RENAULT LAGUNA 1.6 16v 11/1998 ce euro este2sau3?
![]() ![]() ![]() |
RENAULT LAGUNA 1.6 16v 11/1998 ce euro este2sau3?
cridaia |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|||
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(Tzache_co @ 11 Feb 2010, 11:23) Cred ca am rezolvato. Am sunat la BUCURESTI la RAR si au verificat seria de sasiu si de motor si au zis ca e EURO3 sa merg la mine la RAR si sa le zic sa faca o FISA de CONSULTANTA si sa o trimita la verificare la BUCURESTI. Am fost, au facut-o acum au zis sa vin miine de dimineata si daca cei de la BUCURESTI spun ca e EURO3 imi anuleaza cartea cu EURO2 si fac alta cu EURO3. DECI SPER SA FIIE BINE nici o veste ???? |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Tzache_co |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 336 Joined: 9 February 10 From: B R A S O V ![]() |
IMI CER SCUZE. AM REZOLVAT PROBLEMA DUPA CE AM VORBIT LA BUCURESTI AM FOST LA NOI LA RAR SI AM PREDAT CARTEA CU EURO 2..... ASTA A FOST INTR-O JOI SI LUNI DIMINEATA AM RIDICAT ALTA CU EURO 3.... .MULTUMESC FOARTE MULT CELOR CARE M-AU AJUTAT CU INFORMATIII SI SFATURI PENTRU REZOLVAREA PROBLEMEI. SI IMI CER SCUZE CA NU VAM ANUNTAT MAI REPEDE
|
--------------------
RENAULT
Laguna 1 / Laguna 2 / Laguna 3 2.0 16v
1999 / 2002 / 2010
|
|
cridaia |
![]()
|
QUOTE(Tzache_co @ 3 Mar 2010, 12:37) IMI CER SCUZE. AM REZOLVAT PROBLEMA DUPA CE AM VORBIT LA BUCURESTI AM FOST LA NOI LA RAR SI AM PREDAT CARTEA CU EURO 2..... ASTA A FOST INTR-O JOI SI LUNI DIMINEATA AM RIDICAT ALTA CU EURO 3.... .MULTUMESC FOARTE MULT CELOR CARE M-AU AJUTAT CU INFORMATIII SI SFATURI PENTRU REZOLVAREA PROBLEMEI. SI IMI CER SCUZE CA NU VAM ANUNTAT MAI REPEDE ma bucur ca ai rezolvat problema.....sper ca ti-am fost de folos ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
...dincolo era mai eftin...
![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
........asa i-ai nimerit !
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
deci...se mai tine vreo intilnire...in cursul zilei de maine,07.03.?
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
eu vin
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
- TM 11 RFT
1998 berlina Florin
|
|
demin2609 |
![]() ![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(ricochet2 @ 6 Mar 2010, 14:52) Am plecat și eu cu gândul să mai iau o Laguna... am vorbit cu omul înainte, că mașina arată bine, că e cea din poze, că are optiuni una alta... ajung acolo... din Craiova... Și mașina VARZĂ! Am avut noroc cu un amic care avea calculator și mi-a găsit alta în altă parte... Aviz pentru amatori... MANNY e mare ȚEPAR! |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
cridaia |
![]()
|
in ca unul care imi sustine "ipoteza"........
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Pai cine ar fi sustinut contrariul ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
ideea era ca mai e cineva de acord cu mine,.........Manny....
