Galgaiala rezervor?
![]() ![]() ![]() |
Galgaiala rezervor?
meganescu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
uuu... galgaie.. ce tare..
pai, nu mai face plinu'.. pune cate 20 de litri, poate nu te mai deranjeaza zgomotul infernal de galgaiala eu nu tin minte sa fi ascultat vreodata la rezervor.. adica, mai trag eu cu urechea.. da' nu acolo a, si.. nu ai si tu muzica? se aud zgomote.. dai mai tare cdul.. ca de-aia avem "megan cu proiectoare" |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
meganescu |
![]()
|
Contrar asteptarilor, sunt un taran cu ureche f fina si aud tot.
![]() Ma intrebam doar care ar putea fi cauza. E prima data cand mi se intampla sa aud asa la o masina si de aici apar intrebarile .... |
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Se datoreaza rezervorului din material plastic si amplasarii lui undeva sub ancheta spate ... Se auzea sin inainte ...doar ca n-ai observat tu ...crede-ma !
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
io zic ca este de la altceva, rezervorul nu este din plastic este din ABS si este suficient antifonat dar mai este si cu pereti interni despartitori impotriva balansului, spumei etc, sa nu fie cumva preaplinul care este un tub si in ala poate sa se auda balaceala
Eu n`am auzit niciodata asa ceva dar nici nu pun mai mult de 50 L pentru ca pute lumea de benzinarii, de ce s-o car eu cu mine cant poa sa stea la pompa? De obicei merg cu minim 30(juma de rezervor) |
-------------------- |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil cand se "plimba" benzina (sau motorina) printre "camere" se aude, dar cred ca trebuie sa fie liniste rau de tot in masina ca sa auzi
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
meganescu |
![]()
|
Pai va spusei ca nu sunt deloc tare de ureche
![]() Mai exact ce este acel tub numit "preaplin"? |
-------------------- |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt adeptul plinului, chiar ma amuza mai de mult un amic de al meu care baga cate 10 litri la o masina ce consuma minim 14l/100km si care la fiecare cei 10l pierdea 1 litru numai ducandu-se la benzinarie.
Preaplin este o "camera" folosita pt expansiunea combustibilului functie de temperatura exterioara si in consecinta de dilatare, mai pe romaneste sa aiba loc sa de "umfle". de aceea nu e bine sa umpli pana la "buza" si la a 2 a oprire a pistolului sa nu mai insisti sa inghesui cei cativa litri care iau din volumul de expansiune. Stiu ca la Octavia (de fapt toata gama VW) este un buton la rezervor ce-ti permite folosirea acestei camere de aprox. 7l dar se recomanda sa mergi dupa aceea cu masina ca sa se consume. |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
un tub, cum spuesei adiacent coloanei de alimentare, si prin care iese aurul, si in caz de umplere, ca sa nu sara pe tine daca nu este pistolul cu autoblocare(desi nu mai sunt) curge sub aripa carburantul
|
-------------------- |
|
meganescu |
![]()
|
Ok, deci nimic strashnic in problema asta. Huh!
Pun pariu ca nu exista mecanic reno care sa dea o explicatie la galgaiala asta. ![]() |
-------------------- |
|
norisss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 2 September 04 From: Buc ![]() |
Si eu mi-am pus intrebarea la inceput ce e cu zgomotul ala in spate.Nu se aude ca un clipocit din cauza antifonarii.In mod sigur este de la rezervor.
|
-------------------- Megane II Sedan 1,5 dci, beige angora,septembrie 2004
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
QUOTE dar nici nu pun mai mult de 50 L pentru ca pute lumea de benzinarii, de ce s-o car eu cu mine cant poa sa stea la pompa? De obicei merg cu minim 30(juma de rezervor) Foaaarte logic ![]() _________________________________ [i][size=9]M II Grandtour1.9dci 145cp 355Nm Clio bicorp 1.5dci 65 cp Authentique |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
Johnny Bravo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si la masina mea se aude la fel cand umplu rezervorul dar dispare repede, dupa ce se consuma 2-3 litri. Rezervorul este sub bancheta din spate.
