PAREREA VOASTRA, SPALATORIE AUTO
![]() ![]() ![]() |
PAREREA VOASTRA, SPALATORIE AUTO
Yochanna |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer...eu zic sa testam pe masina lui Cosmin ca e neagra, sa vedem cum ar iesii.
![]() Lasand gluma deoparte, acest sistem este foarte popular pe plaiurile lui adip, in Australia, unde risipa de apa este aspru pedepsita. Cel putin eu, nu as avea incredere intr-o astfel de spalatorie. Asa pot sa dau si eu cu lichid de geamuri sa sterg cu o laveta si apoi un polish lichid si arata masina ca la ei, insa acel mic polish la fiecare spalare dauneaza masinii. Eu raman adeptul spalatoriei traditionale. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
cred ca ti-o zgarie aia cu spalarea fara apa, incat dupa un an arata de parca ti-au zgariat-o cu ceva sarme in parcare...
Eu nici la spalatoriile "manuale" nu prea merg, din multiple motive: 1. freaca pentru a usca, in loc sa sufle aer (preferabil cald); Deci, idee pentru cine isi deschide o spalatorie manuala: suflati domnilor aer, nu mai frecati atata... 2. nu spala sasiul, ceea ce la spalatoriile automate se face; 3. jetul de apa care il dau inainte de a pune spuma este de multe ori superficial; 4. angajatii/angajatele care "sterg" lunetele sau capota spate au obiceiul sa se urce efectiv in portbagaj, crapand acea placa se este in partea inferioara... 5. daca spala 2, trebuie sa dai doua spagi; la automata, dai spaga doar omului care face prespalarea (daca ai optat pentru asta); daca nu faci prespalare (fapt ce nu il recomand), nu mai vad rostul spagii... 6. la astea manuale, de multe ori vad cum ating cu fierul ala din care sufla apa, in diverse locuri ale masinii, cum ar fi aripa, in momentul in care spala "dupa roata"... 7. altele, nu imi vin in minte acum... Cele mai ok mi se par spalatoriile automate... Apropo, de "atins", o chestie care ma enerveaza in benzinarii: sunt cate unii care se apuca sa iti "stearga" parbrizul, luneta, etc. In primul rand e enervant faptul ca o fac cu f. putina apa, si se ajunge sa zgarie luneta si geamurile laterale, intrucat trag efectiv mizeria (parbrizul e mai curat deobicei)... in al doilea rand, cand trag in partea inferioara, ating marginea capotei portbagaj sau a celei motor, cu fierul de la stargatorul ce il folosesc... si se aude clar cum lovesc... am revopsit capota portbagaj din cauza asta, erau multe locuri/lovituri cu vopseaua sarita pe acel cant... |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
mie mi se pare ca lasati preeea multa spaga ... in tm este un OMV dotat cu spalatorie cu fise....5lei/fisa si ai apa trei minute acuma depinde cum te misti ...iti iei mai multe fise, dar in perioada asta cu multa mazga, eu cu 5 lei ii fac exteriorul in trei minute folosind apa calda cu spuma si pt clatire apa cu ceara sau apa dezionizata ca sa se usuce mai alegro. Inainte o mai stergeam dar acum nu o las 1-2 min sa se scurga pana dau pe la interior cu emulsie de silicon si o iau din loc ...ca ... si timpul costa bani !
Hai ca v-am rupt acuma! si deja o dau in nesimtire ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Clio-ul il spalam destul de rar, cam lunar sau mai rar, cred ca in medie odata la 2 luni cat l-am avut, drept urmare, cand l-am vandut, arata de ziceai ca e nou, comparativ cu masini de aceeasi varsta sau mai noi, dar care vedeau spalatoria saptamanal, si asta in sistem de spalatorie clasica.
Nu vreau sa stiu cum ar arata masina mea dupa 4 ani de spalat saptamanal in sistemul asta fara apa. In plus, daca ma costa la fel sau mai mult decat spalatul clasic, nu ma intereseaza. Daca ma costa 10 lei exteriorul, poate ma interesa. ![]() Nu dau 2 bani pe ecologia asta de cartier, (nici pe dieselurile marcate Eco4 care scot fum, sau amprenta de carbon a unui caine sau alte bazaconii) cat timp imprastierea de material antiderapant pe sosele si de sare polueaza infinit mai mult (nu vreti sa stiti cam ce mai creste pe un sol contaminat cu sare). This post has been edited by Laurentziu83: 11 Feb 2010, 09:40 |
--------------------
.
.
.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
24 de lei pentru resita este extrem de mult - cu 20 speli in bucuresti - ca s anu mai zic ca in oravita aproape de resita spala cu 15 lei - oricum, bafta
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
12 ianuarie ultimul spalat.. penultimul pe la inceputul lui noiembrie... omv 2 fise 10 lei iese boboc exteriorul... interior acasa in curte
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Nu stiu in ce zone stati voi,dar la mine,daca vad copii cand vin de la scoala o masina murdara se apuca sa isi declare dragostea pe masini,gen Alin+Mioara=Love,ca sa nu mai zic ca daca este praf fin pe masina,el apasa cu degetul sa scrie...zgarie si lacul,am mers cu o dedicatie de genul mult timp pe masina,cand batea soarele era o splendoare
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:23 |