Never let a woman drive
![]() ![]() ![]() |
Never let a woman drive
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
clyo2007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 January 10 ![]() |
ce sa faci daca femeia are gena obosita de la cratita!!!!!!!!!
![]() |
--------------------
renault
megane
2008
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
deci eu nu inteleg o chestie,lipseste ceva din tivga lor ? si o avem doar noi barbati ? bine nu toti
![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Cred ca se supra solicita placa grafica si apar artefacte.
No, acum sa fim seriosi. Cea mai recenta intalnire de gradul 0 cu o astfel de soferita a fost la Mall Real Cotroceni, a incercat sa parchieze vre-o 6 min dupa ceas cu un VW Bora. Noroc ca nu ma grabeam ca altfel as fi dat-o jos sa-i parchiez masina(nu ar fi prima data). P.S. Am uitat sa specific, NU ERA ROMANCA, iar masina avea numere de Bosnia (BIH) This post has been edited by Muratu: 12 Feb 2010, 13:38 |
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Cele mai tari "ie" tanti care invarte de covrig de zici ca inchide robenetu' de apa calda de la subsol... sau cele care isi pozitioneaza scaunul maxim fata si stau cu volanul in gura... evident ca in cazul acesta dispare orice urma de reflex pentru ca atata timp cat intre tine si volan nu sunt nici 20-30 cm...
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
UXE |
![]()
|
am vazut la volan niste babe la 50-60 de ani... astea nici nu cred ca mai constientizeaza ca sunt un pericol public. Se baga ca trenu in fata ta si se uita doar inainte. De cate era sa o patesc ... bine ca ma mai uit si la sofer sa vad daca ma observa.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Rafi @ 12 Feb 2010, 13:21) deci eu nu inteleg o chestie,lipseste ceva din tivga lor ? si o avem doar noi barbati ? bine nu toti ![]() ![]() Cum e la barbati? Exceptiile conduc prost? Si la femei? Exceptiile conduc bine ? Normal, datorita 'majoritatii', in fiecare dintre cele doua cazuri se generalizeaza. Barbatii conduc bine, femeile conduc mai putin bine. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Am cateva prietene bune care stiu sa conduca mai bine ca mine. Pana si ele au recunosc ca marea parte dintre femei conduc jenant de prost.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
- B-##-JSP B-##-SAK
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
|
|
UXE |
![]()
|
am vazut la un moment dat o CIFA printre blocuri ..d-abia incapea
manevre la superlativ... la volan o femeie ![]() This post has been edited by UXE: 14 Feb 2010, 19:08 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
|
|
cstcosti |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 14 February 10 ![]() |
si la citi dadea lectii,depinde de instructor cum invata asa ramane
|
--------------------
gmt
car
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:52 |