sunt din bucuresti 0768683039 15 Feb 2010, 11:29: QUOTE(tatabobu @ 15 Feb 2010, 11:26) pentru my 400v este 25lei. iar pentru celalt nu te pot ajuta cu nimic. bafta This post has been edited by Onyx: 15 Feb 2010, 11:29 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.532 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
te intrebam daca ai SEPARAT si tastatura
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
pt Samsung Z400 ai ?
|
--------------------
Renault
Laguna III
- BV 24 ___
2011 2.0dci
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Carcasa de HTC3300 Artemis ai?Daca da la ce pret?
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
Onyx |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Onyx |
![]()
|
up
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Onyx |
![]()
|
s-a dat carcasa nokia 6610i nokia 6680 n82 si motorola K1 baiatului de mai sus.
Se adauga pe lista Carcasa Nokia N95 35 lei Nokia 7370 mocca 30lei nokia 6610 15lei This post has been edited by Onyx: 20 Feb 2010, 02:05 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
6120 classic? ma intereseaza doar partea aia "cromata". Daca ai si parta cromata neagra este mai bine. Mersi. S-ar putea sa iti raspund tocmai luni, pt ca plec din localitate.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Onyx |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 20 Feb 2010, 09:37) 6120 classic? ma intereseaza doar partea aia "cromata". Daca ai si parta cromata neagra este mai bine. Mersi. S-ar putea sa iti raspund tocmai luni, pt ca plec din localitate. pot face rost dar trebuie sa stiu sigur. este la 20lei carcasa completa. nu iti pot da decat partea din fata. si este pe negru. |
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Onyx |
![]()
|
sus
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am sa te sun zilele astea daca ma hotarasc. Presupun ca trimiti prin posta, nu? Exact partea din fata ma intereseaza. Mersi.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Luckos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 February 10 ![]() |
Salut!
Incerc sa te contactez de sambata dar nu-mi raspunzi la telefon (cosmote-ul) si nici la sms. Electromotorul care mi l-ai vandut, nu-mi merge. Ma rog, asa cum l-ai testat tu la liber (pe borne) da contact, dar cand il montez si il conectez la sarcina nu mai merge. Exclus sa fie de la mine ceva, pt. ca am incercat cu un alt electromotor (nou) si merge! Astept sa ma contactezi sa stabilim detaliile pt. a-ti returna electromotorul defect si sa-mi dai banii inapoi. Mail la: lucian.guran@gmail.com (daca nu ai credit la telefon) sau da-mi un bip si te sun eu. Numarul il iei de la missed calls sau de la smsuri. Sper sa o rezolvam in conditii amiabile si sa nu ne tiganim! O zi cu spor, Lucian |
--------------------
Dacia
Nova
1999
|
|
Onyx |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Luckos |
![]()
|
Bai Ony dar tu esti NESIMTIT????