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
babi82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
cand am cumpart-o din germania,in carte scrie euro2,insa stiam ca cei de la rar pe seria de motor la motorul de 1.6 16v, k4mf7 da euro3,in principiu,pt modelul cu proiectoare rotunde si 1.6.16v k4mf 7, masina este euro3
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002 Privilege
|
|
el_ninho04 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 30 March 10 From: BUCURESTI ![]() |
buna seara!
sunt nou pe forum nu prea stiu cum se procedeaza dar totusi: poate sa imi raspunda si mie cnv pana maine(sau cat mai curand): vreau sa iau o laguna din 10/1998 (e cu proiectoare rotunde) motor 1.6 16v dar nu stiu codu ala la motor si ma tem k sa nu fie euro 2 ....masina nu este imatriculata si la euro 2 ma termina la bani,dak puteti sa va dati cu parerea va rog! multumesc mult! |
--------------------
Renault
Laguna 2 Phase I 1.6 16 v Privilege
- B 114 PMI
2001
|
|
cridaia |
![]()
|
te uiti la placuta de pe motor..........trebuie sa fie o placuta pe care scrie "K4M F720".....daca gasesti asta ( si e imposibil sa ratezi placuta ), cu siguranta este Euro3.
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
el_ninho04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 30 March 10 From: BUCURESTI ![]() |
ms mult s-a rezolvat m-au sunat de la rar azi dimineatza si e euro 3:D....ms mult again
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Phase I 1.6 16 v Privilege
- B 114 PMI
2001 Laguna 3 , 2008, 1.5 dci, 110 HP.
|
|
johnny17 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 14 October 09 From: zalau sj. ![]() |
man masina mea e din 98 phaze 2 am platit taxa de prima inmatriculare pt euro 3. deci ar trebui ca si a ta sa fie tot euro 3. eu inainte de a o cumpara ia m zis la vanzator sa mearga la rar si sa i faca o constatare costa atunci 20 -30 de lei, in care a scris clar ca e euro 3 si abia dupa aceea am cumparat o.eu zic sa incerci sa mai faci o data rar pt ca eu nu am auzit ca un motor K4M SA FIE EURO 2.
|
--------------------
renault
laguna 1 ph 2
- sj 17 mlm
1998 1,6 16v Ac Break
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
nici nu este, dar in romanica orice e posibil...
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Salutare!
Cea din semnatura Euro3, taxa prima inmatriculare prin luna 08.2007 era 4040 lei si dupa modificarea-schimbarii a taxei de kko, am facut cerere de restituire a diferentei. Am primit inapoi 2540 lei. ![]() Ma gandesc ca pentru taxa de inmatriculare conteaza mult la noi ce norma euro ii,nu? Eu la o faza de genu asta, cum a patit-o Tzache_co, faceam si-o plangere la opc sau ii dadeam in judecata, sa-mi scot banii de inmatriculare macar. ![]() Apropo de taxa lor, am citit de doi frati din Arad care au reusit sa bata sistemul de aplicare a taxei.Au cerut instantei de judecata imnatricularea autoturismului care a costa 1000e, iar taxa era 1400e, fara achitarea acesteia. Astia de la finante au facut niste gafe la intampinarea de la judecata, si instanta a dat sentinta definitiva si irevocabila in favoarea lor. Adica si-au inmatriculat masiniile(ca erau 2) MOCA!!! Am gasit link-ul: http://www.tion.ro/stiri/im:aradon:news-ar...100302-08025786 Bafta ! All good ! This post has been edited by CiPPtm: 8 Apr 2010, 01:05 |
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
- KO 920 DU'
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression. "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
blizzard |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 09 From: Norwich, UK ![]() |