Totusi, la Opel-ul tatalui meu, rezervorul este amplasat la fel dar nu am auzit niciodata bolboroseala aia. Tot la Opel, la exterior, rezervorul este capitonat, la 206-le meu nu este. O fi si asta o chestie. |
-------------------- Audi A3 8p 2.0 TDI DSG
Opel Astra H 1.6 Twinport Opel Astra Classic 2 1.7 CDTI |
|
nick_nick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 December 08 From: galati ![]() |
prieteni acelasi zghomot l-am auzit si eu...de curand..prima impresia e ca se aude la radio dar spre deosebire de altii eu aud susurul ala cand rezervorul e pe jumatate!!!
|
--------------------
renault megane II
1.5 dci
2006 dci
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
din cate stiu iarna e bine sa ai rezervorul cat mai plin pentru a evita creearea de condens in rezervor
![]() ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
Cristi17 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 27 December 08 ![]() |
Salut.Nu cred ca e vreo problema majora asta.Eu la mine nu am auzit pana acum zgomote de genul asta...
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2008-Manager-1.6 ; 2016-Sedan-Intens-1,6 dci
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Bah, ce oameni..........
Muzica la maxim si nu se mai aude nimic in neregula! |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
La mine nu se aude nimic,nici cu el plin,nici cand e doar jumatate.
Eu v-as sfatui sa nu mai ciuliti atat urechile,si mai bine va bucurati de masini. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
Resuscitez topicul cu o intrebare:
Din tubul care alimenteaza rezervorul iese un furtunas undeva sub aripa spate care ar trebui sa stea fixat undeva. Acum cateva zile am observat ca era liber si freca in veselie de roata. momentan l-am infipt intr-un plastic de sub aripa, care pare a avea un profil ce se potriveste. Are cineva idee daca e bine sau ba? 1 Jul 2009, 20:42: inteleg ca e vechi subiectul, dar chiar e o intrebare noua si foarte off topic... come on, macar un warn sa stiu ca a citit cineva topicul... This post has been edited by Bhal: 1 Jul 2009, 20:42 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Pune si tu o poza sa vedem unde l-ai infipt, furtunul ala cred ca e defapt scurgerea pentru apa ce se strange in locasul acela din spatele capacului de la rezervor, la mine stiu ca e prins cu un colier de metal, dar poate nu vorbim despre acelasi furtun
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Furtunul ala e pentru scurgerea apei. Trebuie sa fie bagat pe la coltul de sus si dinspre portbagaj al aparatorii de plastic din spatele rotii. Cu colier nu e prins decat sus, la gura de alimentare.
LE: Am vazut odata la o spalatorie: un "cioban" spala o masina, bagase pistolul pe sub aripa si troncanea cu el pe acolo... parca curata cu varful pistolului nu cu jetul de apa... pe semne era metoda "spalat CU atingere". Probabil unul din asta ti-a scos furtunul de la locul lui. This post has been edited by 19vik: 3 Jul 2009, 23:49 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
salut , am si eu o problema , am facut azi plinul si baiatul de la benzinarie m i a bagat 58 de litri in conditiile in care se aprinsese becu, problema e ca imediat dupa ce a terminat a curs sub masina motorina , si m am cam speriat , e posibil sa se fi intmplat ceva sau sa fie fisurat rezervorul?
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Probabil a dat putin pe afara si a curs pe furtunul ala de care era vorba mai sus. Pune si tu masina pe un loc uscat, las-o o ora doua si o sa-ti dai seama daca e fisurat sau nu.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Nu are nimic,a iesit combustibilul pe la supra plin.
De cate ori am dat motorina pe jos.In momentul cand faci plinul,se formeaza si spuma,"pistolul" pompei simte si opreste sa mai curga motorina,tu mai dai,putin cate putin...pana iese pe supra plin ![]() In momentul in cate ai becul aprins mai mergi cu ce ai in rezervor cam 50-70 km. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 12:39 |