Ignori ce am scris mai sus: "Incerc sa te contactez de sambata dar nu-mi raspunsi la telefon (cosmote-ul). Electromotorul care mi l-ai vandut, nu-mi merge. Ma rog, asa cum l-ai testat tu la liber (pe borne) da contactat dar cand il montez si il conectez la sarcina nu mai merge. Exclus sa fie de la mine ceva, pt. ca am incercat cu un alt electromotor si merge! Astept sa ma contactezi sa stabilim detaliile pt. a-ti returna electromotorul defect si sa-mi dai banii inapoi. Mail la: lucian.guran@gmail.com (daca nu ai credit la telefon) sau da-mi un bip si te sun eu. Numarul il iei de la missed calls sau de la smsuri. Sper sa o rezolvam in conditii amiabile si sa nu ne tiganim!" Raspunde ca altfel pe forumul asta nu o sa mai vinzi nimic !!! |
--------------------
Dacia
Nova
1999
|
|
Onyx |
![]()
|
QUOTE(Luckos @ 24 Feb 2010, 19:53) Bai Ony dar tu esti NESIMTIT???? Ignori ce am scris mai sus: "Incerc sa te contactez de sambata dar nu-mi raspunsi la telefon (cosmote-ul). Electromotorul care mi l-ai vandut, nu-mi merge. Ma rog, asa cum l-ai testat tu la liber (pe borne) da contactat dar cand il montez si il conectez la sarcina nu mai merge. Exclus sa fie de la mine ceva, pt. ca am incercat cu un alt electromotor si merge! Astept sa ma contactezi sa stabilim detaliile pt. a-ti returna electromotorul defect si sa-mi dai banii inapoi. Mail la: lucian.guran@gmail.com (daca nu ai credit la telefon) sau da-mi un bip si te sun eu. Numarul il iei de la missed calls sau de la smsuri. Sper sa o rezolvam in conditii amiabile si sa nu ne tiganim!" Raspunde ca altfel pe forumul asta nu o sa mai vinzi nimic !!! nu am primit nici un telefon si atata timp cat ti-am probat electromotorul ca sa nu fie dupa probleme chir NU MA INTERESEAZA. bafta |
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Luckos |
![]()
|
Nu mai manca rahat pentru ca te-am sunat in fiecare zi de sambata si de pe numere diferite si nu mi-ai raspuns! Ti-am trimis si SMS sambata si tot nu mi-ai raspuns!
Proba facuta a fost sa conectezi borna electromotorului la baterie la "liber", nu l-ai montat efectiv pe masina sa-l conectezi la sarcina ca sa vedem daca merge sau nu! La liber merge, dar cand e conectat la sarcina NU! Si ar trebui sa fie problema ta din moment ce mi-ai luat banii pe un electromotor defect, ce-l vindeai ca bun! Ti-am spus nu am nici o problema, ti-l returnez cum mi l-ai dat (poti sa-l reconditionezi si sa-l revinzi FUNCTIONAL altcuiva), si am pretentia sa-mi dai banii inapoi, din moment ce mi-ai vandut ceva DEFECT! Exclus sa am eu vreun scurt pentru ca am luat un electromotor de la un vecin, tot cu o Nova ca a mea si a mers!! Vreau doar sa-mi recuperez banii, care i-am investit in NIMIC practic! Tu il poti reconditiona pe cel defect (daca tot zice lumea pe forum ca tu chiar le reconditionezi, sau asa le "reconditionezi" pe toate?), care mi l-ai vandut mie! This post has been edited by Luckos: 25 Feb 2010, 17:18 |
--------------------
Dacia
Nova
1999
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
o carcasa ptr un n78?
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Carcasa pentru Motorola V360v aduci cumva ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ianni |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 May 06 ![]() |
Nokia 6230 ai? Originala? Si care e pretul?
|
--------------------
Renault
Megane
2007/privile Je/mp3 si multe altele...
|
|
Onyx |
![]()
|
QUOTE(Christu @ 25 Feb 2010, 20:16) da este 25lei. Saptamana viitoare o sa aduc carcase noi! daca o vreti spuneti-mi si o sa va aduc. cam pe marti QUOTE(cosmin_2300 @ 25 Feb 2010, 20:53) momentan nu este dar saptamana viitoare cand aduc carcase noi poate ai noroc. cauta-ma in weekend preferabil duminica QUOTE(ianni @ 25 Feb 2010, 21:04) ar fi disponibila saptamana viitoare 80lei (rosu / argintiu sau negru) daca o vrei anunta-ma sa stiu sigur. am si neoriginala care este oricum mai de calitate fata de ceea ce se gaseste in comert. am pretul mai sus afisat 25lei This post has been edited by Onyx: 25 Feb 2010, 23:15 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Onyx |
![]()
|
luni stock nou de carcase. o sa afisez modelele.
This post has been edited by Onyx: 28 Feb 2010, 01:41 |
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
Onyx |
![]()
|
sus carcase noi pentru diferite telefoane. o sa adaug azi sau maine lista.
|
--------------------
Opel
Astra Bertone
- Bucuresti
EX NOVA GTi |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 15:20 |