QUOTE(cridaia @ 31 Mar 2010, 08:11) te uiti la placuta de pe motor..........trebuie sa fie o placuta pe care scrie "K4M F720".....daca gasesti asta ( si e imposibil sa ratezi placuta ), cu siguranta este Euro3. Salutare tuturor. In sfarsit i-a venit si randul masinii mele sa-i fac omologarea la RAR si sa o inmatriculez. Ieri (Joi) am fost programat, toate bune si frumoase, pe la ora 15.00 ma prezint cu actele si imi spune sa revin azi pe la ora 9.30 sa ridic cartea si restul de documente. M-am prezentat la ghiseu, mi-am luat cartea si restul de acte si ma uit intamplator pe VIN-ul masinii eu fiind convins ca masina este euro3 .... cand colo ![]() -EU: dom'le ceva nu-i in regula!! Eu stiu din sursa sigura ca acest tip de motor (1,6l, 16v, tip K4M F7/20) este euro 3. -INGINERUL: daca asa da calculatorul noi n-avem ce face !! -Eu: stati asa fratilor ca va aduc lista de pe site-ul vostru sa vedeti ce ati pus acolo !! Pana una alta dati-mi o foaie sa fac contestatie la Bucuresti ... Ma intorc la birou listez tabelul de aici de pe forum, ma intorc la RAR si pana sa ma intalnesc cu directorul de sucursala sa-i pun lista sub nas ma intalnesc cu inginerul dinainte: -INGINERUL: Domnul Togoe !! A venit raspunsul de la Bucuresti!. -EU: Deja? Asa repede? (nu trecusera 2 ceasuri) Si?. -INGINERUL: Va rog sa ne scuzati. Este euro3. Ati avut dreptate. Stiuuuu ... Restul nu mai conteaza. Peste o spataman am cartea ca cica numarul de omolagare este unic pe tara si-l da Bucurestiul. Asadar este claar euro 3, dar daca au chef sa ti-o bage euro 2 pot linistiti sa o faca mai ales daca gasesc vreunul care habar n-are ce tip de motor are. P.S. taxa pentru euro 2 era nu mai mult decat 1747 de oiro !! ![]() Stima! |
--------------------
Renault
Laguna 2
- LN52 KWK
2002, 1,8 16v Privilege رينو لاغونا
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Ce prostie....tipic romanesc.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1.6 16V 107cp 1999/RXE
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pai daca tu stii ca este E3 si te duci la RAR si o scot E3 nu are nici un farmec.
Asa cu ''greselile''lor e mai cu adrenalina,simti ca traiesti si ca E3 e castigat(cu nervi,tensiune,etc.). De aia ne place in Romania e mai ''altfel'' ai senzatii mai intense! Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Pe fosta mea berlina era trecut E2 in coada in cartea de identitate. Motor K4M, 1.6 16V.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
AdyJex |
![]()
|
![]() AdyJex Group: Members Posts: 8 Joined: 19 August 10 ![]() |
Tzache_co ,
la fel am patit si eu...cand am facut programarea la RAR am vorbit cu unul dintre ingineri care a verificat pe calculator la Bucuresti si mi-a spus ca masina este Euro 3 sigur!!! la cateva zile cand am facut ITP-ul(de data asta la alt inginer!!) culmea!!!!masina mi-a zis ca este Euro 3, desi la testul de poluare turata aproape de maxim toti se mirau ca nu scotea nimic pe teava! Asta e ...a trebuit sa il "ung" putin pe inginer...asa am scutit si coada de vreo 50 masini si pana la urma, desi masina era Euro 3, a "reusit" sa fie de acord cu cei din Bucuresti! Traim in Romania si asta ne ocupă TOT TIMPUL! Noi ca noi, dar păcat de Lagunele pe care le conducem pe drumurile de aici...eu, personal sunt fff multumit per total de modul in care se comporta Laguna ca si tip daca vrei...cu alte cuvinte raportul pret-calitate: SUPER!!!!!!!!!!! ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 phase 2
- GL 84 DAG
1998, 1.6 16v RENAULT LAGUNA 1 phase 2 GRANDTOUR 1.6 16 v,an 1998, GL 84 DAG
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Total Off topic. S-au facut cumva motoare 1.6 16 v de 90 cp in anii 98, 99 ??Ma contraziceam cu cineva care sustinea asta.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Nu.......90 CP au motoarele 1.8 de pe phase 1 care sunt fabricate pana in 98.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
ticuta14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 4 December 10 ![]() |
am o laguna din 94 motor 1.8i monopunct vin: VF1B56BK511731363 ce euro este 1 sau 2??? masina are motor F3 D7 68 kw.
|
--------------------
Renault
Laguna
- SB 09 HLS
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:06 |